Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Russellka']
Ja też :evil_lol: Chciaż takowy Gram jest śliczny :diabloti:

Bo ma długie łapy i wygląda bardziej jak parson niż dżak :evil_lol:
przynajmniej ja na początku byłam przekonana, że to prt :lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martyna nasza krwia :loveu::evil_lol: A tobie wyglądowo badziej się podobają jrt czy prt? Bądź obiektywna :cool::evil_lol:

Koleżanka mi dzisiaj najprawdopodobniej prześle frizbowy filmik! :multi::loveu:

Posted

[quote name='Russellka']Martyna nasza krwia :loveu::evil_lol: A tobie wyglądowo badziej się podobają jrt czy prt? Bądź obiektywna :cool::evil_lol:

Koleżanka mi dzisiaj najprawdopodobniej prześle frizbowy filmik! :multi::loveu:
:evil_lol::evil_lol:
mi? pisałam chyba już u siebie niedawno ;) lubię wysokie jacki, jak duszka:
P1020039.JPG | martyna2196 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
i parsony ;) te małe szkarady mnie nie kręcą :evil_lol: chyba, że nie wyglądają jak szczury tylko są proporcjonalne, z ładną główką :loveu:
a obiektywizm? nie jestem obiektywna :evil_lol::evil_lol: bo duszka mi się bardzo podoba nie tylko z wyglądu, ale i z charakteru:loveu: a gram... to gram:diabloti: i też jest wysoki : P

Posted

[quote name='jamnicze']Widziałam filmiki z waszą pracą - super :multi::multi::multi: jestem pod dużym wrażeniem :p

Dobrze, że z Koda jes ok :), ślicznie tu wyszła
http://img90.imageshack.us/img90/7606/64414078gw0.png
Miło nam :loveu: Jutro wybieram się na pocztę wysłać wasz portret, przepraszam, że tak długo, ale już od 2 tygodni się wybieram i zawsze są jakieś inne sprawy... :oops: Obecuję poprawę! :lol:

[quote name='AngelsDream']Wpadamy, pozdraiwamy!
Witamy i również pozdrawiamy! :lol::multi::loveu:

[quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol:
mi? pisałam chyba już u siebie niedawno ;) lubię wysokie jacki, jak duszka:
P1020039.JPG | martyna2196 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
i parsony ;) te małe szkarady mnie nie kręcą :evil_lol: chyba, że nie wyglądają jak szczury tylko są proporcjonalne, z ładną główką :loveu:
a obiektywizm? nie jestem obiektywna :evil_lol::evil_lol: bo duszka mi się bardzo podoba nie tylko z wyglądu, ale i z charakteru:loveu: a gram... to gram:diabloti: i też jest wysoki : P
Bo Grami to jest po prostu... Grami :loveu: Jak takiego nie kochać? :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Jasno postawiona sprawa!:lol:

Pzdr.
I żeby wszystkie takie były :lol:

Posted

Mam nareszcie filmik z naszego frizbowania! :multi::multi::loveu::loveu::multi: To jest tylko fragmencik, bo dłużej rzucałyśmy :lol: Macie tu przykład sieroty co nie umie rzucać. A i mało pokazowe bo to tylko tak treningowo :evil_lol::loveu: I był już wieczór, ale da się oglądać :lol::loveu:

YouTube - Koda - frisbee

Posted

Uff to dobrze ,że z Kodą już ok, jak zaczęłam czytać to się wystraszyłam, dobrze ,że wszystko się w porządku skończyło. Pozdrawiamy Dobranockowo!

Posted

Mudik napisał(a):
Uff to dobrze ,że z Kodą już ok, jak zaczęłam czytać to się wystraszyłam, dobrze ,że wszystko się w porządku skończyło. Pozdrawiamy Dobranockowo!

Już na szczęście wszstko ok, ale też się bardzo wystraszyłam :loveu: Teraz jest jak nowo narodzona :lol: Dobranockowo Mudikowa :loveu:

Posted

Witam!

Zawsze marzyłam o psie, który by aportował... nie udało się :evil_lol: Teraz zostaje mi tylko podglądanie innych :lol: Fajnie to wygląda :)

Pozdrawiam
Iwona

Posted

No nareszcie :loveu: Fajnie frizbujecie!
Ale nie napiszę nic więcej bo się nie znam ;)
Najbardziej podoba mi się jak Koda łapie frisbee z Twojej ręki robiąc taki jakby obrót w powietrzu, to się jakoś nazywało ale ja takich rzeczy nie pamiętam. ;)

Posted

M&T napisał(a):
fajnie frisbujecie :)

Dzięki :loveu:

Iwa-R napisał(a):
Witam!

Zawsze marzyłam o psie, który by aportował... nie udało się :evil_lol: Teraz zostaje mi tylko podglądanie innych :lol: Fajnie to wygląda :)

Pozdrawiam
Iwona

Ale Esio też może aportować :eviltong: Tylko ze skakaniem będzie problem :lol:

Bonsai napisał(a):
Ale jesteście zdolne! :crazyeye:

Miło nam to słyszeć :oops::loveu::loveu:

crazydaisy napisał(a):
Ej, no świetnie to Wam wychodzi :) a wida i Koda lubi ten rodzaj zabawy :loveu:

Ma małego świruska na tym punkcie :loveu::loveu::loveu: Kochany szkrabik :evil_lol:

Bzikowa napisał(a):
No nareszcie :loveu: Fajnie frizbujecie!
Ale nie napiszę nic więcej bo się nie znam ;)
Najbardziej podoba mi się jak Koda łapie frisbee z Twojej ręki robiąc taki jakby obrót w powietrzu, to się jakoś nazywało ale ja takich rzeczy nie pamiętam. ;)

Dziękujemy strasznie mocno :oops::loveu: To się nazywa flip :lol::loveu:

Hihi, a Kodzia przed chwilą siedziała przy moich nogach i ogryzałą sobie wędzoną kosteczkę :loveu: Ale już ją opędzlowała i sobie poszła :diabloti:

Posted

Russellka napisał(a):

Ale Esio też może aportować :eviltong: Tylko ze skakaniem będzie problem :lol:

Nie sądzę... on by nawet nie aportował gdybym mu szyneczkę rzucała :evil_lol:

Posted

Iwa-R napisał(a):
Nie sądzę... on by nawet nie aportował gdybym mu szyneczkę rzucała :evil_lol:

Są różne charakterki :loveu: I wszystkie kochane :multi:

infers1995 napisał(a):
To się nazywa pies nakręcony na frisbee:loveu:
Wiesz może, jak psa nakręcić na piłke?:razz:

A to zależy jak wygląda wasza zabawa piłką :lol: Jak bierzesz piłkę w ręce to jest trochę zainteresowana?

Posted

mam 4 pilki, jedna gumowa nadziewana suchą karma:diabloti:, druga gumowa piszcząca.
Jak biore pilke do reki to niby przejawia jakies zainteresoanie, ale jak rzucam, to nie biegnie wcale, albo podbiegnie kawalek i wraca do mnie:placz:.
we wtorek nawet ladnie ganiala, ale zanim wbila sie w taki rytm aportowania minelo jakies 30 cennych minut.

Posted

A masz piłkę na sznurku? Jak masz to weź piłkę do ręki i rób z siebie wariata (wrzeszcz, uciekaj itp :evil_lol:) jak cię zacznie ganiać to nadstaw jej nad murdkę piłkę i zacznij się z nią ciągać (i oczywiście dalej wrzeszczysz :lol:) Później szybko skończ ciąganie i schowaj piłcię. Następnym razem jak wyjmiesz piłkę to za pewne będzie większa radość. Robisz to samo co zo pierwszym razem tylko nie chowasz piłki, a rzucasz ją blisko ciebie i jak przyniesie to ogromna radocha i ciąganko. Chowasz. To zadziała :lol:

Posted

Russellka napisał(a):
A masz piłkę na sznurku? Jak masz to weź piłkę do ręki i rób z siebie wariata (wrzeszcz, uciekaj itp :evil_lol:) jak cię zacznie ganiać to nadstaw jej nad murdkę piłkę i zacznij się z nią ciągać (i oczywiście dalej wrzeszczysz :lol:) Później szybko skończ ciąganie i schowaj piłcię. Następnym razem jak wyjmiesz piłkę to za pewne będzie większa radość. Robisz to samo co zo pierwszym razem tylko nie chowasz piłki, a rzucasz ją blisko ciebie i jak przyniesie to ogromna radocha i ciąganko. Chowasz. To zadziała :lol:

Zraz ide wypróbować twą meteode:razz::diabloti: