Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tinka:)']no, nie udaje:diabloti: przednie łapy powinny być równolegle do podłoża, tak samo jak tylne z zaznaczonym kątowaniem(ale to niekoniecznie)
gópku, to i tak ona ślicznie stała, bo kazałam jej pozować i w tej samej chwili musiałam robić z dalszej odległści zdjęcie moim wery intelidżentym aparatem :diabloti:
http://mysiazaglada.w.interia.pl/d/14.htm
A Emirek nie ma prostopadłych do podłoża :evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
emir stoi jak sierota :cool1:
popatrz na kuszę :loveu::loveu::loveu: a nie na niego :evil_lol:

Stał by ok gdyby nie miał tak przednich łap do przodu , powinny zostać cofnięte,żeby były prostopadle do ziemi , bo tak łopatka robi sie spionowana.

Posted

Mudik napisał(a):
Stał by ok gdyby nie miał tak przednich łap do przodu , powinny zostać cofnięte,żeby były prostopadle do ziemi , bo tak łopatka robi sie spionowana.

dlatego mówię że jak sierota:diabloti: grama też tak, o ironio, stawiałam :mdleje: a raczej sam się stawiał:evil_lol:

Posted

emir stoi jak sierota :cool1:
popatrz na kuszę :loveu::loveu::loveu: a nie na niego :evil_lol:

Kuszynkę oglądam regularnie :loveu: Ale już ma brzusio :loveu:

infers1995 napisał(a):
Martyna się mądrzy ;P

:evil_lol:

Mudik napisał(a):

Co racja to racja :loveu:

dlatego mówię że jak sierota:diabloti: grama też tak, o ironio, stawiałam :mdleje: a raczej sam się stawiał:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Mam nowe foty :lol:

Taaaak mi dooobrze :loveu:

A tak oto moje pieski traktują naszych gości: Moli zwala z fotela, a Koda wpycha piłkę :evil_lol:

Tutaj była wojna Kodzi z kasztankiem. Jak myślicie kto wygrał? :evil_lol:

A tak kasztanek wyglądał po krótkim czasie:

Posted

infers1995 napisał(a):
Ale te pieski gościnne:P

A pewnie :evil_lol: Męczydusze moje :loveu:

RCookie napisał(a):
Ale masz grzeczne pieski :evil_lol:.

Ma się w sobie to coś, że psiesy grzeczne jak owieczki :evil_lol:

Patrzę, że Moli to inna bajka, bo wygania gościa, a koda, tak jak grami, próbuje go wykorzystać :evil_lol::evil_lol: tyle że ten to pogłaskać i posępić :cool1:

No toż ja ci mówię, że Koda i Gram by się ze sobą dogadali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hmmm, a ja pierwszy raz słyszę.. :hmmmm: A reczniczek był w roli kocyka :lol: I wogóle to jestem z zioma dumna. Przy komendzie "równaj" już patrzy mi się w oczy :loveu::loveu: A wogóle to dziś miałam taką historię:
Poszłam z Kodą na łączkę za kościołem pofrisbować. Frisbujemy sobie może z 3 minuty i nagle jakiś kundel do nas podleciał i cały zjerzony zaczął na nas szczekać :angryy: Koda zaskoczona, ja ją cap na ręce (jeszcze by ją dziabnął) frisbee w łapy, smycz na szyję i poszłyśmy dokończyć frisbowanie na szkolne boisko. Dokładnie wiem gdzie ten kundel mieszkał, ale właścicela ani widu ani słychu, pewnie go wypuścił żeby "sobie pobiegał" bo niedaleko nas rozpakowywali jakąś ciężarówkę :angryy: Nienawidzę jak jakiś pies mi się wtrynia we frisbowanie :angryy:

A tak jeszcze z dobrych wiadomości to nauczyłam ją zapalać światło na komendę :lol:

Posted

koniecznie zrób filmik jak Koda światło zapala! :evil_lol:

A co do tego kundla, to nie dziwię się, że się wkurzyłaś też bym tak zareagowała :shake:

Posted

Kinia napisał(a):
Dobrze, że tak się to skończyło:)
Wy frisbujecie przez 3 minuty?
Nagram zapalanie... moja buła nie sięga do włącznika...

Zazwyczaj tak z 5,6 minutek i koniec :loveu: Ziomal jest taki nekręcony, że mam problemy z wyjęciem frisbee z plecaka :evil_lol:

Koda wskakuje na krzesło i dopiero wtedy zapala, przecież to terrierek :diabloti: Ale krzesło mam tuż pod w łącznikiem więc jest super :loveu: Nagram nagram i to koniecznie :lol:

M&T napisał(a):
koniecznie zrób filmik jak Koda światło zapala! :evil_lol:

A co do tego kundla, to nie dziwię się, że się wkurzyłaś też bym tak zareagowała :shake:

Zrobimy koniecznie :cool3: No wtedy to nie wiedziałam co zrobić, i jeszcze nie mogłam zioma postawić bo nie wiem czy by bujki nie było... na szczęście Kodzik się słucha (żeby nie wypaplać :evil_lol:) i wszystko było ok :loveu:
PS. Śliczny avek :loveu::loveu::loveu: