Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewka i haker napisał(a):
witamy
hustawka boska
a piesek ladnie wyglada;)

Dziękujemy :loveu:

Tinka:) napisał(a):
mojemu nie wystarczy:diabloti: mój ma chyba jakieś szczególne adhd:shake:

podoba mi się ten torek, a sierści tyle z mojego Grama wyłazi w ciągu 2 dni jak linieje:shake:

Bo wy w ogóle jesteście dziwni :evil_lol::lol:

Waxy napisał(a):
No no macie kapitalny ten tor, super pomysły :loveu:
Kodzia super wygląda po trymowaniu :loveu:

Bardzo mocno dziękujemy! :loveu:

Enchantress'ka;10530779 napisał(a):
Dzięki za bardzo szczegolowy opis budowy hustawki.
A Kodziaczek po trymowaniu - piękny. :loveu: Pewnie nieźle się namęczyłaś z tym skubaniem, ja na szczęście Wenową prowadzę do salonu, ani mi się śni samemu ją trymować - za dużo roboty! :lol:

A proszę bardzo! :cool3: My mamy koszmarny salon i muszę sama :diabloti:
Jeszcze dzisiaj mam zakwasy w ręce :evil_lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale Koda fajnie wygląda:loveu:
kurcze z Kreona taką miskę sierści to mam po paru minutach skubania!!! bo ja go tak po trochu codziennie przeskubuję

Posted

Rottie napisał(a):
A gdzie fotki czarnej?

Czarna to leniuch malutki i tor przeszkód nie dla niej, ale byliśmy wczoraj na łące, krótko, bo krótko, ale zdjęca są i czarnej i białej :D tylko w aparacie jeszcze :diabloti:

Posted

No to macie duecik :D

ozorek Molki

Kodzi kość była na sznurku, tak na wszelki wypadek :lol:

Małe kąpanko

I większe kąpanko :loveu:

No i wśród traw i trzcin :razz:

Posted

eria napisał(a):
ale fajny wodny spacerek :loveu:

Gdyby tylko nie pewien incydent :shake:

AngelsDream napisał(a):
No co za mina!

Taak, Moli ma nieproporcjonalnie długi język :lol:

Posted

Nie przegapiłaś :D Napisałam to ale w innym wątku, zaraz przekopiuję ;-)

Mam, tylko to było napisane wczoraj :D:

"Byłam dziś z Kodą i Moli na łące. Po jedne stroniej rzeki było dość sporo ludzi, może z 8/10 i jeden człowiek miał psa. My sie nikomu nie wtarabaniamy i poszłyśmy przez most na drugą stronę rzeki. Dziewczyny się pluskały w wodzie i były ganianki - do czasu :shake: Tamten pies przeleciał kilkanaście metrów od tamtej "plażki", przez most i do naszych psów. :angryy: A właściciela ni widu, ni słychu... Dziewczyny mi się denerwują, Molka kłapie zębami, Koda kłapie, a ten pies jak rzep leci do nich wącha je biegnie za nimi. Chwyciłyśmy z siostrą smycze i zaczepiamy psy, chcemy iść do domu bo właściciel nie chce tyłka ruszyć i swojego psa zabrac :angryy: Przeszłyśmy na drugą stronę, a ten pies leci za nami i jest to samo. Dziewczyny są już nie źle rozwcieczone ale nie atakują za mocno, bo wiedzą, że to nie ładnie. Siostra poszła szukać właściciela na ten brzeg. My się z tym psem szarpiemy, wszyscy zdenerwowani, a za ten czas jeszcze jakieś 10 metrów od nas stoi facet i woła do tego psa który stał przy mojej Kodzie "bierz go!, bierz go!" myślałam, że tam po prostu wybuchne :angryy: Gdyby nie ta odległość coś bym chyba facetowi powiedziała... :evil:"

Posted

Rottie napisał(a):
Ale ta Molka wyrosła! Ile ma już miesięcy?

Dokładnie nie wiem, ale chyba już około 6 :lol:

AngelsDream napisał(a):
Skomentuje jednym słowem: debil.

Nic dodać, nic ująć.

Waxy napisał(a):
Hymm..
Śliczne fotki z dziewczynami :loveu:

A pewnie :loveu:

Posted

cześć! pozdrawiamy terriera :razz:!!! u mnie tez miał być parson, ale jest fox :lol: Twoj tor przeszkód mnie powalił! rewelacja! aż żałuje, że nie mam ogródka...
czekam na zdjęcia :)

Posted

ewka i haker napisał(a):
a ile masz lat??

Niestety 14 :roll: Ale jeszcze tylko (i aż) cztery lata... :lol:

grrrond napisał(a):
cześć! pozdrawiamy terriera :razz:!!! u mnie tez miał być parson, ale jest fox :lol: Twoj tor przeszkód mnie powalił! rewelacja! aż żałuje, że nie mam ogródka...
czekam na zdjęcia :)

Witamy! :loveu: w końcu terrierki rzl :lol: Jeszcze się doczekasz :cool3: My nie mamy żadnego klubu, więc dlatego jest u nas tor :roll::cool3: