Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lizak(to chyba odpowiednie dla psa imię)
Mar_tika 19:33:58
Wyfroterowała mi chłopa ze myć przez miesiąc sie nie musi.Własnie wyjechali do Cieszyna.Po drodze Lizak zostanie zaszczepiony na wsciekliznę i trafi do hotelu w Cieszynie .
Ja 19:34:24
ostrzegam, że kopiuję i wklejam to, co piszesz :P
Mar_tika 19:34:37
ojej
Mar_tika 19:35:11
to moglam bardziej błysnąć inteligencją
Mar_tika 19:35:43
wklaej halbinko foty pliss
Ja 19:35:51
to błyskaj, wklejam fotki
Mar_tika 19:36:55
powycinaj co nieco z tego co spłodziłam. Podaj takie najwazniejsze rzeczy i tyle
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja 19:38:37
napisz, ile on ma... jest pytanie od Tengusi
Mar_tika 19:39:07
nie wiem jeszcze dopiero są w drodze do weta
Mar_tika 19:39:23
ale jajek nie ma tzn ma takie dwa orzeszki
Mar_tika 19:39:35
heheh ale ze mnie znawca psow
Ja 19:40:04
to się po zębach sprawdza a nie po jajkach :P
Mar_tika 19:40:44
ano widzisz do paszczy nie zagladałam tylko pod ogon<skromny>

Posted

sliczniutki jest :loveu: a ja tak strasznie chcialabym miec red nosa i moj TZ zreszta tez :eviltong: a co to za hotelik do ktorego przystojniak zmierza ???

wiem ciekawska jestem ale to dlatego ze on jest taki sliczny :loveu: moze poprostu sie komus stracil, znalezliscie go z obroza ??? jesli to byl zajazd to moze poprostu komus nawial w czasie postoju a jak wrocil to wlasciciela juz nie bylo :roll:

Posted

[FONT=Arial]Podniosę .....
prawdziwe bullowate ....lizusek koffany :loveu::loveu::loveu:

Ktoś:angryy: pewnie bedzie mial udane swięta ...wywalił psinkę w drodze na goscine do rodziny :angryy::angryy::angryy:
[/FONT]

Posted

[quote name='halbina']

Lizak(to chyba odpowiednie dla psa imię)
Mar_tika 19:33:58
Wyfroterowała mi chłopa ze myć przez miesiąc sie nie musi.Własnie wyjechali do Cieszyna.Po drodze Lizak zostanie zaszczepiony na wsciekliznę i trafi do hotelu w Cieszynie .
Ja 19:34:24
ostrzegam, że kopiuję i wklejam to, co piszesz :P
Mar_tika 19:34:37
ojej
Mar_tika 19:35:11
to moglam bardziej błysnąć inteligencją
Mar_tika 19:35:43
wklaej halbinko foty pliss
Ja 19:35:51
to błyskaj, wklejam fotki
Mar_tika 19:36:55
powycinaj co nieco z tego co spłodziłam. Podaj takie najwazniejsze rzeczy i tyle
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja 19:38:37
napisz, ile on ma... jest pytanie od Tengusi
Mar_tika 19:39:07
nie wiem jeszcze dopiero są w drodze do weta
Mar_tika 19:39:23
ale jajek nie ma tzn ma takie dwa orzeszki
Mar_tika 19:39:35
heheh ale ze mnie znawca psow
Ja 19:40:04
to się po zębach sprawdza a nie po jajkach :P
Mar_tika 19:40:44
ano widzisz do paszczy nie zagladałam tylko pod ogon<skromny>

[FONT=Arial]normalnie... wiem.. nie powinnam... sytuacja wymaga powagi :roll: ale posikałam sie prawie ze smiechu buuuhahhah.... i od razu myk na zdjęcia... ale małe one:roll:( zdjecia nie jajka:roll:, zreszta jajka też, bo ich nie widze :evil_lol::evil_lol:) [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]normalnie... wiem.. nie powinnam... sytuacja wymaga powagi :roll: ale posikałam sie prawie ze smiechu buuuhahhah.... i od razu myk na zdjęcia... ale małe one:roll:( zdjecia nie jajka:roll:, zreszta jajka też, bo ich nie widze :evil_lol::evil_lol:) [/FONT]

[FONT=Arial]:razz::razz::razz:wiedzialam ...intuicja cie tu przygnala :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i jak ...ile latkowy ten slodziak :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
i jak ...ile latkowy ten slodziak :loveu:
[/FONT]

no ja myślę, że jak ma takie malusie orzeszki to pewnie roczku nie ma :loveu: ale on mnie się spodobał kuna jak nie mnie bo ja przecież w brodatych kudłatych gustuję :lol: ehhh :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']no ja myślę, że jak ma takie malusie orzeszki to pewnie roczku nie ma :loveu: ale on mnie się spodobał kuna jak nie mnie bo ja przecież w brodatych kudłatych gustuję :lol: ehhh :shake:
[FONT=Arial]oooo...no no no ......;) Waszeczko ....:razz::razz::razz:[/FONT]

Posted

to na pewno mlodziutki psiak skoro nie ma "bogactwa" między nogami:evil_lol:

Malawaszka - moze jednak sprobujesz:evil_lol: skoro Tanitka ostatnio wyżło-jamnisio - bullowata się zrobila to może i inni wreszcie przestaną te psy traktować jak trędowate?:lol:

Posted

[quote name='andzia69']to na pewno mlodziutki psiak skoro nie ma "bogactwa" między nogami:evil_lol:

Malawaszka - moze jednak sprobujesz:evil_lol: skoro Tanitka ostatnio wyżło-jamnisio - bullowata się zrobila to może i inni wreszcie przestaną te psy traktować jak trędowate?:lol:

[FONT=Arial]nooo weszka... andzia dobrze gada.... polać jej :evil_lol::evil_lol: a ty przemyśl czy nie chciałabyś sie zbublowacić :cool3::cool3:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nooo weszka... andzia dobrze gada.... polać jej :evil_lol::evil_lol: a ty przemyśl czy nie chciałabyś sie zbublowacić :cool3::cool3:[/FONT]

tak - Malawaszka - zbublowacij się:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahah wariatki :evil_lol: ja tam bym się mogła zbublowacić taki redzikiem słodkim, ale co z tego? moje dwa pitbule mają alergię na buble i by go zagryzły :mad::lol:

[FONT=Arial]nazywaj rzeczy po imieniu :mad::mad: nie PITBULE (bo te nie zrobiłyby mu krzywdy) ino 2 krwiożercze mordercy :diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nazywaj rzeczy po imieniu :mad::mad: nie PITBULE (bo te nie zrobiłyby mu krzywdy) ino 2 krwiożercze mordercy :diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT]

mosz racja :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahah wariatki :evil_lol: ja tam bym się mogła zbublowacić taki redzikiem słodkim, ale co z tego? moje dwa pitbule mają alergię na buble i by go zagryzły :mad::lol:

[FONT=Arial]zbubluj sie ...no nie daj sie prosic :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]zoba weszko... to jest pitbull....

choć liże jak bandog :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]:cool1:....i jak AST :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

jest piękny! ma taki "ludzki wyraz twarzy":loveu:

na ile do tego hotelu pojechał? jakie tam warunki panują? bardziej milowickie czy np. szopienickie?

jak rozmawialam z Leną to oceniała go na ok. 8 miesiecy wiec gówniarz z niego!
cholera szkoda ze nia ma tymczasu dla niego...

nie wspomnę że hotel kosztuje:-(

dziewczynki bullowate pomóżcie nam!:modla::modla::modla: