Russellka Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Uwaga uwaga mam nowe foteczkiii :eviltong: Quote
katik Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Witam, jestem tu chyba pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni ;) Koda jest super :loveu: Quote
Russellka Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Tak pierwszy raz WITAMY!!! :loveu: dziękujemy za komplementy.. :D Quote
jamnicze Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 jaka wyczekująca postawa http://img88.imageshack.us/img88/4390/kodziaczek1zb3.jpg Quote
eria Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ale ona jest rewelacyjna!!! musisz koniecznie wstawiać więcej fot bo sucz jest totalnie w moim typie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 To już po trymowaniu? A gdzie mieszkasz,że jeden fryzjer psi w mieście? Ja bedę w weekend skubać PRT i w tygodniu kolejnego ,nomen omen też się Koda nazywa:lol::lol::lol: Twoja Koda śliczna:loveu: Pozdrawiamy! Quote
Russellka Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 A dziękujemy bardzo! Mieszkam w Białej Podlaskiej.. :lol: Taka mała psia dziura ale i tak lubie to miasto chociaż często mnie denerwuje że nic w nim nie ma :p Kodziak jest przez nas teraz regularnie dotrymowywany (czyt. skubany:lol:) I ogromna dla nas i może dla was niespodzianka - Mamy w domu nowego przybysza. Razem z mamąszłyśmy z odwiedzin babci i przechodziłyśmy przez ulice. NAgle widzę małe zarne biegnące w naszą stronę uszy. Za chwilę z wzniesienia wyłania się mały czarny szczeniak. Cała mokra i brudna (padał deszcz) przebiegła przez ulicę i omało co nie wpadła pod samochód. Sunia była niemiłosiernie chuda jak na moje oko ok. 3,4 miesięcy. Stanowczo powiedziałam mamie że bierzemy ją do domu i piszemy ogłoszenia - ktoś ją może zgubił.. jeśli nie to znajdziemy nowy dom. Ogłoszenia wisiały ale nikt nie dzwonił. Nowego domu też nie znalazła, ale za to tak się do nas przywiązała że została u NAS! Sunia jest przeurocza, uwielbia tresurę i współpracęz człowiekiem. Kundliszcze jak nie wiem co - ale za to kochane. Kodzia ma wreszcie koleżankę i nie robi nieplanowanych wykopków :lol: Oczywiście nasza miłość do siebie sięnie zmieniła i wciąż jest mój numer uno :evil_lol: Jak ładnie poprosicie to dam foty przybysza :) Na razie jestem w szkolnej bibliotece. Powiem tyle - mała, czarna z białą kreseczką na klacie :cool3: PS. Mudik to co ona zrobiła z moim psem na początku to makabra - daje tutaj link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6101&page=437 jest praktycznie na samym dole.. Quote
katik Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Russelka, super wieści. :multi: Nie każ sie prosić, tylko wstawiaj fotki czarnulki. Pewnie masz teraz bardzo wesoło w domu, szczeniak pewnie nie daje spokoju ani tobie, ani Kodzie. :lol: Quote
Russellka Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 oj to raczej spokojna sunia, ale faktycznie jest weseło :D Focie dam jak tylko bedą gotowe, :) Quote
Ad@ Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Hej ja tu pierwszy raz ale bede was czesto odwiedzac masz sliczna sunie prosze o fotki nowego czlonka rodziny fajnie ze ja pzrygarneliscie Quote
Rottie Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Będę odwiedzała ;-) Czekam na fotki małej i Kody z frisbee :D Quote
Russellka Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Oto focie małej :D Na jadną (tą pierwszą) załapała się Kodzia :evil_lol: PS. Nie uważacie że wyszła tu jak stafik? :D Moli (tak sie zwie) przy zabawie ze sztuczną kiełbasą którą miała Koda :lol: W aparacik patrz! I kolejna Moli :razz: Quote
Rottie Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Russellka'] PS. Nie uważacie że wyszła tu jak stafik? :D Taki chudopyszczasty :cool3: :lol: Moli super! Większa od Kody? Quote
katik Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 widząc pierwszą fotkę, od razu pomyślałam, ze to stafik. grube łapska, ale pyszczek za chudy. ciekawe jak będzie wygladał jak podrośnie. Quote
Russellka Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 To straszne kundliszcze, ale kochane, Koda uczy ją niektórych rzeczy które są zmorą właścicieli jak np. kopanie w ogródku :D A to tylko zbieg okoliczności że tak wyszła - ale no co jednozdjęciowy stafik :cool3: Bardzo bystra umie jużsiad i leżeć czasem jak chce dać łapę i jak chce to się czołga, no i nasz sukces na miejsce! :lol: Od Kodziaczka mojego kochanego jeszcze mniejsza ale nie wiem co z niej wyrośnie, zobaczymy.. :mad: Quote
Mudik Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jaka słodka gorzka czekoladka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Russellka Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Oj tak czekoladka! :loveu: a Kodzia to mleczko do tej czekoladki :loveu: :loveu: Haha: "czarno-biały duet" + ja = trzej muszkieterowie! :lol: Wczorajsze foteczki Kodzi z nową zabawką - kiełbasą :D : Quote
Russellka Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 No dajcie jakiegoś dobrego słowa chociaż! :mad: Quote
katik Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Russellka, to ty daj wiecej fot ;) Koda ma słodką minkę na drugiej fotce :loveu: a kiełbaska, którą obgryza wygląda bardzo realistycznie :evil_lol: Quote
Russellka Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Dlatego ją wzięliśmy :diabloti: A fociek nie mam więcej musze sie dorwać do aparatu, obdarliście mnie do żywego.. :evil_lol: Koda w ogóle jest słodka :lol: Quote
Russellka Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Dzisiejsza porcja fotek ze spanka :lol: Kodzisia: :loveu::loveu::loveu: Molisia: Quote
jamnicze Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Nie ma jak kołami do góry :) http://img141.imageshack.us/img141/8765/koda5uo4.jpg Quote
Russellka Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 O tak, słodka wywrotka :loveu: a toto małe to się coraz bardziej charakterne robi :evil_lol: Może w przyszłym roku pojedziemy z Kodzikiem na seminarium dogfrisbee jeli ktoś będzie tak miły i takie zorganizuje :lol: Quote
Russellka Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Ależ wy jesteście! ja tutaj foty wam robie, a tu tylko jamniczek mnie odwiedza :diabloti: Quote
Recommended Posts