Inkaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Russellka'] No właśnie u nas było tak samo :evil_lol: Jak już coś kupisz to koniecznie pokaż! :lol: Podoba mi się takie, kolor bordowy bądź makowy bądź malinowy. http://allegro.pl/item409865153_nowosc_legowisko_fotel_dla_psa_lub_kota_od_s_s.html Jaki jest rozmiar twojego legowiska? ;) Quote
Russellka Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Ooooo to takie nasze tylko mniejsze :multi: 60x80x35 ;-) A wiecie co? :razz: Jest o to łóżeczko wojna :evil_lol: Dzisiaj w nocy Kodzi wybrała, że będzie spać w nowym łóżeczku. Ok 5:00 tata wypuścił ją na dwór na siku. Ja się potem budze, a w łóżeczku leży... kot :evil_lol: To ja dawaj kota zgoniłam (położyła się na moim łóżku :lol:) i przyniosłam Kodę. Ta się zadowolona rozłożyła i śpi. Ok 8:50 wstajemy z Kodzikiem z łóżek. Jak Molka to zobaczyła to ona, dawaj! szybko wskakuje do łóżeczka! :evil_lol: Z nimi to jest istna komedia :lol::D Aaaa mi się chyba najbardziej makowy podoba ;-) Ten bordowy to taki pospolity, a malinka może być trochę niepraktyczna, bo będzie się szybko brudzić, też się nad nią zastanawiałam :D Quote
Illusion Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Russellka napisał(a):Dzięki :loveu: Chyba nikt, tylko zależy czy masz w domu miejsce :evil_lol: Miejsce zawsze się znajdzie, gorzej z funduszami :cool3:. Na razie inwestujemy w weterynarza i żarcie ;). Nowe legowisko może na gwiazdkę dostanie :evil_lol:. Quote
Russellka Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 No to fajnie : P A co ty galerii nie odwiedzasz własnej? :mad: Quote
Illusion Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Odwiedzam, przed chwilą tam byłam i coś po sobie zostawiłam :eviltong:. Może po niedzieli będzie masa zdjęć :cool3:. Quote
Inkaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Russellka napisał(a):Ooooo to takie nasze tylko mniejsze :multi: 60x80x35 ;-) Sama zastanawiam się na kupieniem większego legowiska bo Weniaczek strasznie lubi się wyciągać, przeciągać (i w efekcie zajmuje mi połowę łóżka. to dla niej wiecznie rozkładam moją kanapę, bo obie na połowie się nie zmieścimy. dlatego muszę zainwestować w posłanie dla niej :diabloti:) Quote
Russellka Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Jak dla mnie to lepiej kupić trochę większe niż za małe, bo jak za małe to psisko nie chce spać :cool3: Molka choć jest niższa od Kody (jeszcze) też lubi tam spać ;-) Nie wspominając o kocie :evil_lol: Malina. lece Was odwiedzić :multi: Quote
Illusion Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Russ, pamiętasz jeszcze tośkowy rogz, daisy? :cool3: Quote
Russellka Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Malina. nie bardzoooo - przypomnij :eviltong: A co? Dzisiaj znowu byliśmy na łące i tym razem Koda pływała już pięknie i całkiem sama! :loveu: No może nie całkiem bo poznaliśmy nowego pieska :lol: Foteczki na całego: Dawaj te kość! :mad::lol: :loveu::loveu::loveu: Płuń Kodzia! płyń! :cool3: A to nowa koleżanka Misia, świetnie wskakiwała do wody bo kępę wiązanej trawy :lol: Koda pływała razem z nią i dobrze się bawiły :loveu: Kodzia daleko od brzegu :cool3: Quote
Russellka Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 I z Misią ;) Teraz z kosteczką i ogromną radochą :lol: W drodze powrotnej spotkaliśmy przeuroczego pieska - Lolka, w typie yorka :loveu: Quote
Tepes Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 O no to Koda znalazła kompankę do pływania:) Quote
Inkaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 http://img177.imageshack.us/img177/9647/96522676fq3.jpg Łał! Wyjechała by do Hameryki i zarobiła miliony startując w jednej z konkurencji psich sportów: skoki do wody (a taka konkurencja istnieje) ;) Quote
Darii Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 pięknego masz pieska:loveu: zapraszam do mojej galerii pozdrówka;* Quote
Russellka Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 No nie wiem czy by zarobiła, bo ona dosyć blisko brzegu skacze :lol: Ale i tak to było świetne :loveu: Darii dzięki :loveu: a mogę prosić o linka? :razz: Quote
Sallcia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118541 To ja dam Link z Darię.:diabloti: Quote
Illusion Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Russellka']Malina. nie bardzoooo - przypomnij :eviltong: A co? A nic już ;). Myślałam, że może skusisz się na półzacisk, ale widzę, że tak jak ja preferujesz zatrzaski :lol:. Wodniaste fotki bardzo fajne, moja pedantka (?) nie odważyłaby się chyba wejść do wody :placz:. Quote
Russellka Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Ja Kodę przyzwyczajałam powoooli :lol: Najpierw ogródkowe ćwiczenia. Wlanie wody do miski i powiedzenie psu, żeby zamoczył np. jedną łapę i potem był k/s. Później wyławianie zabawek i jabłek z wody. Jak już jej to nie sprawiało problemu to poszłyśmy nad rzekę i tam sobie brodziła. Potem z biegiem czasu coraz głębiej i głębiej. Później ja weszłam z suńką do wody i Kodzisia zaczęła pływać :loveu: Moje słonko jaśniutkie :lol: Quote
infers Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 http://img391.imageshack.us/img391/6520/87365560yj0.jpg Koda wodołaz:loveu: Przedtem miała jakieś opory wobec wody? Quote
Russellka Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='infers1995']http://img391.imageshack.us/img391/6520/87365560yj0.jpg Koda wodołaz:loveu: Przedtem miała jakieś opory wobec wody? Oporów jako takich nie miała, zawsze miała jakąś taką 'ciągałkę' do wody, jednak bała się wejść na głębszą wodę, a moje ćwiczenia były profilaktyczne, żeby się nie zraziła i przyzwyczajała :loveu: Zawsze jak np. rzuciłam kość odrobinę dalej od brzegu to tak patrzyła na mnie, piszczała, że chciałaby popłynąć, ale się boi :lol: Dopiero jak pańcia skąpała spodenki to pokochała pływanie i zobaczyła, że to ogromna frajda :mad::D Quote
infers Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Russellka napisał(a):Oporów jako takich nie miała, zawsze miała jakąś taką 'ciągałkę' do wody, jednak bała się wejść na głębszą wodę, a moje ćwiczenia były profilaktyczne, żeby się nie zraziła i przyzwyczajała :loveu: Zawsze jak np. rzuciłam kość odrobinę dalej od brzegu to tak patrzyła na mnie, piszczała, że chciałaby popłynąć, ale się boi :lol: Dopiero jak pańcia skąpała spodenki to pokochała pływanie i zobaczyła, że to ogromna frajda :mad::D Lena w kilku pierwszch wyprawach nad jezioro też właziła tylko dotąd gdzie miała grunt. Ale chyba za 4 poszła na głęboką wodę bez oporu:multi: Quote
Asiaczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Witaj Russelka! Jak zaczynałam czytac Twoją Galerię, to narzekałaś, że nikt do Was nie zagląda. A teraz...? Chyba możesz sobie troszkę ponarzekać, że w Twoim Fb dziejej się aż za dużo, co?;) Bardzo mi się spodobał tor przeszków (wiem, wiem, dawno wstawiałaś te fotki). Prowizoryczny czy nie - jest super! Legowisko - OK! Twarzowe!!!:lol: Pzdr. Quote
AngelsDream Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Witamy się poburzowo. Baaj też potrzebował trochę czasu, żeby załapać, że woda jest fajna, a teraz śmiga tak, że czasem już mamy dość. Quote
Russellka Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 infers1995 napisał(a):Lena w kilku pierwszch wyprawach nad jezioro też właziła tylko dotąd gdzie miała grunt. Ale chyba za 4 poszła na głęboką wodę bez oporu:multi: W końcu retriever, nie ma się codziwić, że pływak :lol::loveu: Asiaczek napisał(a):Witaj Russelka! Jak zaczynałam czytac Twoją Galerię, to narzekałaś, że nikt do Was nie zagląda. A teraz...? Chyba możesz sobie troszkę ponarzekać, że w Twoim Fb dziejej się aż za dużo, co?;) Bardzo mi się spodobał tor przeszków (wiem, wiem, dawno wstawiałaś te fotki). Prowizoryczny czy nie - jest super! Legowisko - OK! Twarzowe!!!:lol: Pzdr. Troszkę się narzekało, ale długo nas nikt nie odwiedzał :oops: A teraz jest mi baaardzo miło, że tyle osób o nas pamięta :loveu: Staram się tor przeszkód: rozkładac, pobiegać, składać, ale to potwornie uciążliwe zajęcie i teraz chcemy wstąpić do klubu, żeby smyk się nie przyzwyczajał, że pomiędzy przeszkodami można sobie śmigać i nic sobie z tego nie robić :p Dziękujemy! :loveu::loveu::loveu: AngelsDream napisał(a):Witamy się poburzowo. Baaj też potrzebował trochę czasu, żeby załapać, że woda jest fajna, a teraz śmiga tak, że czasem już mamy dość. U was byla burza? U nas tylko ogrooomny wiatr :roll: A bo Baju to taki kochany wilczek :razz: My chcemy już iść do domu, a Koda jeszcze chciała z koleżanką popływać, ale już nie dała rady :D Quote
eria Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 witamy się ! póki co bezburzowo :lol: choc niestety weekend nam nie wypalił :-( Quote
Russellka Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Ale szkoda :-( Będziecie jeszcze gdzieś jechać? Quote
Recommended Posts