Russellka Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Chcieliście zdjęć? :evil_lol: To teraz macie full :evilbat: Mieliśmy dziś spotkanie z panią Olgą i jej sunią Jack Russell Terrier - Drimką z hodowli Pack of Jack :loveu: Sunia podbiła moje serce, jest urocza i pomimo cieczki nawet nieźle siędogadały, choć na początku był mały szok :lol: Jest bardzo kochaną sunią i świetnym obszczekiwaczem strumienia :D Drimi na łączce Tutaj przy lesie A tutaj radosna Kodzia :loveu: Na ścieszce przy lesie Quote
Russellka Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Tutaj Drimka z ręką swojej pani :evil_lol: Radosne skoki w trawie :multi: Drimcia na pacerkuuu razem z nami Niuchacze dwa :D I wszyscy razem od lewej: Pani Olga, ja i rodzice ;) No i oczywiście jeszcze Koda i Drimka :D Quote
Russellka Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Na dodatek później jak zmora wróciła do domu poszłyśmy na łąkę i tam sięwybawiły :cool3: I nasz sukces! :multi: Koda popłynęła pierwszy raz za gumową kością! :loveu: troszkę się bała, ale żal jej było kości i do niej popłynęła, dumna z niej jestem! :loveu: Nasza łączka i rzeka. Kąpu - kąp! Leeecę! nad brzegiem Kodzia umie na dwóch łapach :lol: Quote
Russellka Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Hopsasa! Wodopój :lol: Mniam! :loveu: Patrzcie! Jestem już nawet głęboooko! Jestem na prawdę wolnym psem! :loveu: Quote
Russellka Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Koda dostała speeda Wiesz, że to moje nie? Nikt nie idzie po kość to ja musze! :D Czy w tej trawie nie ma gryzoni? Uważaj Pańcia! Lecę! Quote
Russellka Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Czego się drzesz? Przeciesz już idę! :D Prawie stójka :razz: I latawiec :cool3: Quote
Mudik Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ta http://img372.imageshack.us/img372/1816/41103309cp8.jpg i dwie kolejne Super:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Russellka Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 A pewnie bo Koda wogóle jest super :diabloti: A tak na serio - też mi się podobają ;-) Aaaa i jeszcze coś : P Idziemy sobie z powrotem do domu, jakaś rodzina na rowerach jedzie i słysze: "dalmatyńczyk!" :lol: Koda była już wyżłem, teraz dalmatyńczykiem - ciekawa jestem co będzie kolejne :evil_lol::lol: Quote
eria Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 http://img372.imageshack.us/img372/7832/11mi0.jpg REWELACJA !!!! PO PROSTU FANTASTYCZNA FOTA!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Russellka napisał(a):ciekawa jestem co będzie kolejne :evil_lol::lol: nie pytali się ciebie jeszcze czy to ten groźny? :razz::evil_lol::evil_lol: Russelkowe foteczki super:loveu: Quote
Bonsai Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Zdjęcia!!! :) :loveu: A Koda bardziej mi się podoba od Drimki. :cool3: A ten czarny piesek to czyj? Quote
Tepes Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ille fot:multi: no to Koda miała udany spacerek:) sliczne fotki:loveu: Quote
Russellka Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Tinka:) napisał(a):nie pytali się ciebie jeszcze czy to ten groźny? :razz::evil_lol::evil_lol: Russelkowe foteczki super:loveu: Jeszcze nie :evil_lol: Ale podkreślam jeszcze :diabloti::cool3: Bonsai napisał(a):Zdjęcia!!! :) :loveu: A Koda bardziej mi się podoba od Drimki. :cool3: A ten czarny piesek to czyj? Ta czarna psica to Moli - nasza druga sunia-przybłęda :razz: Dokazują razem nieźle i jak mnie nie ma w domu to razem się świetnie dogadują i bawią :loveu: Acctiually napisał(a):Ille fot:multi: no to Koda miała udany spacerek:) sliczne fotki:loveu: Dwa udane spacerki! :lol:Jeden za Janów Podlaski, a drugi u nas w Białej Podlaskiej na łące :loveu: Quote
Unbelievable Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Russellka napisał(a):Jeszcze nie :evil_lol: Ale podkreślam jeszcze :diabloti::cool3: ale mój jest krótkowłosy, ma większą klatę:evil_lol: i jest bardziej umięśniony, więc tobie może się to nie przydarzyć : P Quote
Russellka Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Jak widzisz wszystko jest możliwe - z mojego 38-śmio centymetrowego psa zrobili już wyżła i kropkowanego dlamatyńczyka (który jest krótkowłosy:evil_lol:) Dla niektórych ludzi sierść nie ma znaczenia :D Quote
Unbelievable Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Russellka napisał(a):Jak widzisz wszystko jest możliwe - z mojego 38-śmio centymetrowego psa zrobili już wyżła i kropkowanego dlamatyńczyka (który jest krótkowłosy:evil_lol:) Dla niektórych ludzi sierść nie ma znaczenia :D mój wyżłem jeszcze nie był ale dalmatyńczykiem już tak(chociaż jest niższy) Quote
AngelsDream Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 http://img372.imageshack.us/img372/1816/41103309cp8.jpg O to podoba mi się najbardziej! Quote
Russellka Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Tinka:) napisał(a):mój wyżłem jeszcze nie był ale dalmatyńczykiem już tak(chociaż jest niższy) To jeszcze poczekaj! :evil_lol: Może zrobią z niego wyżła węgierskiego :diabloti::lol: AngelsDream napisał(a):O to podoba mi się najbardziej! :loveu::loveu::loveu: Bonsai napisał(a):To super, że tak dobrze się dogadują! Bardzo się kochają, ale czasem jeśli chodzi o jedzenie to kłótnie są :diabloti: Quote
AngelsDream Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Bardzo się kochają, ale czasem jeśli chodzi o jedzenie to kłótnie są Nudno by było inaczej ;) Quote
Unbelievable Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Russellka napisał(a):To jeszcze poczekaj! :evil_lol: Może zrobią z niego wyżła węgierskiego :diabloti::lol:uważaj bo ktoś będzie taką rasę znał :evil_lol::evil_lol: dzisiaj Grami został szczeniakiem pittbulla:cool1: Quote
Russellka Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 AngelsDream napisał(a):Nudno by było inaczej ;) Bonsai napisał(a):A tam kłótnie, liczy się całokształt. :cool3: Pewnie :loveu: Tinka:) napisał(a):uważaj bo ktoś będzie taką rasę znał :evil_lol::evil_lol: dzisiaj Grami został szczeniakiem pittbulla:cool1: A no fakt :lol: Gratulacje dla pitka :evil_lol::cool3: Quote
Recommended Posts