Mudik Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Szkoda nerwów,jak widać debili nie brakuje(coś na ten temat wiem niestety), jednak wiem jak trudno nie wybuchnąć.Ja ostatnio nie strzymałam i walnęłam dwa razy w plecy goście,który pchał sie do pociągu za nim wysiadłam z niego. Niemalże wgniótł mnie do niego z powrotem ,depcząc przy tym po Delim. Tak się spieszył,żeby mieć pierwszeństwo wyboru miejsca w totalnie pustym pociągu:angryy::angryy::angryy: Quote
grrrond Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Russellka napisał(a): Witamy! :loveu: w końcu terrierki rzl :lol: Jeszcze się doczekasz :cool3: My nie mamy żadnego klubu, więc dlatego jest u nas tor :roll::cool3: a my z kolei nie należymy do klubu... :roll: Znaczy próbujemy sił we flyballu ale to dopiero początek początków ;) Quote
Russellka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Mudik napisał(a):Szkoda nerwów,jak widać debili nie brakuje(coś na ten temat wiem niestety), jednak wiem jak trudno nie wybuchnąć.Ja ostatnio nie strzymałam i walnęłam dwa razy w plecy goście,który pchał sie do pociągu za nim wysiadłam z niego. Niemalże wgniótł mnie do niego z powrotem ,depcząc przy tym po Delim. Tak się spieszył,żeby mieć pierwszeństwo wyboru miejsca w totalnie pustym pociągu:angryy::angryy::angryy: No po prostu głupota ludzi nie zna granic :shake: I duża część nie zna zasad savoir vivre'u :diabloti: grrrond napisał(a):a my z kolei nie należymy do klubu... :roll: Znaczy próbujemy sił we flyballu ale to dopiero początek początków ;) No to powodzenia! :razz: A nie chcecie agilitować?? :evil_lol: Quote
grrrond Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 agility byłoby fajne, ale nie mamy narazie żadnego klubu z początkującą grupą... a kefir to świeżak - nic nie umie ;) Quote
Mudik Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 grrrond napisał(a):agility byłoby fajne, ale nie mamy narazie żadnego klubu z początkującą grupą... a kefir to świeżak - nic nie umie ;) U nas pewnie będzie jakiś jesienny kursik.A od 1 lipca mamy nowy kurs(prawie same teriery:evil_lol::evil_lol:) zapraszamy! Quote
jamnicze Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Mudik napisał(a):Szkoda nerwów,jak widać debili nie brakuje(coś na ten temat wiem niestety), jednak wiem jak trudno nie wybuchnąć.Ja ostatnio nie strzymałam i walnęłam dwa razy w plecy goście,który pchał sie do pociągu za nim wysiadłam z niego. Niemalże wgniótł mnie do niego z powrotem ,depcząc przy tym po Delim. Tak się spieszył,żeby mieć pierwszeństwo wyboru miejsca w totalnie pustym pociągu:angryy::angryy::angryy: Russellka napisał(a):No po prostu głupota ludzi nie zna granic :shake: I duża część nie zna zasad savoir vivre'u :diabloti: Kiedyś jechałam autobusem i był tam nieznośny bachor, który wszystkim grał na nerwach, a mamuśka mu na wszystko pozwalała. Jeden młody człowiek wysiadając przykleił małemu gumę do żucia na czoło, oczywiście kobieta w ryk, a chłopak zdążył krzyknąć, że też był bezstresowo wychowywany :diabloti: Quote
Russellka Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 jamnicze napisał(a):Kiedyś jechałam autobusem i był tam nieznośny bachor, który wszystkim grał na nerwach, a mamuśka mu na wszystko pozwalała. Jeden młody człowiek wysiadając przykleił małemu gumę do żucia na czoło, oczywiście kobieta w ryk, a chłopak zdążył krzyknąć, że też był bezstresowo wychowywany :diabloti: dobre, dobre :diabloti: Mudik ja chce na wasz kuurs :-( Quote
Russellka Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Byłyśmy dzisiaj w parku i było baaardzo fajnie :loveu: Oto fotorelacja :cool3: Patrz jaki mam dłuuugi język! :loveu: stójka :cool3: Wesoły truchcik :razz: Ale faaajnie i chłodniuutko :loveu: Na dróżce :cool: Quote
Russellka Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Fajnie jest w tym parku! :loveu: To jeszcze się pobrudzę na koniec. Dobra, możemy już iść do domu jak tak bardzo chcesz :D Quote
Waxy Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 http://img295.imageshack.us/img295/9582/95853611oc5.jpg a co to tam za kolega :cool3: ? http://img518.imageshack.us/img518/1454/49217547kj0.jpg Jęzoooorek :loveu: Śliczne fotki Quote
Russellka Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Ten piesek tam z tyłu to koleżanka :D Abi :cool3: Dankujemy :p Quote
Russellka Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 AngelsDream napisał(a):Jaki uroczy pyszczek, taki niewinny. :D Taaak niewinny :diabloti:A patrzcie jaka poświata na zdjęciach :lol: Quote
eria Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ale ona jest fantastyczna:loveu::loveu::loveu: Koda rzecz jasna hihi ale koleżanka też miodzio ! Quote
Russellka Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Dziękujemy :loveu: Koleżanka jest troszkę wredna, bo często gryzie współlokatorkę - owczarka niemieckiego co bardzo ją onieśmiela ;-) Ale i tak jest kochana, chociaż boję się że kiedyś sobie coś napichci.. ;-) A my byłyśmy dziś na łące, ale mam malutko zdjęć, jutro wstawię :eviltong: Quote
grrrond Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 czekamy na zdjęcia z polanki! my dzisiaj szaleliśmy na polach wśród mnóstwa opalających się golasów i tak już strzaskanych na heban :eviltong: Quote
jamnicze Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Tu ma głowę podobną do foksa http://img518.imageshack.us/img518/1228/71508125dy8.jpg Quote
Russellka Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='jamnicze']Tu ma głowę podobną do foksa http://img518.imageshack.us/img518/1228/71508125dy8.jpg Czy ja wiem? Trochę za nisko czoło i za krótki pysio :lol: [quote name='grrrond']czekamy na zdjęcia z polanki! my dzisiaj szaleliśmy na polach wśród mnóstwa opalających się golasów i tak już strzaskanych na heban :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Russellka napisał(a):Czy ja wiem? Trochę za nisko czoło i za krótki pysio :lol: chyba za wysoko czoło : P za nisko to stop Quote
ewka i haker Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zegnamy bo jedziemy z hakerem nad morze:D Quote
Russellka Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Tinka:) napisał(a):chyba za wysoko czoło : P za nisko to stop cichaj :D Wszyscy wiedzą o co chodzi :p:eviltong: ewka i haker napisał(a):my sie zegnamy bo jedziemy z hakerem nad morze:D Ale wam dobrze! My w najlepszym wypadku pojedziemy na jeden dzień nad Białe Jezioro :mad: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Russellka napisał(a):cichaj :D Wszyscy wiedzą o co chodzi :p:eviltong: czyli że dobrze napisałam? bo miałam wątpliwości czy stop o którym ja myślę to stop czy coś innego :evil_lol: Quote
Russellka Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 ewka i haker napisał(a):a my tydzien lub wiecej Szczęściara :eviltong: Tinka:) napisał(a):czyli że dobrze napisałam? bo miałam wątpliwości czy stop o którym ja myślę to stop czy coś innego :evil_lol: dobrze dobrze :eviltong: Zostawmy już te stopy w spokoju :lol: A jaki sięma Grami? Quote
Recommended Posts