Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daruniu-pumo, wszelkie napisy też liczą się do podpisu i wtedy przekracza on wyznaczoną wysokość.Wystarczy sam baner, jak u mnie . Twój też ma hiperłącze i jak na niego klikniesz to od razu przejdziesz do swojej galerii( inni też).;)
Za to obok możesz wstawić sobie jeszcze jakiś banerek. Byle byś nieprzekroczyła tych 500 kilkudziesięciu pikseli szerokości.

PS.Piszę o tym , bo już raz miałam upomnienie od moderatora Dogo ( za łamanie regulaminu w podpisie) i wolę zawczasu powiadomić o tym innych.

Posted

Trochę Ci powiększyłam ten bannerek , bo doczytałam się w regulaminie, że podpis może mieć rozmiary 100 na 500 pixeli ( nie wiem dlaczego wymysliłam sobie,że 70) i teraz ma Twój ma wysokość 100 pixeli przez coproporcjonalnie stałmsie dłuższy. Wstawiłam też do niego hiperłącze , więc jak chcesz , możesz go podmienić:lol:

Posted

Daruniu pospieszyłaś się i wkleiłaś bez hiperłącza , zrób to jeszcze raz , bo ja dopiero wstawiłam hiperłącze ( to widać bo jak na obrazek najedziesz myszką , to pojawia się łapka). Skopiuj teraz i wklej ponownie:lol:

Posted

Możesz skopiować z czyjegoś podpisu banner , ktory chciałabyś umieścic u siebie , na przykład taki , który dotyczy pomocy jakiemuś psu lub przytulisku, tylko nie może on być zbyt długi bo Twój ma 263 pixele długości i pozostaje Ci do wykorzystania 237 pixeli ( tak by nie złamać regulaminu)

PS.Jaki jest rozmiar danego baneru sprawdzasz , klikając na nim prawym klawiszem myszki i wybierając opcje własciwości , tam będa wymiary.

Posted

diabełkowa gigunia to jeden z kochańszych i najpiękniejszych psiaków jakie widziałam miałam ją zaadoptować ją zanim wziełam setha ale jak dzwoniłam niestety szła już do m=nowego domu więc pojechalam do schroniska i wziełam setha a kilka dni później dowiedziałam sie że gigunia została przez nowych państwa zwrócona bo im nie odpowiadała SKANDAL ile ja sie napłakalam kasiu....
A o to ten aniołek - GIGUNIA TO DLA CIEBIE!!!!

Posted

diabełkowa ona ma już domek docelowy ale jakos nikt nas nie informuje co u niej slychac jak sie czuje caly czas czekamy na jakies info a tu cisza mam nadzieje ze jest jej dobrze i jest szczesliwa w tym domku