andzia69 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 To jest chyba gg do Leny: [FONT=Arial, sans-serif]lena[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]gg 3523780[/FONT] Quote
andzia69 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Ewcia2000']dzieki a masz moze nr telefonu?? znalazłam na innym wątku: Kontakt do mnie, mail: [email protected] gg: 3523780 tel:+48505497467 Quote
Ewcia2000 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Juz jej napisałam teraz tylko czekam na odpowiedz Quote
Ewcia2000 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 dzwonilam i okazalo sie ze pitek jest adoptowany Quote
andzia69 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ewcia2000 napisał(a):dzwonilam i okazalo sie ze pitek jest adoptowany szkoda, ze nikt nas o tym nie poinformował.... ale cieszę się, ze maly jest w nowym domku:lol: Quote
Tengusia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ewcia2000 napisał(a):dzwonilam i okazalo sie ze pitek jest adoptowany to to troszke sie zdziwilam :-o ale to dobrze ze mlodziak poszedl do domciu :loveu: :multi: Quote
asia-s Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [SIZE=2]sorry za ofa ale moze na czarne kwiatki nie wszyscy zerkaja, pytala sie o psa rowniez na tym watku UWAGA NA EWCIA2000 lub Ewcia20 na forum astowym przekarzcie dalej wszystkim od bullowatych itd. cytuje z czarnych kwiatkow: izmir napisala: Śląskie ( niestety mają zasięg ogólnopolski) Narzeczeństwo- Ewelina M. i Piotr G., dziewczyna aktywna na forum ( na dogo i ast-pitbull), sprawiają wrazenie bardzo odpowiedzialnych, niestety prawda jest zupełnie inna. Szukają amstaffa lub pitbulla ( ale niedługo mogą zmienić upodobania). Nie mają żadnego doświadczenia ze zwierzętami i nie chcą mieć!!! Szukają zabawki (ma nie szczekać , nie brudzić, słuchać się i kochać ich agresywną sukę). Dziewczyna zazwyczaj pyta czy psiak, którego wytypowała zgadza sie z innymi i chce konkretnej odpowiedzi. Na poczatku sprawiali wrażenie bardzo zaangażowanych- przyjechali po psa, kupili mu smycz i szelki, niestety pies znudził się/ nie spełnił oczekiwań i już 9 godzin później chcieli go oddać.(żeby psa odebrać trzeba było niemal całą Polskę przejechać). Ludzie w 100% nieodpowiedzialni Wiecej info na PW http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9260384&postcount=146 masienka napisala: Nick na dogo to Ewcia2000 a na forum astowym Ewcia20. Dabrowa Gornicza lub Czeladz jusstyna85 napisala: Pare dni temu odezwała sie do mnie włąśnie jakaś Ewa i była bardzo zainteresowana Amstaffem-na wszystko sie zgadzała tylko nie na kastracje.Na koniec powiedziała, że takich psów może mieć ile cgce i je dowolnie wymieniać,bo ludzi łatwo można wziąć na litość.Może to ta sama Quote
andzia69 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 tak - niestety - ta osoba nie powinna mieć drugiego psa.....miałam o niej jak najlepsze zdanie, ale po "wyczynie" z astem z Bydgoszczy nie dałabym jej żadnego psa! Quote
lena_zet Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Witam wszystkich Wczoraj popołudniu Piter wrócił z adopcji.Nie udało się, ale w tym wszystkim to tak naprawdę ja najbardziej nawaliłam.Teraz już wiem-psa takiej rasy (i nie tylko) mogę wydać TYLKO do znawców ludzi, którzy będą w stanie nad nim panować i nie pozwolą by pies wszedł im na głowę.Piter urósł, zmężniał, przybrał na wadze i niestety-jest rozpuszczony jak dziadowski bicz.Pan Tomek czuwa, pracuje nad nim, ale szukamy tego wyjątkowego, odpowiedzialnego domu, w którym pies będzie szkolony, prowadzony w jednoznaczny sposób i w ogóle naj, naj, naj. Wczoraj była iskierka nadziei, że zabierze go rodzina z Cieszyna, ale niestety-obawiają się, że dojdzie do konfrontacji między ich amstafem a Piterem. Szukamy domu, ale wyjatkowego.Pies zostanie wydany jedynie osobie znającej rasę, zdajacej sobie sprawę co oznacza posiadanie pitbullka oraz praca z nim i nad nim. Quote
lena_zet Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 szkoda, no cóż zrobić.... Czy możemy liczyć na jakiekolwiek wsparcie finansowe w opłacie za hotelik u Pana Tomka? Quote
Tengusia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 biedny piterek :( ale przynajmniej nasza kochana abi ma znowu towarzystwo Quote
karolina1 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 :-( biedaczek... podrzucam może na 1 znajdzie się ten jedyny domek.. Quote
Tengusia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 a ja mam pytanko czy wiadomo dokladnie dlaczego Piterek wrocil z adopcji ??? pytam bo to tez nie jest tak ze tylko znawca rasy sobie z nim poradzi, nieraz juz bylo ze ludzie nie majacy pojecia o bullach adoptowali takowego i dawali sobie rade, wystarczy chciec, szukac pomocy, pytac i radzic sie w sprawie problemow :roll: Quote
Greven Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Na pierwszej stronie nie ma informacji, więc zapytuję ;) - w jakim jest wieku - czy wykastrowany - jak się zachowuje do psów oraz kotów Quote
andzia69 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Greven napisał(a):Na pierwszej stronie nie ma informacji, więc zapytuję ;) - w jakim jest wieku - czy wykastrowany - jak się zachowuje do psów oraz kotów Do suniek z tego co mi wiadomo jest ok, koty - chyba nie sprawdzone, ma +- 7 mies. Quote
lena_zet Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 kochane cioteczki moje:) Piter ma 7 miesięcy jakieś, nie jest jeszcze kastratem-ma malutkie jajeczka, chyba trzeba jeszcze poczekać, bo nie jest rozwinięty za bardzo... Dom, w którym zamieszkał Piter pozwolił sobie psu wejść na głowę, co Piter wykorzystywał w wiadomy sposób-niszczenie mieszkania, załatwianie sie w mieszkaniu....właściwie to tylko tyle.Wrcił do Pana Tomka, który był zszokowany, że po 3 tygodniach ciężko było poznać, że to ten sam pies....Pan Tomek układa gówniarza na nowo, pokazuje mu kto tu jest Panem, co psu wolno a czego nie wolno.Piter bardzo dobrze reaguje na dzieci, na psy raz koty też.Może namówię Pana Tomka żeby zalogował się na dogo i napisał nam kilka słów, albo użyczę mu loginu mojego? W każdym razie miałam kilka telefonów w sprawie Pitera, odpadli wszyscy, a to mają sukę pitka i szukają psa (!), a to kastracja nie, b to BÓL DLA PSA (ech) a to dzwonią z drugiego końca Polski.... Proszę pomóżcie szukać odpowiedzialnego człowieka.I jeszcze jedno ---->czy pomożecie w opłacie za hotelik?nie dam rady z własnej kieszeni :-( Quote
Alicja Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ja zaraz wpłacę 20 zł .... zanim zrobię bazarek z archiwalnymi numerami Mój Pies .. to udało mi sie sprzedać 11 nr po 1zł agbar i 9 sztuk poza dogo ;)....tak więc mam 20 zł na psiaczka Pieniążki już wpłaciłam .....napisałam Dla PITERKA Quote
Tengusia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 biedny Piterek :( z checia bym cie wspomogla finansowo ale jak pewnie wiesz (badz i nie wiesz :grins: ) pilotuje sprawe Abi ktora rowniez jest u p. Tomka i za ktora tez trzeba placic. Mam nadzieje ze mlody znajdzie porzadny domek ;) Quote
lena_zet Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Alicja, bardzo, bardzo dziekuję, naprawdę! Każdy grosz się liczy, bo nawet nie wiemy ile Pitek posiedzi u p.Tomka. Tengusia-->wiem czym piszesz, widziałam Abi i cholera tak mi szkoda, że nie ma żadnego domku dla niej póki co:( A czy w ogóle ktokolwiek zainteresowany się zgłosił? Quote
andzia69 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 biedny szczylek - założyć mu wątek na astowym, niebieskim forum? Quote
lena_zet Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 andzia69 napisał(a):biedny szczylek - założyć mu wątek na astowym, niebieskim forum? andziu kochana, a możesz najpierw zerknąć tam czy aby nie ma już wątku?Bo wydaje mi się, że ashkas zakładała, ale pewna nie jestem czy akurat tam. dziękuję Quote
Recommended Posts