Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojeejku tak jakoś nie mam czasu ostatnio wstawiać, a raczej mi się nie chce :eviltong: Zdjęcia zrobione, ale siedzą w aparacie i obiecuję wziąść go (aparat) na spacerek z piesami w najbliżsiejszym czasie i zrobić jakieś faaajnie foteczki :p ale już się nie moge doczekać wakacji.. :loveu:

Posted

a wiesz, w Paint'cie siedziałam z pół godziny, ale mi sie nawet chciało robić :lol: a foteczki robiłam na dworze, ale brzydkie wyszly więc jeszcze nie dam jutro sie postaram ładne zrobić, ale pogoda okropna i jest strasznie brzydko :mad:

Posted

Russellka napisał(a):
Haha a to dopiero pierwsza część :lol: nasze podwórko ma takie kształty:

I fakt mają gdzie biegać, ale spacerki i tak nam baaardzo potrzebne w końcu to prawie parson :evil_lol:

Także podziwiam plan oraz faktyczny ogród. Ech, ja chcę ogródek, a przynajmniej porządny balkon :placz:.

Pewnie, spacerków nic nie zastąpi. To wielka przyjemność dla nich i dla nas :loveu:, no i ruch jest zupełnie inny.

Posted

Co racaj to racja! :loveu: Nie martw się na pewno kiedyś się doczekasz :razz: I uwaga foteczki z dzisiejszego spaceru! :loveu: Koda ze swoją najlepszą psiapsiułą Abi i oczywiście główny obiekt mojego zainteresowania - Koda :evil_lol::loveu:

Kochana Kodzia :loveu:

Na trawce :lol:

Hejo? :evil_lol:

To jaaaa.. :loveu:

Smaczkiiii :sabber:

Posted

koleżanka jest krótkonożna :lol: Ale słodka :razz: tyle że strasznie złośliwa, panuje nad współlokatorką owczarkiem niemieckim (tzn psem w typie) co któregoś dnia może się źle skończyć :-o

Posted

Russellka napisał(a):
koleżanka jest krótkonożna :lol: Ale słodka :razz: tyle że strasznie złośliwa, panuje nad współlokatorką owczarkiem niemieckim (tzn psem w typie) co któregoś dnia może się źle skończyć :-o

ciekawe tylko dla kogo? :eviltong: