M&T Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 http://img261.imageshack.us/img261/7254/92203678uy2.png ale piękności!! :loveu::loveu: super ci wyszło to trymowanie :lol: Quote
Russellka Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Tinka:)']no, nie udaje:diabloti: przednie łapy powinny być równolegle do podłoża, tak samo jak tylne z zaznaczonym kątowaniem(ale to niekoniecznie) gópku, to i tak ona ślicznie stała, bo kazałam jej pozować i w tej samej chwili musiałam robić z dalszej odległści zdjęcie moim wery intelidżentym aparatem :diabloti: http://mysiazaglada.w.interia.pl/d/14.htm A Emirek nie ma prostopadłych do podłoża :evil_lol: Quote
Russellka Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Mudik napisał(a):Chyba chciałaś napisac prostopadle do podłoża, równolegle to owszem ale do siebie;-) właśnie :eviltong: Aaale sie nie znaa :diabloti: Quote
Russellka Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='M&T']http://img261.imageshack.us/img261/7254/92203678uy2.png ale piękności!! :loveu::loveu: super ci wyszło to trymowanie :lol: Dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 emir stoi jak sierota :cool1: popatrz na kuszę :loveu::loveu::loveu: a nie na niego :evil_lol: Quote
Mudik Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Tinka:) napisał(a):emir stoi jak sierota :cool1: popatrz na kuszę :loveu::loveu::loveu: a nie na niego :evil_lol: Stał by ok gdyby nie miał tak przednich łap do przodu , powinny zostać cofnięte,żeby były prostopadle do ziemi , bo tak łopatka robi sie spionowana. Quote
Unbelievable Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Mudik napisał(a):Stał by ok gdyby nie miał tak przednich łap do przodu , powinny zostać cofnięte,żeby były prostopadle do ziemi , bo tak łopatka robi sie spionowana. dlatego mówię że jak sierota:diabloti: grama też tak, o ironio, stawiałam :mdleje: a raczej sam się stawiał:evil_lol: Quote
Russellka Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Tinka:) napisał(a):emir stoi jak sierota :cool1: popatrz na kuszę :loveu::loveu::loveu: a nie na niego :evil_lol: Kuszynkę oglądam regularnie :loveu: Ale już ma brzusio :loveu: infers1995 napisał(a):Martyna się mądrzy ;P :evil_lol: Mudik napisał(a):Stał by ok gdyby nie miał tak przednich łap do przodu , powinny zostać cofnięte,żeby były prostopadle do ziemi , bo tak łopatka robi sie spionowana. Co racja to racja :loveu: Tinka:) napisał(a):dlatego mówię że jak sierota:diabloti: grama też tak, o ironio, stawiałam :mdleje: a raczej sam się stawiał:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Russellka Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Mam nowe foty :lol: Taaaak mi dooobrze :loveu: A tak oto moje pieski traktują naszych gości: Moli zwala z fotela, a Koda wpycha piłkę :evil_lol: Tutaj była wojna Kodzi z kasztankiem. Jak myślicie kto wygrał? :evil_lol: A tak kasztanek wyglądał po krótkim czasie: Quote
Russellka Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Możesz mnie wypuścić na dwór? :razz: Quote
Unbelievable Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Patrzę, że Moli to inna bajka, bo wygania gościa, a koda, tak jak grami, próbuje go wykorzystać :evil_lol::evil_lol: tyle że ten to pogłaskać i posępić :cool1: Quote
Russellka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 infers1995 napisał(a):Ale te pieski gościnne:P A pewnie :evil_lol: Męczydusze moje :loveu: RCookie napisał(a):Ale masz grzeczne pieski :evil_lol:. Ma się w sobie to coś, że psiesy grzeczne jak owieczki :evil_lol: Tinka:) napisał(a):Patrzę, że Moli to inna bajka, bo wygania gościa, a koda, tak jak grami, próbuje go wykorzystać :evil_lol::evil_lol: tyle że ten to pogłaskać i posępić :cool1: No toż ja ci mówię, że Koda i Gram by się ze sobą dogadali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mudik Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Nie pozwalaj Kodzie gryść kasztanów, są trujące!:roll::diabloti: Quote
Russellka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Mudik napisał(a):Nie pozwalaj Kodzie gryść kasztanów, są trujące!:roll::diabloti: Ale tak serio czy to żart? :crazyeye: Quote
AngelsDream Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 To jakim cudem Baaj jeszcze żyje? O_o? Quote
jamnicze Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Też słyszałam, że kasztany są beeeee :cool1: Jaki twarzowy ręczniczek ;) http://img137.imageshack.us/img137/2631/10002723bd9.jpg Quote
Russellka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Hmmm, a ja pierwszy raz słyszę.. :hmmmm: A reczniczek był w roli kocyka :lol: I wogóle to jestem z zioma dumna. Przy komendzie "równaj" już patrzy mi się w oczy :loveu::loveu: A wogóle to dziś miałam taką historię: Poszłam z Kodą na łączkę za kościołem pofrisbować. Frisbujemy sobie może z 3 minuty i nagle jakiś kundel do nas podleciał i cały zjerzony zaczął na nas szczekać :angryy: Koda zaskoczona, ja ją cap na ręce (jeszcze by ją dziabnął) frisbee w łapy, smycz na szyję i poszłyśmy dokończyć frisbowanie na szkolne boisko. Dokładnie wiem gdzie ten kundel mieszkał, ale właścicela ani widu ani słychu, pewnie go wypuścił żeby "sobie pobiegał" bo niedaleko nas rozpakowywali jakąś ciężarówkę :angryy: Nienawidzę jak jakiś pies mi się wtrynia we frisbowanie :angryy: A tak jeszcze z dobrych wiadomości to nauczyłam ją zapalać światło na komendę :lol: Quote
Kinia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dobrze, że tak się to skończyło:) Wy frisbujecie przez 3 minuty? Nagram zapalanie... moja buła nie sięga do włącznika... Quote
M&T Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 koniecznie zrób filmik jak Koda światło zapala! :evil_lol: A co do tego kundla, to nie dziwię się, że się wkurzyłaś też bym tak zareagowała :shake: Quote
Russellka Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Kinia napisał(a):Dobrze, że tak się to skończyło:) Wy frisbujecie przez 3 minuty? Nagram zapalanie... moja buła nie sięga do włącznika... Zazwyczaj tak z 5,6 minutek i koniec :loveu: Ziomal jest taki nekręcony, że mam problemy z wyjęciem frisbee z plecaka :evil_lol: Koda wskakuje na krzesło i dopiero wtedy zapala, przecież to terrierek :diabloti: Ale krzesło mam tuż pod w łącznikiem więc jest super :loveu: Nagram nagram i to koniecznie :lol: M&T napisał(a):koniecznie zrób filmik jak Koda światło zapala! :evil_lol: A co do tego kundla, to nie dziwię się, że się wkurzyłaś też bym tak zareagowała :shake: Zrobimy koniecznie :cool3: No wtedy to nie wiedziałam co zrobić, i jeszcze nie mogłam zioma postawić bo nie wiem czy by bujki nie było... na szczęście Kodzik się słucha (żeby nie wypaplać :evil_lol:) i wszystko było ok :loveu: PS. Śliczny avek :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts