albiemu Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='weronika1'] Rekińczyk już w drodze do Warszawy , :multi:szczęśliwej podróży kochany. :multi: Jaki on sympatyczny, aż ściska za serce, pogodny , wesolutki ze smutnymi oczami. Nie chciał odemnie iść, podobało mu się w domu. Myslę ,że tam też będzie miał dobrze.:lol:[/quote] Weronika baaaardzo dziękuję za pomoc przy Rekińczyku ... wielkie dzięki! Dzisiaj wielki dzień - cztery psie łapy mniej w schronisku! Quote
żaba88 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ogłoszenia z głosowaniem są na naszej stronce, nk, forum Przemyśla. Będzie ciężko wygrać... Gdybyśmy o tym wiedzieli wcześniej :roll: Quote
albiemu Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='żaba88']Ogłoszenia z głosowaniem są na naszej stronce, nk, forum Przemyśla. Będzie ciężko wygrać... Gdybyśmy o tym wiedzieli wcześniej :roll:[/quote] Dziękuję Żaba za ogłoszenie ... to prawda, gdybyśmy wiedzieli wcześniej, że ktos nas zgłosił ... ale mamy co mamy :shake: Już mają tam pretensje, że startujemy skoro raz juz karmę dostaliśmy ... gramy uczciwie, bez kombinowania i skoro tyle mamy oddanych głosów to znaczy, że ludzie nadal chcą pomagać Orzechowcom i to mnie cieszy. Nie rozumiem skąd te złości skoro pomoc z Krakvetu dotyczy zwierząt bezdomnych, tych które bez względu na wszystko mają takie same potrzeby i gorycz bezdomności ... Przykre ... i pocieszające, że orzechowce są pamiętane i wspierane. Ja trzymam kciuki za pozostałych z listy Krakvetu i ich zwierzęta które kochają nie mniej niż MY. Quote
weronika1 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Albiemu , to Tobie sie należą podziękowania , że znalazłaś mu miejsce. Aż szkoda ,aby takie maleństwo marnowało życie w schronie. Żabek z tym głosowaniem, może się uda, szukajmy głosów wsród znajomych. :lol: Quote
albiemu Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='weronika1'] Żabek z tym głosowaniem, może się uda, szukajmy głosów wsród znajomych. :lol:[/quote] Nawiązując do słów Weroniki ponawiam wcześniejszy wpis ... [I][B][COLOR=red]Jakiś ANIOŁ a raczej ANIELICA zgłosiła nas do konkursu KRAKVET i właśnie otrzymałam meila ... słuchajcie wiecie że jesteśmy na 2 miejscu z szansą na pierwsze??? WAZNE głosować można jedynie do 31-12-2008 roku więc spróbujmy :smile:[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Błagam o głosy słuchajcie :smile: wiem, że sucha karma się kończy więc jak najbardziej skoro już ktoś nas zgłosił kontynuujmy to :smile:[/COLOR][/B] [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=9075"][COLOR=#000000]Forum o psach i kotach[/COLOR][/URL][/I] Quote
żaba88 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='albiemu']Dziękuję Żaba za ogłoszenie ...[/quote] Nie dziękuj bo to nie dla Ciebie :p [quote]Już mają tam pretensje, że startujemy skoro raz juz karmę dostaliśmy[/quote] W regulaminie nie ma nic napisane o tym że nie można startować ponownie. Nikt nikomu nie broni żeby głosować na "swoje" propozycje. Więc pomachajmy z uśmiechem w ich stronę :evil_lol: Quote
albiemu Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='żaba88']Nie dziękuj bo to nie dla Ciebie :p W regulaminie nie ma nic napisane o tym że nie można startować ponownie. Nikt nikomu nie broni żeby głosować na "swoje" propozycje. Więc pomachajmy z uśmiechem w ich stronę :evil_lol:[/quote] AŁĆ ! ale ja w imieniu psich i kocich serduch orzechowskich podziękowałam :evil_lol: Quote
żaba88 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 A z nimi to ja się sam rozliczam :eviltong: Quote
weronika1 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ja dalej swoje, :lol:znowu się holender zakochałam w tym Rekińczyku, napiszcie proszę, czy dotarł do Warszawy. :lol: Quote
biserka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Zagłosowałam i rozreklamowałam gdzie mogłam - aktualnie 397 głosów, zobaczymy, ile jeszcze uda się zebrać :-) Pozdrowienia od Nusi - dziś prawie, prawie sama do mnie podeszła. CAŁA była machającym ogonkiem, ale strach zwyciężył. Jeszcze kilka dni i... :-) Za to uwielbia wylegiwać się na łóżku i nastawia brzuszek do głaskania, o! Quote
weronika1 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Biserko jesteś super:lol: Co z moja miłością , czy dotarł do stolicy? Quote
Neczka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [B][SIZE=3]I przypominamy o Orzeszkowych głosach na Krakvecie :roll: Już tak niewiele czasu ! [url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=9075]Forum o psach i kotach[/url][/SIZE][/B] Quote
matinestka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [CENTER][B]dla Was Kochani , wszakże rok 2008 był przełomem ...... [/B] [IMG]http://img75.imageshack.us/img75/8326/zyczeniaorzechowcefq1.jpg[/IMG] :bluepaw: [/CENTER] Quote
Saphira Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Cudne :-( Wielkie dzieki :lol: Ja równiez zyczę żeby choć w 2009 roku gorzej nie było :lol: Quote
Becia66 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Chyba się nam nie uda niestety tym razem....:shake:...szkoda bo było tak blisko i wielka szkoda że informacja dotarła do nas tak póżno.....:shake: Quote
biserka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Jeszcze nie wiadomo, tylko 7 głosów różnicy! Quote
Poker Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 robię co mogę , pisze PW z prośbą do wielu osób.Piszcie też. Quote
jotpeg Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 zagłosowane na Orzechowce. głosować, głosować i bezustannie kontrolować sytuację! Quote
albiemu Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 jeszcze dzień sylwestrowy ... prosimy o głosy ... Quote
Neczka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 No to jesteśmy 7 głosów w przód :) oby tak dalej :roll: Quote
Becia66 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Parę moich znajomych jak wróci do domu też jeszcze zagłosuje...:multi: Można poprosić żeby twój znajomy zadzwonił do najbliższego znajomego, a ten do nastepnego......i taki cudny łańcuszek sie zrobi...i... fajnie będzie....:evil_lol:.... Nieważne kto wygra bo i tak w końcu wygrają zwierzęta.....:lol: [B][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Szczęśliwego Nowego Roku !!! :BIG:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Neczka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Czasu coraz mniej... A my wciąż liczymy na Waszą pomoc :fadein: [CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img520.imageshack.us/img520/2342/cimg0259rt8.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
Recommended Posts