Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101042 może ten ciapek ;) Quote
andzia69 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 czy ktoś odzywal się w sprawie Piterka???? Quote
Tengusia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 wiadomo cos nowego o Piterku czy dalej jest u p Tomka czy juz w nowym domciu ??? Quote
lena_zet Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Piter od niedzieli jest pełnoprawnym mieszkańcem Tarnobrzegu ;) Ja jestem osobiście bardzo zadowolona z adopcji....myślę, że zwrotu nie będzie, facet mądry, rasę zna, wprowadził go odpowiednio do domu i mówi, że tak mądrego psiaka to nigdy nie miał, super jest. Pan Tomek kochany zrobił ze zwykłego psiaka fantastycznego przyjaciela.................. Quote
amikat Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='lena_zet']Piter od niedzieli jest pełnoprawnym mieszkańcem Tarnobrzegu ;) Ja jestem osobiście bardzo zadowolona z adopcji....myślę, że zwrotu nie będzie, facet mądry, rasę zna, wprowadził go odpowiednio do domu i mówi, że tak mądrego psiaka to nigdy nie miał, super jest. Pan Tomek kochany zrobił ze zwykłego psiaka fantastycznego przyjaciela.................. :multi::multi::multi:hurrrraaaaaaaaa :Rose: dla ciebie i Pana Tomka Quote
Tengusia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 swietne wiadomosci :multi: :multi: :multi: a p Tomek ma naprawde swietna reke do psow bez dwoch zdan :Rose: Quote
Recommended Posts