Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AngelsDream napisał(a):
Bardzo adekwatny podpis.

Ale że jak to? :lol:

Karolajna napisał(a):
Moliii!:loveu:

:)

Tinka:) napisał(a):
Kodzia jest cudna... aż dziwne, że nie rasowa : P

No nie? :evil_lol: Też się nad tym zastanawiam :cool1:

Mudik napisał(a):
To prawda, piękna jest :loveu::loveu::loveu:

Dziękiii! :loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Russellka napisał(a):
Dzięki :loveu: Kiedy przybędzie do was nowy kompan? :razz:

Prawdopodobnie pod koniec tego roku :loveu::loveu::loveu:
Zdjątka piękne :loveu:

Posted

Ogólnie to naprawdę dobrze, jest czasem kilka spięć ale bardzo się lubią i są do siebie przywiązane :loveu:
Byliśmy dzisiaj nad rzeką i UWAGA UWAGA!!! Koda nareszcie zaczęła pływać! :loveu: Oczywiście moje spodenki na tym ucierpiały :razz::evil_lol: Ale ważny jest efekt końcowy :lol: Oto foteczki (tata robił, bo ja się moczyłam z białasem :eviltong:)

najpierw trzeba było pobuszować.

A potem zaczęłyśmy pływanie :loveu:

Molcia moczyłą sobie doopkę, a my się pożądnie wzięłyśmy za to, co w wodzie najlepsze :loveu:

Ja wychodziliśmy to Koda baaardzo chciała jeszcze raz popłynąć po kość :lol:

A to nasze nowe łóżeczko :loveu::

Posted

ale królewskie łoże ma Koda !!!

a te foty w wodzie takie....wakacyjne :loveu::loveu: my od czwartku do niedzieli też będziem dooopki moczyć ! a co ! :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']ale królewskie łoże ma Koda !!!

a te foty w wodzie takie....wakacyjne :loveu::loveu: my od czwartku do niedzieli też będziem dooopki moczyć ! a co ! :evil_lol:
Pfszystko co najlepfsze, dla najlepfszego bracifszka*:loveu:

No to super! Ale pływć chyba też będziecie nie? :mad::lol:

Posted

ja pływać nie umiem, ale psiska kochają ! :loveu: a Kreon długo nie mógł z powodu szytej łapci więc tym bardziej będzie uszczęśliwiony:loveu:

Posted

I przy okazji być mokrą razem z psem :evil_lol: Waxy moja Droga, ona się nie tylko zamoczyła ale i pływała! :loveu: Zamoczyła się to wcześniej, o! :watpliwy::eviltong:

PS. Dla nas to osiągnięcie :D

Posted

Pewnie! Mięciutkie i wypróbowane! :cool3: Teraz jak Koda będzie spać na podłodze to Pańcia będzie latać w te i we wte żeby panisko mięciutko miało i wygodnie :evil_lol:

Posted

Russellka napisał(a):
Baaardzo mięciutkie :loveu: Polecam bardzo mocno :eviltong: A próbowałaś wejść z nim? :lol:

właśnie wchodziłam i nęciłam go serem:razz: rekord- metr od brzegu gdzie miał jeszcze grunt:evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
właśnie wchodziłam i nęciłam go serem:razz: rekord- metr od brzegu gdzie miał jeszcze grunt:evil_lol:

Przecież on pływał,raz nawet:evil_lol::evil_lol:

Posted

Super to nowe legowisko Kodzi :multi:. Ja żałuję trochę, że nie kupiłam swojej małpie czegoś większego, bo ona też lubi się bardzo rozpychać, ale kto powiedział, że pies musi mieć tylko jedno legowisko? :evil_lol:

Posted

Legowisko piękne, bardzo mi się podoba. Sama jakiś czas temu przeglądałam na allegro legowiska dla psów bo Wen nie ma żadnego swojego miejsca do spania oprócz mojego łóżka, kanap i foteli. :diabloti:

Posted

[quote name='AngelsDream']Świetne takie posłanie, ale dla Baaja szkoda takiego. :(
Dlaczego? Zje? :razz:

[quote name='Malina.']Super to nowe legowisko Kodzi :multi:. Ja żałuję trochę, że nie kupiłam swojej małpie czegoś większego, bo ona też lubi się bardzo rozpychać, ale kto powiedział, że pies musi mieć tylko jedno legowisko? :evil_lol:
Dzięki :loveu: Chyba nikt, tylko zależy czy masz w domu miejsce :evil_lol:

Enchantress'ka;10681006 napisał(a):
Legowisko piękne, bardzo mi się podoba. Sama jakiś czas temu przeglądałam na allegro legowiska dla psów bo Wen nie ma żadnego swojego miejsca do spania oprócz mojego łóżka, kanap i foteli. :diabloti:

No właśnie u nas było tak samo :evil_lol: Jak już coś kupisz to koniecznie pokaż! :lol: