Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
Lenka - napisz jak tam Piterek - bo my sobie hopamy, a może ona ma już jakiś domek?

cześć cioteczki
Piterek nadal u Pana Tomka niestety.Zgłosiła się Pani z Bytomia, ale to samotna matka z dwójką dzieci, mam sporo wątpliwości....nie wiem czy poprostu da sobie radę z takim dominantem, on musi chodzić jak w zegraku, wystarczy jeden błąd i odrazu człowiek jest zdominowany.I wtedy na nowo szkolenia, nauki i cała reszta, ech.
Druga rodzina odezwała sie z Ząbkowic, to małżeństwo, kobieta kiedyś miała dwa pitki, rasę zna, wszystko dla niej jest jasne....ale maja pudlicę, bardzo dużą dominantkę,więc pytanie podstawowe-czy Piter pozwoli sie zdominować?muszę porozmawiać z Panem Tomkiem.Jeśli zdecydowałabym wydać małżeństwu z Ząbkowic, to Bytom mogę udostępnić, ale Pani potrzebuje młodego psiaka, najlepiej w typie astka, oczywiscie kastrowanego.Nie ukrywa, że okolica nieciekawa i ona czułaby sie bezpiecznie z takim psiurem.