Bzikowa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Russellka'] Ja też :evil_lol: Chciaż takowy Gram jest śliczny :diabloti: Bo ma długie łapy i wygląda bardziej jak parson niż dżak :evil_lol: przynajmniej ja na początku byłam przekonana, że to prt :lol: Quote
Russellka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Martyna nasza krwia :loveu::evil_lol: A tobie wyglądowo badziej się podobają jrt czy prt? Bądź obiektywna :cool::evil_lol: Koleżanka mi dzisiaj najprawdopodobniej prześle frizbowy filmik! :multi::loveu: Quote
jamnicze Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Widziałam filmiki z waszą pracą - super :multi::multi::multi: jestem pod dużym wrażeniem :p Dobrze, że z Koda jes ok :), ślicznie tu wyszła http://img90.imageshack.us/img90/7606/64414078gw0.png Quote
Unbelievable Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Russellka']Martyna nasza krwia :loveu::evil_lol: A tobie wyglądowo badziej się podobają jrt czy prt? Bądź obiektywna :cool::evil_lol: Koleżanka mi dzisiaj najprawdopodobniej prześle frizbowy filmik! :multi::loveu: :evil_lol::evil_lol: mi? pisałam chyba już u siebie niedawno ;) lubię wysokie jacki, jak duszka: P1020039.JPG | martyna2196 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl i parsony ;) te małe szkarady mnie nie kręcą :evil_lol: chyba, że nie wyglądają jak szczury tylko są proporcjonalne, z ładną główką :loveu: a obiektywizm? nie jestem obiektywna :evil_lol::evil_lol: bo duszka mi się bardzo podoba nie tylko z wyglądu, ale i z charakteru:loveu: a gram... to gram:diabloti: i też jest wysoki : P Quote
Russellka Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='jamnicze']Widziałam filmiki z waszą pracą - super :multi::multi::multi: jestem pod dużym wrażeniem :p Dobrze, że z Koda jes ok :), ślicznie tu wyszła http://img90.imageshack.us/img90/7606/64414078gw0.png Miło nam :loveu: Jutro wybieram się na pocztę wysłać wasz portret, przepraszam, że tak długo, ale już od 2 tygodni się wybieram i zawsze są jakieś inne sprawy... :oops: Obecuję poprawę! :lol: [quote name='AngelsDream']Wpadamy, pozdraiwamy! Witamy i również pozdrawiamy! :lol::multi::loveu: [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol: mi? pisałam chyba już u siebie niedawno ;) lubię wysokie jacki, jak duszka: P1020039.JPG | martyna2196 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl i parsony ;) te małe szkarady mnie nie kręcą :evil_lol: chyba, że nie wyglądają jak szczury tylko są proporcjonalne, z ładną główką :loveu: a obiektywizm? nie jestem obiektywna :evil_lol::evil_lol: bo duszka mi się bardzo podoba nie tylko z wyglądu, ale i z charakteru:loveu: a gram... to gram:diabloti: i też jest wysoki : P Bo Grami to jest po prostu... Grami :loveu: Jak takiego nie kochać? :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Jasno postawiona sprawa!:lol: Pzdr. I żeby wszystkie takie były :lol: Quote
Unbelievable Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Russellka napisał(a): Bo Grami to jest po prostu... Grami :loveu: Jak takiego nie kochać? :evil_lol: nic dodać, nic ująć :loveu::loveu: Quote
Russellka Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Mam nareszcie filmik z naszego frizbowania! :multi::multi::loveu::loveu::multi: To jest tylko fragmencik, bo dłużej rzucałyśmy :lol: Macie tu przykład sieroty co nie umie rzucać. A i mało pokazowe bo to tylko tak treningowo :evil_lol::loveu: I był już wieczór, ale da się oglądać :lol::loveu: YouTube - Koda - frisbee Quote
Mudik Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Uff to dobrze ,że z Kodą już ok, jak zaczęłam czytać to się wystraszyłam, dobrze ,że wszystko się w porządku skończyło. Pozdrawiamy Dobranockowo! Quote
Russellka Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Mudik napisał(a):Uff to dobrze ,że z Kodą już ok, jak zaczęłam czytać to się wystraszyłam, dobrze ,że wszystko się w porządku skończyło. Pozdrawiamy Dobranockowo! Już na szczęście wszstko ok, ale też się bardzo wystraszyłam :loveu: Teraz jest jak nowo narodzona :lol: Dobranockowo Mudikowa :loveu: Quote
Iwa-R Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Witam! Zawsze marzyłam o psie, który by aportował... nie udało się :evil_lol: Teraz zostaje mi tylko podglądanie innych :lol: Fajnie to wygląda :) Pozdrawiam Iwona Quote
crazydaisy Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ej, no świetnie to Wam wychodzi :) a wida i Koda lubi ten rodzaj zabawy :loveu: Quote
Bzikowa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No nareszcie :loveu: Fajnie frizbujecie! Ale nie napiszę nic więcej bo się nie znam ;) Najbardziej podoba mi się jak Koda łapie frisbee z Twojej ręki robiąc taki jakby obrót w powietrzu, to się jakoś nazywało ale ja takich rzeczy nie pamiętam. ;) Quote
Russellka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 M&T napisał(a):fajnie frisbujecie :) Dzięki :loveu: Iwa-R napisał(a):Witam! Zawsze marzyłam o psie, który by aportował... nie udało się :evil_lol: Teraz zostaje mi tylko podglądanie innych :lol: Fajnie to wygląda :) Pozdrawiam Iwona Ale Esio też może aportować :eviltong: Tylko ze skakaniem będzie problem :lol: Bonsai napisał(a):Ale jesteście zdolne! :crazyeye: Miło nam to słyszeć :oops::loveu::loveu: crazydaisy napisał(a):Ej, no świetnie to Wam wychodzi :) a wida i Koda lubi ten rodzaj zabawy :loveu: Ma małego świruska na tym punkcie :loveu::loveu::loveu: Kochany szkrabik :evil_lol: Bzikowa napisał(a):No nareszcie :loveu: Fajnie frizbujecie! Ale nie napiszę nic więcej bo się nie znam ;) Najbardziej podoba mi się jak Koda łapie frisbee z Twojej ręki robiąc taki jakby obrót w powietrzu, to się jakoś nazywało ale ja takich rzeczy nie pamiętam. ;) Dziękujemy strasznie mocno :oops::loveu: To się nazywa flip :lol::loveu: Hihi, a Kodzia przed chwilą siedziała przy moich nogach i ogryzałą sobie wędzoną kosteczkę :loveu: Ale już ją opędzlowała i sobie poszła :diabloti: Quote
Iwa-R Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Russellka napisał(a): Ale Esio też może aportować :eviltong: Tylko ze skakaniem będzie problem :lol: Nie sądzę... on by nawet nie aportował gdybym mu szyneczkę rzucała :evil_lol: Quote
infers Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 To się nazywa pies nakręcony na frisbee:loveu: Wiesz może, jak psa nakręcić na piłke?:razz: Quote
Russellka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Iwa-R napisał(a):Nie sądzę... on by nawet nie aportował gdybym mu szyneczkę rzucała :evil_lol: Są różne charakterki :loveu: I wszystkie kochane :multi: infers1995 napisał(a):To się nazywa pies nakręcony na frisbee:loveu: Wiesz może, jak psa nakręcić na piłke?:razz: A to zależy jak wygląda wasza zabawa piłką :lol: Jak bierzesz piłkę w ręce to jest trochę zainteresowana? Quote
infers Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 mam 4 pilki, jedna gumowa nadziewana suchą karma:diabloti:, druga gumowa piszcząca. Jak biore pilke do reki to niby przejawia jakies zainteresoanie, ale jak rzucam, to nie biegnie wcale, albo podbiegnie kawalek i wraca do mnie:placz:. we wtorek nawet ladnie ganiala, ale zanim wbila sie w taki rytm aportowania minelo jakies 30 cennych minut. Quote
Russellka Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 A masz piłkę na sznurku? Jak masz to weź piłkę do ręki i rób z siebie wariata (wrzeszcz, uciekaj itp :evil_lol:) jak cię zacznie ganiać to nadstaw jej nad murdkę piłkę i zacznij się z nią ciągać (i oczywiście dalej wrzeszczysz :lol:) Później szybko skończ ciąganie i schowaj piłcię. Następnym razem jak wyjmiesz piłkę to za pewne będzie większa radość. Robisz to samo co zo pierwszym razem tylko nie chowasz piłki, a rzucasz ją blisko ciebie i jak przyniesie to ogromna radocha i ciąganko. Chowasz. To zadziała :lol: Quote
Iwa-R Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Też bym tak chciała. Na mojego jednak NIC nie zadziała :evil_lol: Quote
infers Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Russellka napisał(a):A masz piłkę na sznurku? Jak masz to weź piłkę do ręki i rób z siebie wariata (wrzeszcz, uciekaj itp :evil_lol:) jak cię zacznie ganiać to nadstaw jej nad murdkę piłkę i zacznij się z nią ciągać (i oczywiście dalej wrzeszczysz :lol:) Później szybko skończ ciąganie i schowaj piłcię. Następnym razem jak wyjmiesz piłkę to za pewne będzie większa radość. Robisz to samo co zo pierwszym razem tylko nie chowasz piłki, a rzucasz ją blisko ciebie i jak przyniesie to ogromna radocha i ciąganko. Chowasz. To zadziała :lol: Zraz ide wypróbować twą meteode:razz::diabloti: Quote
Rottie Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dawno mnie tu nie było. Super frisbee'ujecie! :cool3: Quote
Recommended Posts