Illusion Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Super fotki ;) Ostatnio jakoś zaciekawiły mnie JRT i PRT, ale coś czuję, że nie wytrzymałabym z taką kupą energii :lol:. Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Malina. napisał(a):Super fotki ;) Ostatnio jakoś zaciekawiły mnie JRT i PRT, ale coś czuję, że nie wytrzymałabym z taką kupą energii :lol:. ja jak nie mogę się psem zająć, a są takie chwile, to sru za drzwi na podwórko:diabloti: i se biega:razz: ale staram sie tego nie robić zbyt często Quote
Russellka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Tinka:) napisał(a):ja jak nie mogę się psem zająć, a są takie chwile, to sru za drzwi na podwórko:diabloti: i se biega:razz: ale staram sie tego nie robić zbyt często Ja tak samo :diabloti: Ogólnie to raselowi wystarczy ogólne posłuszeństwo, a najbardziej "siad", "zostań", "waruj" i "do mnie"(koniecznie!) no i agility lub frisbee i od czasu do czasu jakiś wypad na łąkę lub do lasu :eviltong: Łatwizna :evil_lol: Quote
Rottie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Pozdrowienia ode mnie i Jamala z gór! :multi: Tak sobie usiadłam przed komputerem znajomych korzystając z okazji :diabloti: Quote
Russellka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 A witamy! :evil_lol: [SIZE="1"]Jak jest to trza korzystać :diabloti: Quote
jamnicze Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Witanko, a raczej dobrej nocki :) Ty Rassellka sie nie opit.... tylko zdjęcia wstawiaj Quote
eria Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ty Rassellka sie nie opit.... tylko zdjęcia wstawiaj o i ja się pod tym wszystkimi kończynami podpisuję:diabloti: Quote
Russellka Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 No niestety, poczekajcie trochę, bo bateryjki zrobiły klap, a ja nie wiem gdzie jest ładowarka... :diabloti: Quote
Illusion Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Russellka napisał(a):No niestety, poczekajcie trochę, bo bateryjki zrobiły klap, a ja nie wiem gdzie jest ładowarka... :diabloti: Jeśli często Ci się to zdarza, to możesz nauczyć Kodzię wyszukiwania ładowarek :rolleyes:. To byłby chyba pierwszy pies w Polsce, do szukania tego typu sprzętu :D. Eh... musiałam dać nowe fotki w naszej galerii, bo zarzucano mi, że ją zaniedbuję :shake:. Quote
Russellka Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 No bo troche zaniedbałaś :diabloti: Faktycznie, wiesz chyba zaczne ją tego uczyć :lol: Ale nie, serio mówie:cool1: Quote
Russellka Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Uwaga uwaga! :cool1: Mam foteczki naszego domowego toru przeszkód i samej kochanej Kodzi :loveu: Moja urocza Kodzia: Quote
Russellka Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Tor przeszkód w całej okazałości :lol: Tunel (bardzo prowizoryczny): Huśtawka: Quote
Inkaa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Naprawdę bardzo ładne przeszkody. :multi: Tylko ciekawa jestem jak zrobilas hustawke - jest piękna! Quote
Mudik Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Swietny pomysł na długi skok ,a huśtawka REWELKA!!!:multi::multi::multi: Quote
Illusion Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Świetne przeszkody, huśtawka najfajniejsza :). Sama robiłaś, czy ktoś Ci pomagał? :cool3: Quote
Russellka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Malina. napisał(a):Świetne przeszkody, huśtawka najfajniejsza :). Sama robiłaś, czy ktoś Ci pomagał? :cool3: Enchantress'ka;10524970 napisał(a):Naprawdę bardzo ładne przeszkody. :multi: Tylko ciekawa jestem jak zrobilas hustawke - jest piękna! Dziękujemy! :loveu: Zagoniłam tatke i robiliśmy razem :cool: No więc tak, zrobiłam najpierw deskę - poprzybijałam krótkie listewki. później tata pomagał mi zrobić przymocowanie i stojaczek. Wzieliśmy metalową, grubą, krótką rurkę i przymocowaliśmy gwoździkami do deski, metalem z blachodachówki :lol: Później znaleźliśmy mocny drążek do położenia na stojak, tak żeby łatwo było huśtawkę rozebrać, ale żeby Koda na huśtawce nie spadła :razz: Hmmm stojaczek to tak jak widać, ale było dosyć ciężko wbijać gwoździe bo praktycznie każdy trzeba było zaginać ostrym dziubkiem w drewno, żeby sie nam Koducha nie pokaleczyła :D Widziałam że deseczka była trochę śliska, więc w grę weszły farby olejne i żwir. Deseczka została pomalowana i posypana żwirem, dla większej chropowatości. I zrobiła się trochę jak papier ścierny, czyli ciężko się na niej pośliznąć :evil_lol: No, a stojaczek zwyczajnie malowany żółtą farbką dla ładnej prezentacji :D Mudik napisał(a):Swietny pomysł na długi skok ,a huśtawka REWELKA!!!:multi::multi::multi: Bardzo dziękujemy! :loveu: Jakoś sobie trzeba radzić kiedy miasto nie oferuje nic dla psa :lol: jamnicze napisał(a):no no, jaki fajny tor zrobiliście :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Russellka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 aaa i wczoraj trymowałam Kodę, zajęło mi to około 1,5 godziny, chociaż nie była bardzo zarośnięta:lol: Ale opłacało się, oto efekty: Tyle ze mnie wyszło: A tak wyglądam: Quote
ewka i haker Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 witamy hustawka boska a piesek ladnie wyglada;) Quote
Unbelievable Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Russellka napisał(a):Ja tak samo :diabloti: Ogólnie to raselowi wystarczy ogólne posłuszeństwo, a najbardziej "siad", "zostań", "waruj" i "do mnie"(koniecznie!) no i agility lub frisbee i od czasu do czasu jakiś wypad na łąkę lub do lasu :eviltong: Łatwizna :evil_lol: mojemu nie wystarczy:diabloti: mój ma chyba jakieś szczególne adhd:shake: podoba mi się ten torek, a sierści tyle z mojego Grama wyłazi w ciągu 2 dni jak linieje:shake: Quote
Waxy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 No no macie kapitalny ten tor, super pomysły :loveu: Kodzia super wygląda po trymowaniu :loveu: Quote
Inkaa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Dzięki za bardzo szczegolowy opis budowy hustawki. A Kodziaczek po trymowaniu - piękny. :loveu: Pewnie nieźle się namęczyłaś z tym skubaniem, ja na szczęście Wenową prowadzę do salonu, ani mi się śni samemu ją trymować - za dużo roboty! :lol: Quote
Recommended Posts