halbina Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Lizak(to chyba odpowiednie dla psa imię) Mar_tika 19:33:58 Wyfroterowała mi chłopa ze myć przez miesiąc sie nie musi.Własnie wyjechali do Cieszyna.Po drodze Lizak zostanie zaszczepiony na wsciekliznę i trafi do hotelu w Cieszynie . Ja 19:34:24 ostrzegam, że kopiuję i wklejam to, co piszesz :P Mar_tika 19:34:37 ojej Mar_tika 19:35:11 to moglam bardziej błysnąć inteligencją Mar_tika 19:35:43 wklaej halbinko foty pliss Ja 19:35:51 to błyskaj, wklejam fotki Mar_tika 19:36:55 powycinaj co nieco z tego co spłodziłam. Podaj takie najwazniejsze rzeczy i tyle :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja 19:38:37 napisz, ile on ma... jest pytanie od Tengusi Mar_tika 19:39:07 nie wiem jeszcze dopiero są w drodze do weta Mar_tika 19:39:23 ale jajek nie ma tzn ma takie dwa orzeszki Mar_tika 19:39:35 heheh ale ze mnie znawca psow Ja 19:40:04 to się po zębach sprawdza a nie po jajkach :P Mar_tika 19:40:44 ano widzisz do paszczy nie zagladałam tylko pod ogon<skromny> Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 sliczniutki jest :loveu: a ja tak strasznie chcialabym miec red nosa i moj TZ zreszta tez :eviltong: a co to za hotelik do ktorego przystojniak zmierza ??? wiem ciekawska jestem ale to dlatego ze on jest taki sliczny :loveu: moze poprostu sie komus stracil, znalezliscie go z obroza ??? jesli to byl zajazd to moze poprostu komus nawial w czasie postoju a jak wrocil to wlasciciela juz nie bylo :roll: Quote
halbina Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Śliczniutki banerek, a ogłoszenia o znalezieniu psa... wypadałoby gdzieś rozwiesić chyba... :roll: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]Podniosę ..... prawdziwe bullowate ....lizusek koffany :loveu::loveu::loveu: Ktoś:angryy: pewnie bedzie mial udane swięta ...wywalił psinkę w drodze na goscine do rodziny :angryy::angryy::angryy:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='halbina'] Lizak(to chyba odpowiednie dla psa imię) Mar_tika 19:33:58 Wyfroterowała mi chłopa ze myć przez miesiąc sie nie musi.Własnie wyjechali do Cieszyna.Po drodze Lizak zostanie zaszczepiony na wsciekliznę i trafi do hotelu w Cieszynie . Ja 19:34:24 ostrzegam, że kopiuję i wklejam to, co piszesz :P Mar_tika 19:34:37 ojej Mar_tika 19:35:11 to moglam bardziej błysnąć inteligencją Mar_tika 19:35:43 wklaej halbinko foty pliss Ja 19:35:51 to błyskaj, wklejam fotki Mar_tika 19:36:55 powycinaj co nieco z tego co spłodziłam. Podaj takie najwazniejsze rzeczy i tyle :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja 19:38:37 napisz, ile on ma... jest pytanie od Tengusi Mar_tika 19:39:07 nie wiem jeszcze dopiero są w drodze do weta Mar_tika 19:39:23 ale jajek nie ma tzn ma takie dwa orzeszki Mar_tika 19:39:35 heheh ale ze mnie znawca psow Ja 19:40:04 to się po zębach sprawdza a nie po jajkach :P Mar_tika 19:40:44 ano widzisz do paszczy nie zagladałam tylko pod ogon<skromny> [FONT=Arial]normalnie... wiem.. nie powinnam... sytuacja wymaga powagi :roll: ale posikałam sie prawie ze smiechu buuuhahhah.... i od razu myk na zdjęcia... ale małe one:roll:( zdjecia nie jajka:roll:, zreszta jajka też, bo ich nie widze :evil_lol::evil_lol:) [/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]normalnie... wiem.. nie powinnam... sytuacja wymaga powagi :roll: ale posikałam sie prawie ze smiechu buuuhahhah.... i od razu myk na zdjęcia... ale małe one:roll:( zdjecia nie jajka:roll:, zreszta jajka też, bo ich nie widze :evil_lol::evil_lol:) [/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz::razz:wiedzialam ...intuicja cie tu przygnala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jak ...ile latkowy ten slodziak :loveu:[/FONT] Quote
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] i jak ...ile latkowy ten slodziak :loveu:[/FONT] no ja myślę, że jak ma takie malusie orzeszki to pewnie roczku nie ma :loveu: ale on mnie się spodobał kuna jak nie mnie bo ja przecież w brodatych kudłatych gustuję :lol: ehhh :shake: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='malawaszka']no ja myślę, że jak ma takie malusie orzeszki to pewnie roczku nie ma :loveu: ale on mnie się spodobał kuna jak nie mnie bo ja przecież w brodatych kudłatych gustuję :lol: ehhh :shake: [FONT=Arial]oooo...no no no ......;) Waszeczko ....:razz::razz::razz:[/FONT] Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 to na pewno mlodziutki psiak skoro nie ma "bogactwa" między nogami:evil_lol: Malawaszka - moze jednak sprobujesz:evil_lol: skoro Tanitka ostatnio wyżło-jamnisio - bullowata się zrobila to może i inni wreszcie przestaną te psy traktować jak trędowate?:lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='andzia69']to na pewno mlodziutki psiak skoro nie ma "bogactwa" między nogami:evil_lol: Malawaszka - moze jednak sprobujesz:evil_lol: skoro Tanitka ostatnio wyżło-jamnisio - bullowata się zrobila to może i inni wreszcie przestaną te psy traktować jak trędowate?:lol: [FONT=Arial]nooo weszka... andzia dobrze gada.... polać jej :evil_lol::evil_lol: a ty przemyśl czy nie chciałabyś sie zbublowacić :cool3::cool3:[/FONT] Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nooo weszka... andzia dobrze gada.... polać jej :evil_lol::evil_lol: a ty przemyśl czy nie chciałabyś sie zbublowacić :cool3::cool3:[/FONT] tak - Malawaszka - zbublowacij się:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='andzia69']tak - Malawaszka - zbublowacij się:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]wymień swoja krwiożerczą mordercza Lune na to oto cudo :loveu::loveu::diabloti:[/FONT] Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 a może mu trochę czarnych, szorstkich wloskow tu i ówdzie przykleimy??? to się na pewno jeszcze bardziej Waszce spodobuje:evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 hahah wariatki :evil_lol: ja tam bym się mogła zbublowacić taki redzikiem słodkim, ale co z tego? moje dwa pitbule mają alergię na buble i by go zagryzły :mad::lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='malawaszka']hahah wariatki :evil_lol: ja tam bym się mogła zbublowacić taki redzikiem słodkim, ale co z tego? moje dwa pitbule mają alergię na buble i by go zagryzły :mad::lol: [FONT=Arial]nazywaj rzeczy po imieniu :mad::mad: nie PITBULE (bo te nie zrobiłyby mu krzywdy) ino 2 krwiożercze mordercy :diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT] Quote
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nazywaj rzeczy po imieniu :mad::mad: nie PITBULE (bo te nie zrobiłyby mu krzywdy) ino 2 krwiożercze mordercy :diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT] mosz racja :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='malawaszka']hahah wariatki :evil_lol: ja tam bym się mogła zbublowacić taki redzikiem słodkim, ale co z tego? moje dwa pitbule mają alergię na buble i by go zagryzły :mad::lol: [FONT=Arial]zbubluj sie ...no nie daj sie prosic :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]zoba weszko... to jest pitbull.... choć liże jak bandog :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]zoba weszko... to jest pitbull.... choć liże jak bandog :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]:cool1:....i jak AST :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool1:....i jak AST :loveu::loveu::loveu:[/FONT] a jak dokleim te wloski...to jak sznaucer:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ambra Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 jest piękny! ma taki "ludzki wyraz twarzy":loveu: na ile do tego hotelu pojechał? jakie tam warunki panują? bardziej milowickie czy np. szopienickie? jak rozmawialam z Leną to oceniała go na ok. 8 miesiecy wiec gówniarz z niego! cholera szkoda ze nia ma tymczasu dla niego... nie wspomnę że hotel kosztuje:-( dziewczynki bullowate pomóżcie nam!:modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts