Russellka Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 I po dokładniejszym trymowaniu :loveu: Quote
Russellka Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 No dalej! Powiedzcie coś :mad: Koda dziś zagryzła 3 ryjówki. Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 byłaby bardzo ładnym parsonem : P ile ma w kłębie? Quote
jamnicze Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Widzą plamki :multi: http://img261.imageshack.us/img261/5844/25nc6.jpg Sami zrobiliście przeszkody i uczysz Kodę? http://img261.imageshack.us/img261/8996/32fn8.jpg Quote
Mudik Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Więc tak Koda super wygląda:loveu::loveu:,pierwsza fota hmm, za daleko tylne nogi zanikło jej kątowanie w ogóle, druga lepiej tylko Twoja ręka psuje trochę efekt, przeszkódka świetna,brawo:multi::multi: Quote
Russellka Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Jak mierzę w pozie wystawowej to 37,5/38 a jak stoi niechlujnie to 39, bo wtedy troche dziwnie wygina grzbiet a ja ją zatrzymuje w środku jej "chodu" :lol: Kochana jest :loveu: A jak ładnie skacze.. :cool3: Plamki oczywiście że widać! :evil_lol: A fakt siostra robiła foty, ale Kodzia umie się naprawde ślicznie ustawić jutro zrobię lepsze zdjęcie to zobaczycie, to tylko żeby pokazać plamki :loveu: Przeszkody robiłam własnoręcznie i zaliczyłam kilka ugryzień komara :diabloti: Kodi jak na razie umie skakać przez przeszkody, przez "oponę", kładka ale taka niska i szeroka bo z naszego blatu stołu :lol:, trochę slalom (ale zły bo prawie wogóle nie ruchome tyczki) i robi go tak powoli jeszcze, tunel i skok w dal. Ale to nie koniec, któregoś dnia zrobie takie fajne filmiki z Kodzią frisbeekową i agilitkową :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 mojemu tez się grzbiet dziwnie wygina, dokładniej tył, jak nie trzyma ogona w górze. le wysokość się w kłębie mierzy : P Quote
Russellka Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Oj toż wiem, ale jak wygnie część przy dupci to jej się i kłąb podnosi : P Quote
eria Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ale śliczne fotki Kody:loveu: i nowa przeszkoda super! Quote
Russellka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Zdjęcia z wycieczki na małą łączkę, co prawda zdarzyła nam się wpadka, bo Koda postanowiła wytarzać się w cienistej trawie gdzie była jakaś kupa, ale to tak jednorazowo, w dodatku prawie nie było widać :lol: a kuku! :razz: Hopsasa! i hopsa w prawo! :loveu: I ziuuuum! :evil_lol: Nasz obgryziony dysk :diabloti: Złapie cię! :lol: Mały niuchacz :cool1: Quote
Russellka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Nooo prosimy coś powiedzieć, muszę dodać, że to bylo jakiś czas temu :lol: Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 http://img257.imageshack.us/img257/5599/37ww8.jpg smacznego : P po jakim czasie ten dysk tak wygląda? zamówiłam dwa competitiony... Quote
Russellka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Hmmm nie jestem pewna ale już trochę czasu ma, no i koda się w niego wgryza a ja nim kręcę :evil_lol: Ale ogólnie lubię te dyski bo są miłe w dotyku, a waga i wielkość taka sama jak CS i na zimę się nadają :loveu: Też mamy CSki :lol: Ale zjechane już.. Quote
Unbelievable Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Russellka']Hmmm nie jestem pewna ale już trochę czasu ma, no i koda się w niego wgryza a ja nim kręcę :evil_lol: Ale ogólnie lubię te dyski bo są miłe w dotyku, a waga i wielkość taka sama jak CS i na zimę się nadają :loveu: Też mamy CSki :lol: Ale zjechane już.. po jakim czasie? : P bo nie dostałam tak naprawdę jeszcze konkretnej odpowiedzi, a ty mi najlepiej powiesz bo kodzia też peanie ma szabelki jak gram : P Quote
Russellka Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Chyba kilka miesięcy :P Tak z.. 4? nie wiem ale jakoś jużtrochę czasu są :lol: A szabelkki ma piękne :loveu: :diabloti: Quote
jamnicze Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 mordusia w trawkach :) http://img257.imageshack.us/img257/3338/33hy6.jpg Quote
Rottie Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Russellka']Oooo a Rottie chyba o nas zapomniała bo coś już w naszej galerii nie bywa...[/quote] Bywam, bywam :D Quote
Mudik Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 To jest zjechane frisbee:roll:??? chyba cyknę fotę mojego, po kilku dniach tak wyglądało jak teraz wygląda. Quote
Russellka Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Nie to nie jest zjechane frisbee, to Frost Bite'y w b. dobrym stanie :lol: u nas to CSy poszły w odstawkę bo to właśnie one są mocno zgryzione i mają ostre krawędzie, że nic z nich nie wskóram, bo sobie palce kaleczę ;-) [quote name='Acctiually']Witam po raz 1:) Masz ślicznego psa:loveu: Dziękujemy :loveu: Mam pytanie: Macie może pomysł jak wykonać bezpieczną kładkę do agility? Quote
Dynamique Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Śliczna Koda :loveu: Pees.Tutaj Havah z SHiR'u Quote
Russellka Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Witamy! :loveu: Mam zdjęcia z wczorajszych Wodnych Szaleństw Kody i poniekąd Moli :lol: Powoli przyzwyczajamy się do wody, bo Koda kieruje się zasadą ograniczonego zaufania, gdyż w dzieciństwie uciekła z domu do sąsiadów i wpadła do ich jeziorka.. Ale idzie nam bardzo dobrze, bo skubana lubi wodę tylko nie chce pływać - mówię wam kiedyś się zdecyduje, ale potrzeba czasu :P nasz basenik, wykonany z luksusowego worka na śmieci, nieprzerywalnej siatki do ogrodzenia roślin, oraz pełnej minerałów i witamin wody z ogrodowego kranu :lol: Wyławiamy zabawkiii: Quote
Russellka Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Aportowanko piłci: I hopsaaa w górę! :evil_lol: Płukanko piłeczki: Quote
Russellka Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 I już dwie nogi w wodzie :lol: za smakołyk ale co tam, ważne że są :P I szalona karuzela, czyt. "ja się uczepię a ty kręć!" :diabloti: I przeciąganki: Quote
Recommended Posts