Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc tak Koda super wygląda:loveu::loveu:,pierwsza fota hmm, za daleko tylne nogi zanikło jej kątowanie w ogóle, druga lepiej tylko Twoja ręka psuje trochę efekt, przeszkódka świetna,brawo:multi::multi:

Posted

Jak mierzę w pozie wystawowej to 37,5/38 a jak stoi niechlujnie to 39, bo wtedy troche dziwnie wygina grzbiet a ja ją zatrzymuje w środku jej "chodu" :lol: Kochana jest :loveu: A jak ładnie skacze.. :cool3:
Plamki oczywiście że widać! :evil_lol: A fakt siostra robiła foty, ale Kodzia umie się naprawde ślicznie ustawić jutro zrobię lepsze zdjęcie to zobaczycie, to tylko żeby pokazać plamki :loveu:
Przeszkody robiłam własnoręcznie i zaliczyłam kilka ugryzień komara :diabloti: Kodi jak na razie umie skakać przez przeszkody, przez "oponę", kładka ale taka niska i szeroka bo z naszego blatu stołu :lol:, trochę slalom (ale zły bo prawie wogóle nie ruchome tyczki) i robi go tak powoli jeszcze, tunel i skok w dal. Ale to nie koniec, któregoś dnia zrobie takie fajne filmiki z Kodzią frisbeekową i agilitkową :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Zdjęcia z wycieczki na małą łączkę, co prawda zdarzyła nam się wpadka, bo Koda postanowiła wytarzać się w cienistej trawie gdzie była jakaś kupa, ale to tak jednorazowo, w dodatku prawie nie było widać :lol:

a kuku! :razz:

Hopsasa! i hopsa w prawo! :loveu:

I ziuuuum! :evil_lol:

Nasz obgryziony dysk :diabloti:

Złapie cię! :lol:

Mały niuchacz :cool1:

Posted

Hmmm nie jestem pewna ale już trochę czasu ma, no i koda się w niego wgryza a ja nim kręcę :evil_lol: Ale ogólnie lubię te dyski bo są miłe w dotyku, a waga i wielkość taka sama jak CS i na zimę się nadają :loveu: Też mamy CSki :lol: Ale zjechane już..

Posted

[quote name='Russellka']Hmmm nie jestem pewna ale już trochę czasu ma, no i koda się w niego wgryza a ja nim kręcę :evil_lol: Ale ogólnie lubię te dyski bo są miłe w dotyku, a waga i wielkość taka sama jak CS i na zimę się nadają :loveu: Też mamy CSki :lol: Ale zjechane już..
po jakim czasie? : P bo nie dostałam tak naprawdę jeszcze konkretnej odpowiedzi, a ty mi najlepiej powiesz bo kodzia też peanie ma szabelki jak gram : P

Posted

Nie to nie jest zjechane frisbee, to Frost Bite'y w b. dobrym stanie :lol: u nas to CSy poszły w odstawkę bo to właśnie one są mocno zgryzione i mają ostre krawędzie, że nic z nich nie wskóram, bo sobie palce kaleczę ;-)

[quote name='Acctiually']Witam po raz 1:)
Masz ślicznego psa:loveu:

Dziękujemy :loveu:

Mam pytanie: Macie może pomysł jak wykonać bezpieczną kładkę do agility?

Posted

Witamy! :loveu:
Mam zdjęcia z wczorajszych Wodnych Szaleństw Kody i poniekąd Moli :lol: Powoli przyzwyczajamy się do wody, bo Koda kieruje się zasadą ograniczonego zaufania, gdyż w dzieciństwie uciekła z domu do sąsiadów i wpadła do ich jeziorka.. Ale idzie nam bardzo dobrze, bo skubana lubi wodę tylko nie chce pływać - mówię wam kiedyś się zdecyduje, ale potrzeba czasu :P

nasz basenik, wykonany z luksusowego worka na śmieci, nieprzerywalnej siatki do ogrodzenia roślin, oraz pełnej minerałów i witamin wody z ogrodowego kranu :lol:

Wyławiamy zabawkiii: