Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooooo to takie nasze tylko mniejsze :multi:
60x80x35 ;-)

A wiecie co? :razz: Jest o to łóżeczko wojna :evil_lol: Dzisiaj w nocy Kodzi wybrała, że będzie spać w nowym łóżeczku. Ok 5:00 tata wypuścił ją na dwór na siku. Ja się potem budze, a w łóżeczku leży... kot :evil_lol: To ja dawaj kota zgoniłam (położyła się na moim łóżku :lol:) i przyniosłam Kodę. Ta się zadowolona rozłożyła i śpi. Ok 8:50 wstajemy z Kodzikiem z łóżek. Jak Molka to zobaczyła to ona, dawaj! szybko wskakuje do łóżeczka! :evil_lol: Z nimi to jest istna komedia :lol::D

Aaaa mi się chyba najbardziej makowy podoba ;-) Ten bordowy to taki pospolity, a malinka może być trochę niepraktyczna, bo będzie się szybko brudzić, też się nad nią zastanawiałam :D

Posted

Russellka napisał(a):
Dzięki :loveu: Chyba nikt, tylko zależy czy masz w domu miejsce :evil_lol:

Miejsce zawsze się znajdzie, gorzej z funduszami :cool3:. Na razie inwestujemy w weterynarza i żarcie ;). Nowe legowisko może na gwiazdkę dostanie :evil_lol:.

Posted

Russellka napisał(a):
Ooooo to takie nasze tylko mniejsze :multi:
60x80x35 ;-)

Sama zastanawiam się na kupieniem większego legowiska bo Weniaczek strasznie lubi się wyciągać, przeciągać (i w efekcie zajmuje mi połowę łóżka. to dla niej wiecznie rozkładam moją kanapę, bo obie na połowie się nie zmieścimy. dlatego muszę zainwestować w posłanie dla niej :diabloti:)

Posted

Jak dla mnie to lepiej kupić trochę większe niż za małe, bo jak za małe to psisko nie chce spać :cool3: Molka choć jest niższa od Kody (jeszcze) też lubi tam spać ;-) Nie wspominając o kocie :evil_lol:
Malina. lece Was odwiedzić :multi:

Posted

Malina. nie bardzoooo - przypomnij :eviltong: A co?
Dzisiaj znowu byliśmy na łące i tym razem Koda pływała już pięknie i całkiem sama! :loveu: No może nie całkiem bo poznaliśmy nowego pieska :lol:
Foteczki na całego:

Dawaj te kość! :mad::lol:

:loveu::loveu::loveu:

Płuń Kodzia! płyń! :cool3:

A to nowa koleżanka Misia, świetnie wskakiwała do wody bo kępę wiązanej trawy :lol: Koda pływała razem z nią i dobrze się bawiły :loveu:

Kodzia daleko od brzegu :cool3:

Posted

[quote name='Russellka']Malina. nie bardzoooo - przypomnij :eviltong: A co?

A nic już ;). Myślałam, że może skusisz się na półzacisk, ale widzę, że tak jak ja preferujesz zatrzaski :lol:.
Wodniaste fotki bardzo fajne, moja pedantka (?) nie odważyłaby się chyba wejść do wody :placz:.

Posted

Ja Kodę przyzwyczajałam powoooli :lol: Najpierw ogródkowe ćwiczenia. Wlanie wody do miski i powiedzenie psu, żeby zamoczył np. jedną łapę i potem był k/s. Później wyławianie zabawek i jabłek z wody. Jak już jej to nie sprawiało problemu to poszłyśmy nad rzekę i tam sobie brodziła. Potem z biegiem czasu coraz głębiej i głębiej. Później ja weszłam z suńką do wody i Kodzisia zaczęła pływać :loveu: Moje słonko jaśniutkie :lol:

Posted

[quote name='infers1995']http://img391.imageshack.us/img391/6520/87365560yj0.jpg

Koda wodołaz:loveu:
Przedtem miała jakieś opory wobec wody?
Oporów jako takich nie miała, zawsze miała jakąś taką 'ciągałkę' do wody, jednak bała się wejść na głębszą wodę, a moje ćwiczenia były profilaktyczne, żeby się nie zraziła i przyzwyczajała :loveu: Zawsze jak np. rzuciłam kość odrobinę dalej od brzegu to tak patrzyła na mnie, piszczała, że chciałaby popłynąć, ale się boi :lol: Dopiero jak pańcia skąpała spodenki to pokochała pływanie i zobaczyła, że to ogromna frajda :mad::D

Posted

Russellka napisał(a):
Oporów jako takich nie miała, zawsze miała jakąś taką 'ciągałkę' do wody, jednak bała się wejść na głębszą wodę, a moje ćwiczenia były profilaktyczne, żeby się nie zraziła i przyzwyczajała :loveu: Zawsze jak np. rzuciłam kość odrobinę dalej od brzegu to tak patrzyła na mnie, piszczała, że chciałaby popłynąć, ale się boi :lol: Dopiero jak pańcia skąpała spodenki to pokochała pływanie i zobaczyła, że to ogromna frajda :mad::D

Lena w kilku pierwszch wyprawach nad jezioro też właziła tylko dotąd gdzie miała grunt. Ale chyba za 4 poszła na głęboką wodę bez oporu:multi:

Posted

Witaj Russelka!

Jak zaczynałam czytac Twoją Galerię, to narzekałaś, że nikt do Was nie zagląda. A teraz...? Chyba możesz sobie troszkę ponarzekać, że w Twoim Fb dziejej się aż za dużo, co?;)

Bardzo mi się spodobał tor przeszków (wiem, wiem, dawno wstawiałaś te fotki). Prowizoryczny czy nie - jest super!

Legowisko - OK! Twarzowe!!!:lol:

Pzdr.

Posted

infers1995 napisał(a):
Lena w kilku pierwszch wyprawach nad jezioro też właziła tylko dotąd gdzie miała grunt. Ale chyba za 4 poszła na głęboką wodę bez oporu:multi:

W końcu retriever, nie ma się codziwić, że pływak :lol::loveu:

Asiaczek napisał(a):
Witaj Russelka!

Jak zaczynałam czytac Twoją Galerię, to narzekałaś, że nikt do Was nie zagląda. A teraz...? Chyba możesz sobie troszkę ponarzekać, że w Twoim Fb dziejej się aż za dużo, co?;)

Bardzo mi się spodobał tor przeszków (wiem, wiem, dawno wstawiałaś te fotki). Prowizoryczny czy nie - jest super!

Legowisko - OK! Twarzowe!!!:lol:

Pzdr.

Troszkę się narzekało, ale długo nas nikt nie odwiedzał :oops: A teraz jest mi baaardzo miło, że tyle osób o nas pamięta :loveu:
Staram się tor przeszkód: rozkładac, pobiegać, składać, ale to potwornie uciążliwe zajęcie i teraz chcemy wstąpić do klubu, żeby smyk się nie przyzwyczajał, że pomiędzy przeszkodami można sobie śmigać i nic sobie z tego nie robić :p
Dziękujemy! :loveu::loveu::loveu:

AngelsDream napisał(a):
Witamy się poburzowo. Baaj też potrzebował trochę czasu, żeby załapać, że woda jest fajna, a teraz śmiga tak, że czasem już mamy dość.

U was byla burza? U nas tylko ogrooomny wiatr :roll: A bo Baju to taki kochany wilczek :razz: My chcemy już iść do domu, a Koda jeszcze chciała z koleżanką popływać, ale już nie dała rady :D