Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny nie panikujcie, tu mowa jest o 3 kobietach a pracowników wszystkich wg zapowiedzi ma byc ośmiu więc po mojemu proporcje super.
Kobiety muszą być, niech każda spojrzy u siebie w domu w ilu rzeczach ci nasi TZ-owie niekumaci...:eviltong:...tak juz mają i już !!! :evil_lol::evil_lol:
Ja osobiscie bardzo sie cieszę że kobitki będą....

Posted

Jeśli będzie 8 osób na pewno jakoś podzielą obowiązki.Z tego,co czytam obsada ma być mieszana,więc pewnie mężczyźni będą wykonywać cięższe fizycznie prace,a kobitki-jak to kobitki-gotowanko,sprzątanko,zmywanko...Choć jak pracowałam kilka ładnych lat temu w schronisku nie było dla mnie taryfy ulgowej...Dźwigałam taczki,sprzątałam,zostawałam SAMA na noc...Ale teraz może się to zmieni.A czy wiadomo,co z opieką wet???Czy jest już jakiś wet zatrudniony???

Posted

Wygląda na to że nowe pracowniczki się rozkręcą o ile po jakimś czasie nie będą miały dość. Nalewaliśmy wodę i przy okazji ogólne zapoznanie się z każdym boksem i psami. Schronisko dzisiaj było pełne pracowników, ale niestety dwóch poszło do zwolnienia... A są to: Pan z wadą wymowy i Pan czysta koszula! Reszta na razie zostaje!
Z przyjazdami też nie będzie problemu, ale oczywiście nie chce tego pewien Szobie Pan.

Posted

Dostałam dzis taka odpowiedż z Zarżądu Głownego TOZ:
"Pani Iga Dz była naszym Inspektorem, pracującym w strukturze
Krajowego Inspektoratu TOZ do roku 2003. Działa obecnie jako niezależny
wolontariusz w sprawie pomocy dla Schroniska w Orzechowcach oraz innych
spraw związanych z ochroną zwierząt.
Piotr Jaworski
Krajowy Inspektorat TOZ"
Nazwisko celowo skóciłam. No ta mam pytanie: Czy znacie taką wolontariuszkę?> I to od 2003 roku?:Bo rozumiem,że skoro działa, to winniście ją znać...Mało tego, wskazać, w czym pomogła, co zrobiła itd... Odpowiedzcie,proszę...

Posted

[quote name='gagata']Dostałam dzis taka odpowiedż z Zarżądu Głownego TOZ:
"Pani Iga Dz była naszym Inspektorem, pracującym w strukturze
Krajowego Inspektoratu TOZ do roku 2003. Działa obecnie jako niezależny
wolontariusz w sprawie pomocy dla Schroniska w Orzechowcach oraz innych
spraw związanych z ochroną zwierząt.
Piotr Jaworski
Krajowy Inspektorat TOZ"
Nazwisko celowo skóciłam. No ta mam pytanie: Czy znacie taką wolontariuszkę?> I to od 2003 roku?:Bo rozumiem,że skoro działa, to winniście ją znać.....[/quote]

Jeżdżę do schroniska regularnie od 2 lat i pierwszy raz o kims takim słyszę...:roll:

Posted

Może dobrze że będa obsady mieszane. Nic nie wiemy co z p. Januszem. Jak wczesniej pytałam to mówiono że nie ma mowy ale widocznie nikogo lepszego nie znaleziono.
Trzeba trochę czasu aby nowi zapoznali się z pracą ale jesli zechcą to nic trudnego. Powiem szczerze trochę miałam obawy po rozmowach z nowym kierownikiem.Jestem przekonana , ze napewno nie będzie tak jak było do tej pory.

Posted

[quote name='weronika1'] Powiem szczerze trochę miałam obawy po rozmowach z nowym kierownikiem.Jestem przekonana , ze napewno nie będzie tak jak było do tej pory.[/quote]

I dobrze bo my wcale nia chcemy żeby było jak do tej pory. Potrzeba zmian i to dużych i szczerze przyznam mam nadzieję że nowy kierownik je wprowadzi.
Że zadba o pełne miski, zdrowie i stworzy lepszy komfort życia - jesli wogóle można mówić o komforcie w schronisku.:roll:

Posted

Już są zmiany. Schron załadowany nowymi drewnianymi boksami (wszystko w częściach), zmiany teraz są co 12 godzin a nie jak wcześniej co 24. Kierownik jest otwarty na współpracę ze złymi kobietami z Rzeszowa :)

Posted

[quote name='żaba88']Kierownik jest otwarty na współpracę ze złymi kobietami z Rzeszowa :)[/quote]
:multi::evil_lol:

Żabek, a dalej jest po 1 osobie na zmianie, czy teraz są po 2 ?:roll:

Posted

Teraz jest po 2 na zmianę, potem pewnie więcej jeśli będą nowi pracownicy.

[quote name='becia66']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]
No przecież tak o Was we wsi mówią :evil_lol:

Posted

Dziś w Życiu Podkarpackim pisze o nowych porządkach w schronisku...Artek to bardzo porządny człowiek,znam go bardzo dobrze,oddany psom,nie da im krzywdy zrobić , otwarty na współpracę i wolontariuszy.
Może faktycznie w końcu będzie normalnie...

Posted

W "ŻP" to dzieci chyba artykuły piszą... Pewnie że Artek nie da zrobić im krzywdy! Teraz będzie tam można odpocząć pracując... A nie jak wcześniej...

Posted

Uwierzyć nie moge! Wyjazd tam bez adrenaliny?Żaba,jesteś wielki i wiesz dlaczego!Jak Twój grafik?Będziesz tam w sobote?Tak bardzo sie ciesze ,że p.Artur!!!!

Posted

Uprzejmie informuję,że Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt "[SIZE=3]Nadzieja[/SIZE]" 24.06.2007 oficjalnie rozpoczęło swoja działalność.
Dane dotyczące stowarzyszenia:

Regon [SIZE=3]180338162[/SIZE]
NIP [SIZE=3]795 244 6741[/SIZE]
tel [SIZE=3]016 678 94 50[/SIZE]
[SIZE=5][SIZE=3][COLOR=black]NR KONTA : [/COLOR][COLOR=red]Bank Zachodni WBK SA oddz Przemyśl 03109027500000000109476057[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE]

Posted

Cieszę sie, że sprawy posuwają się powoli do przodu.

Dobrze byłoby aby wszystkie psiaki zimę spędziły juz w porządnych budach. Niby do zimy jeszcze czas, ale zleci szybciej niż myślimy....

Niebawem chyba będzie nowy bazarek z różnymi drobnymi gadzetami dla orzechowskich psiaków, takze juz zawczasu zapraszam do licytacji :lol: