AngelsDream Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Potwierdzam, że ta metoda działa nawet na psy słabo bawiące się :) Quote
Russellka Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Iwa-R napisał(a):Też bym tak chciała. Na mojego jednak NIC nie zadziała :evil_lol: Leniuszek kudłaty jeden :loveu: infers1995 napisał(a):Zraz ide wypróbować twą meteode:razz::diabloti: I jak poszło? :cool3: Rottie napisał(a):Dawno mnie tu nie było. Super frisbee'ujecie! :cool3: Noooo baaaardzo dawno :evil_lol: Nie wiem czy ci to wybaczę... :diabloti: Danki :loveu::lol: Quote
Russellka Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='AngelsDream']Potwierdzam, że ta metoda działa nawet na psy słabo bawiące się :) O, AngelsDream potwierdza, więc działa :lol: Quote
AngelsDream Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 No wiesz - wilczaki podobno nie aportują i nie bawią się, więc... ;) Quote
infers Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 poszlo dosyć kiepsko:-( Niby biegala za pilka na sznurku, ale jak chcialem sie pociagac to nie brala jej wogóle w pyska. Quote
Unbelievable Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 infers1995 napisał(a):poszlo dosyć kiepsko:-( Niby biegala za pilka na sznurku, ale jak chcialem sie pociagac to nie brala jej wogóle w pyska. bo ona nie umie się ciągać ;) Quote
Rottie Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :lol: W takim razie poproszę więcej frizbowych foteczek :loveu: :evil_lol: Quote
infers Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Tinka:) napisał(a):bo ona nie umie się ciągać ;) To jak ją nauczyć?:cool1: Quote
Unbelievable Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 infers1995 napisał(a):To jak ją nauczyć?:cool1: jak złapie coś fajnego, np. brudne skarpetki :loveu: i nie chce puścić to nie każ jej puścić tylko się ciągaj, jakoś pójdzie, chyba :evil_lol: ja takich problemów nie miałam : P Quote
infers Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Tinka:) napisał(a):jak złapie coś fajnego, np. brudne skarpetki :loveu: i nie chce puścić to nie każ jej puścić tylko się ciągaj, jakoś pójdzie, chyba :evil_lol: ja takich problemów nie miałam : P Skarpetki to ona lubi ciągać:diabloti: Quote
Russellka Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 No to skarpetą ucz :evil_lol: Daj jej jakąś starą miesięczną (:diabloti:) skarpete i rób to samo co na instrukcji powyższej :lol: PS. Ależ dyskusja mi się rozwinęła :evil_lol: Quote
infers Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Jakaś skarpetka się znajdzie:diabloti: Daj filmik jak z Kodą frisbujesz, ostatni tak mi się podobał:loveu: Quote
Mudik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ok, chciałaś komentarz, więc proszę. Po pierwsze bardzo mi się podobaja wasze voulty od brzucha(też bym tak chciała tylko ja mam trudniej bo większe psy plus Vic ma obawy przed takim dotykaniem mnie łapami, a Deli jeszcze za ciężka doopke:evil_lol:), po drugie fajnie,ze puszcza szybko w miare jak widzi drugi dysk, po trzecie do flipów staraj sie wyraźniej jej rzucać, bo czasem to jest branie z ręki, rzucaj nad nią i troche w te stronę w która chcesz by skręciła, ja robię w prawo bo mam zdecydowanie prawo skrętne psy. Zobacz to na moim filmiku(poszukaj na youtubie Victor frisbee, tam na jednym fajnie to widać, ale ogólnie bardzo fajnie, na razie na 4+, bo stać Was na więcej, pozdrawiam:lol: Quote
jamnicze Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A moja też nie daje się nakręcić na zabawkę :diabloti: Próbowaliśmy na szkoleniu, różnymi zabawkami, niby na początku jest trochę zainteresowana ale szybko jej mija i drugi raz na tą samą zabawką już nie chce ganiać. A za piłką pobiegnie puki piłka jest w ruchu, jak stanie, to Saidi traci zainteresowania, ewentualnie weźmie, odbiegnie kawałek i zostawi. Quote
Inkaa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Świetne sztuczki. My próbowaliśmy uczyć się wskakiwania na plecy, ale nie wyszło i zrezygnowaliśmy. ;) Pewnie jak trafi się nam jakiś pomocnik to wznowimy naukę tej komendy. Quote
Russellka Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 infers1995 napisał(a):Jakaś skarpetka się znajdzie:diabloti: Daj filmik jak z Kodą frisbujesz, ostatni tak mi się podobał:loveu: Nie ma :diabloti: Ale mam jakieś zdjęcia, w sobote wrzuce :evil_lol: Mudik napisał(a):Ok, chciałaś komentarz, więc proszę. Po pierwsze bardzo mi się podobaja wasze voulty od brzucha(też bym tak chciała tylko ja mam trudniej bo większe psy plus Vic ma obawy przed takim dotykaniem mnie łapami, a Deli jeszcze za ciężka doopke:evil_lol:), po drugie fajnie,ze puszcza szybko w miare jak widzi drugi dysk, po trzecie do flipów staraj sie wyraźniej jej rzucać, bo czasem to jest branie z ręki, rzucaj nad nią i troche w te stronę w która chcesz by skręciła, ja robię w prawo bo mam zdecydowanie prawo skrętne psy. Zobacz to na moim filmiku(poszukaj na youtubie Victor frisbee, tam na jednym fajnie to widać, ale ogólnie bardzo fajnie, na razie na 4+, bo stać Was na więcej, pozdrawiam:lol: Pierwsze zdanie takie grooooźne :question: dzięki za rady :multi: I w tym właśnie problem, że ja jestem samouczek, i potrzebuje kogoś, kto mi wbije do łepetyny wszystkie wazne informacje i powie co ja sierota robie źle :lol: Jeśli chodzi o flipy to na razie jesteśmy właśnie na etapie brania z ręki i powoli przerzucamy się na normalne rzuty :loveu: Dzięki za cenne informacje :multi::loveu::loveu: jamnicze napisał(a):A moja też nie daje się nakręcić na zabawkę :diabloti: Próbowaliśmy na szkoleniu, różnymi zabawkami, niby na początku jest trochę zainteresowana ale szybko jej mija i drugi raz na tą samą zabawką już nie chce ganiać. A za piłką pobiegnie puki piłka jest w ruchu, jak stanie, to Saidi traci zainteresowania, ewentualnie weźmie, odbiegnie kawałek i zostawi. A czy lubi się ciągać? I czy jak się z nią bawisz i Sajdunia interesuje się zabawką to cieszysz się jak wariat? :diabloti: Kinga&Wenka napisał(a):Świetne sztuczki. My próbowaliśmy uczyć się wskakiwania na plecy, ale nie wyszło i zrezygnowaliśmy. ;) Pewnie jak trafi się nam jakiś pomocnik to wznowimy naukę tej komendy. No to powodzenia dziewczyny! :multi::loveu: Quote
Russellka Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 To znaczy, że będą potem :diabloti: I nie czepiaj sie szczegółów :eviltong: Quote
Mudik Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 A niby za co? każdy moze je sobie zrobic:eviltong: , jak umie:diabloti:, umiesz?:razz: Bo ja wszystkie mam podarowane, nie pamietam już jak się to robi. Ale kyść:-o:evil_lol::evil_lol:, miała wyżerke:lol: Quote
Russellka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Ok mam foteczki, Koda i rulonik oraz Koda i kość :lol::loveu: Rulonik: Kość: Jak wtrążoli taką kość to od razu ma załatwioną kolację :lol: A tutaj szarpaczek ściągnięty od Mudika, mam nadzieję, że się na mnie nie obrazi i mi wybaczy :oops: Ale ziomal jest w siódmym niebie :loveu: Quote
Russellka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [SIZE="5"]ZNOWU SIĘ PRZESUNĘŁY POSTY! :angryy: Bonsai napisał(a):Witamy się weekendowo. :) Witamy się także :loveu::loveu: Mudik napisał(a):A niby za co? każdy moze je sobie zrobic:eviltong: , jak umie:diabloti:, umiesz?:razz: Bo ja wszystkie mam podarowane, nie pamietam już jak się to robi. Ale kyść:-o:evil_lol::evil_lol:, miała wyżerke:lol: A pewnie, tutaj nawet jest wątek, jak jest deficyt pieniążków :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f1004/recznie-robione-zabawki-125348/#post11287194 To dobrze bo jakbyś mnie nabiła to bym się zamknęła w sobie i już nie wyszła :evil_lol: Dlatego już była od razu kolacyja :diabloti: Quote
Russellka Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 I tutaj spiąca Kodzia :loveu: A tak z dzisiaj. Wypuszczam rano zioma na dwór i widzę: Mamy śnieg! :multi::multi::loveu: Ziomal zaliczył już zabawę śnieżkami :lol: Quote
M&T Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 http://img84.imageshack.us/img84/667/34798275or6.png mój też dostaje takie ruloniki :evil_lol: http://img300.imageshack.us/img300/2329/71720508rl3.png o kuuuurrr....de! :shock: Większej nie było? :diabloti: Quote
Russellka Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Kość była pieczona przez moją mamę, a więc wyboru nie miałam :diabloti: Ale to mówie już posiłek na kolację :evil_lol: Quote
Recommended Posts