jamnicze Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No daj już tego smaczka :mad: http://img387.imageshack.us/img387/400/portretkodywx2.png Quote
Rottie Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Biały za mocno skontrastowany, ale fotka świetna :loveu: A na jaki to konkurs chcesz posłać zdjęcie Kłody? Quote
Unbelievable Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Russellka napisał(a):Mi sie to drugie bardziej podoba : P postaraj się, żeby kontur rozmazanego i nierozmazanego był mniej widoczny(przy jej głowie) Quote
Russellka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 hmmm nie czaje : P A w jakim sęsie biały za mocno skontrastowany? Kodzi nie poprawiałam, tylko tło więc dawajcie rady to poprawie i wyśle jeszcze raz :D Na konkurs do "Mojego Psa" próbujemy sił :mad: Quote
Rottie Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Witanko poniedziałkowe! :loveu: Skontrastowane? (hehe, pewnie nie ma takiego słowa :lol: ). Za mocno ten biały "razi". Dla porównania: obrazek 1: obrazek 2 (po zwiększeniu kontrastu): Quote
Rottie Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Czadowo (bo z Kodą) :loveu: Wysyłaj, nie gadaj i dawaj nowe zdjęcia! :mad: Quote
Russellka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Wyslane mam nadzieję, że doszło :loveu: Foteczki ale nie dzisiejsze tylko wczorajsze albo przedwczorajsze ne pametam :D Uśmiech doooo zdjęcia! :cool3: Dawaj buta! rzuć to, rzuć to, rzuuuuuć! :loveu: Quote
Rottie Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Nie bój się, ja o Kodzi nie zapomnę :D Ostatnia fotka świetna! Quote
Russellka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 No to fajnie :D Potem zrobie nowe focie i wstawie : P Quote
Russellka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Uwaga dzisiejsza porcja zdjęć! :loveu: polowanie na kota :evil_lol: Mała Kodzia: Zjadamy kosiarke :diabloti: Mała Moli: Zjadamy Kodzine ucho :D Quote
katik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Świetne fotki. :loveu: Czy kot jest twój czy to wielki wróg Kody? Kto mieszka w budzie? Walka z kosiarką najlepsza - co jej się będzie panoszył taki warczący stwór. :evil_lol: Na ostatniej fotce Koda nie wygląda na zadowoloną. :lol: Quote
Rottie Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Russellka napisał(a):Zjadamy kosiarke :diabloti: Terierowy żywioł :loveu: :evil_lol: :multi: http://img73.imageshack.us/img73/9256/moli9ls9.jpg Mooooliii :loveu: Cudne cudo Ci rośnie :loveu: :lol: Quote
Russellka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 katik napisał(a):Świetne fotki. :loveu: Czy kot jest twój czy to wielki wróg Kody? Kto mieszka w budzie? Walka z kosiarką najlepsza - co jej się będzie panoszył taki warczący stwór. :evil_lol: Na ostatniej fotce Koda nie wygląda na zadowoloną. :lol: Kotek jest nasz, ale to Koda jest jego wielkim wrogiem :evil_lol: i do tego moja łobuzica uczy ganiania kotka Molkę :diabloti: W budzie? W budzie nikt nie mieszka, zbudowaliśmy kiedyś z tatą, ale służy do przechowywania zabawek bo Koda wchodzi do niej tylko na pól minuty po zabawkę i wychodzi, albo tak żeby się obkręcić i wyjść :lol: No i jest po to żeby w razie czego gdy będą hasać po dworze jak nas nie będzie i zacznie padać deszcz, żeby się mogły schować do środeczka i nie moknąć :razz: To są domowe pieski co ty sobie wyobrażasz? :evil_lol: A na ostatniej focie wygląda na niezadowoloną bo właśnie czychała sobie na kota a tu jej nagle mola wskakuje i gryzie ucho :eviltong: Rottie napisał(a):Terierowy żywioł :loveu: :evil_lol: :multi: http://img73.imageshack.us/img73/9256/moli9ls9.jpg Mooooliii :loveu: Cudne cudo Ci rośnie :loveu: :lol: O taaak to właśnie Koda :loveu: :evil_lol: A mała faktycznie słodziak :eviltong: Quote
katik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ja nic sobie nie wyobrażam :oops: Zapytałam o bude i dokładnie takiej odpowiedzi sie spodziewałam. :lol: Sama chciałabym mieć budę dla psa, ale nikt nie ma mi kto zrobić, a kupne są drogie. A kotek śliczny, nie wiedziałam że masz kota. Quote
Waxy Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Czego ja się tu dowiaduje !? Masz drugiego psiaka! :loveu: :loveu: Ale pewnie wesoło jest coo? :razz: Koda jak zwykle piękna.. xD Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 http://img375.imageshack.us/img375/1643/koda15ga1.jpg :loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Skąd ja to znam? http://img375.imageshack.us/img375/2189/kodamoli2hl6.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Russellka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Katik - to młotek w łapke i buduj :evil_lol: Waxy - a wesoło wesoło :loveu: Tinka - Ładne, też mi sie podoba :D Jamnicze - u nas to standard, tylko że zazwyczaj to Koda jest "na górze" :lol: Quote
Russellka Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Jeszcze druga porcja wczorajszych foteczek: I kolejne zdjęcie z cyklu "rzuć mi zabawkeee!!" :lol: Oto jaaaa :sweetCyb: To może ty mi rzucisz buta? :D - nieeee.. :-o Bawmy sieeee! :loveu: zgadnijmy kto się lepiej bawi? :evil_lol: Quote
Rottie Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Russellka napisał(a):zgadnijmy kto się lepiej bawi? :evil_lol: Koda? :eviltong: Quote
Waxy Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Twoja Czarnuszka? (przepraszam nie pamiętam imienia) Oby dwie piękne, jak modelki :razz: Quote
Rottie Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Russellka napisał(a):moja, a raczej siostry :P Wabi się Moli :D dziekujemy bardzo za komplementy. Rottie zgadłaś :evil_lol: Skoro Moli leżała plackiem na ziemi, to nie trudno było zgadnąć :cool3: Quote
Recommended Posts