Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm nie czaje : P A w jakim sęsie biały za mocno skontrastowany? Kodzi nie poprawiałam, tylko tło więc dawajcie rady to poprawie i wyśle jeszcze raz :D Na konkurs do "Mojego Psa" próbujemy sił :mad:

Posted

Witanko poniedziałkowe! :loveu:

Skontrastowane? (hehe, pewnie nie ma takiego słowa :lol: ). Za mocno ten biały "razi". Dla porównania:

obrazek 1:

obrazek 2 (po zwiększeniu kontrastu):

Posted

Wyslane mam nadzieję, że doszło :loveu: Foteczki ale nie dzisiejsze tylko wczorajsze albo przedwczorajsze ne pametam :D

Uśmiech doooo zdjęcia! :cool3:

Dawaj buta!

rzuć to, rzuć to, rzuuuuuć! :loveu:

Posted

Świetne fotki. :loveu:
Czy kot jest twój czy to wielki wróg Kody?
Kto mieszka w budzie?
Walka z kosiarką najlepsza - co jej się będzie panoszył taki warczący stwór. :evil_lol:
Na ostatniej fotce Koda nie wygląda na zadowoloną. :lol:

Posted

katik napisał(a):
Świetne fotki. :loveu:
Czy kot jest twój czy to wielki wróg Kody?
Kto mieszka w budzie?
Walka z kosiarką najlepsza - co jej się będzie panoszył taki warczący stwór. :evil_lol:
Na ostatniej fotce Koda nie wygląda na zadowoloną. :lol:

Kotek jest nasz, ale to Koda jest jego wielkim wrogiem :evil_lol: i do tego moja łobuzica uczy ganiania kotka Molkę :diabloti:

W budzie? W budzie nikt nie mieszka, zbudowaliśmy kiedyś z tatą, ale służy do przechowywania zabawek bo Koda wchodzi do niej tylko na pól minuty po zabawkę i wychodzi, albo tak żeby się obkręcić i wyjść :lol: No i jest po to żeby w razie czego gdy będą hasać po dworze jak nas nie będzie i zacznie padać deszcz, żeby się mogły schować do środeczka i nie moknąć :razz: To są domowe pieski co ty sobie wyobrażasz? :evil_lol:

A na ostatniej focie wygląda na niezadowoloną bo właśnie czychała sobie na kota a tu jej nagle mola wskakuje i gryzie ucho :eviltong:

Rottie napisał(a):
Terierowy żywioł :loveu: :evil_lol: :multi:

http://img73.imageshack.us/img73/9256/moli9ls9.jpg
Mooooliii :loveu: Cudne cudo Ci rośnie :loveu: :lol:

O taaak to właśnie Koda :loveu: :evil_lol: A mała faktycznie słodziak :eviltong:

Posted

Ja nic sobie nie wyobrażam :oops: Zapytałam o bude i dokładnie takiej odpowiedzi sie spodziewałam. :lol: Sama chciałabym mieć budę dla psa, ale nikt nie ma mi kto zrobić, a kupne są drogie.
A kotek śliczny, nie wiedziałam że masz kota.

Posted

Czego ja się tu dowiaduje !? Masz drugiego psiaka! :loveu: :loveu: Ale pewnie wesoło jest coo? :razz: Koda jak zwykle piękna.. xD

Posted

Katik - to młotek w łapke i buduj :evil_lol:
Waxy - a wesoło wesoło :loveu:
Tinka - Ładne, też mi sie podoba :D
Jamnicze - u nas to standard, tylko że zazwyczaj to Koda jest "na górze" :lol:

Posted

Jeszcze druga porcja wczorajszych foteczek:

I kolejne zdjęcie z cyklu "rzuć mi zabawkeee!!" :lol:

Oto jaaaa :sweetCyb:

To może ty mi rzucisz buta? :D - nieeee.. :-o

Bawmy sieeee! :loveu:

zgadnijmy kto się lepiej bawi? :evil_lol:

Posted

Russellka napisał(a):
moja, a raczej siostry :P Wabi się Moli :D dziekujemy bardzo za komplementy. Rottie zgadłaś :evil_lol:

Skoro Moli leżała plackiem na ziemi, to nie trudno było zgadnąć :cool3: