gops Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 piekna suczka :loveu: myslalam z poczatku ze jakis mix foksteriera :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ja odwiedzam tylko jak zwykle nic nie piszę : P Quote
Russellka Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 A miło nam! to jak odwiedzasz to napisz deńbly chociaż :diabloti: Dziękujemy :D Quote
Waxy Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Witam Russelko ;) Kodzia jak zwykle piękniasta :loveu: Quote
Russellka Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 O Waxiek! :D Jakże Cię tu cioteczko dawno nie było! :mad: Dziękujemy i wpadaj częściej! A mały Jarwik już u was? Quote
Waxy Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 A witam witam xD Postaram sie wpadać częściej :razz: Nie, bo Pan Jarek sprzedał psa komu innemu... A mieliśmy zamówionego.. Quote
Russellka Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Że co?! I już nie ma żadnego psa? Matko, ale mi przykro.. :-( Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Russellka napisał(a):A miło nam! to jak odwiedzasz to napisz deńbly chociaż :diabloti: Dziękujemy :D deńbly:evil_lol: Quote
Russellka Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 ale z ciebie złośnica :evil_lol: Chcecie zobaczyć malutką Kodzie? :D słonko moje :loveu: Ależ to było dawno... : P Quote
Russellka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 a w szczególności Kodzia :diabloti: No to teraz foteczki dużej Kodzi: Quote
Rottie Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 http://img164.imageshack.us/img164/4217/koda7ip2.jpg Miodzio :loveu::loveu::loveu: Kiedy patrzę na Kodę mam wrażenie jakbym spoglądała na Kolę mojego wujka - ten sam wzrok! :loveu: A gdzie się podziała mała czarnula? :loveu: Quote
Russellka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 a czarnula to strasznie dużo śpi, ale potaram się zrobić jej jakieś foteczki w ruchu :diabloti: Dzisiaj byłyśmy na karuzeli z siostrą ja wzięłam na kolana Kodę a ona Moli i się kręciłyśmyyy :D Oczywiście krótko bo już potem nie mogłam sięutrzymać (Kodzia waży sobie te kilka kilogramów :evil_lol:) Quote
Rottie Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Russellka napisał(a):a czarnula to strasznie dużo śpi, ale potaram się zrobić jej jakieś foteczki w ruchu :diabloti: Dzisiaj byłyśmy na karuzeli z siostrą ja wzięłam na kolana Kodęa ona Moli i się kręciłyśmyyy :D ...A jedzonko przewalało się w brzuchach :evil_lol: Będę czekała na zdjęcia! Quote
Russellka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Może troche.. :diabloti: ale dużo nie jadły to nie bardzo :D Ale była fajna zabawa :loveu: Zdjęcia już w krótce... na EKRANACH KIN!!! Bump! Quote
Rottie Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Tak, tak czekamy :D Szukałam na youtube terierów w agility i natrafiłam na tego :loveu:: http://www.youtube.com/watch?v=TIIVxoDVlZ4 Piękny :loveu::loveu::loveu: Quote
Russellka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Ohoho ale mały zasówa tymi nóżkami... :-o Zupełnie jak Kodzia :evil_lol: I dzisiejsze fotki, z czego jedna wyszła mi naprawde ładna :loveu: Moli: Co się gapisz? niuch, niuch! Koda: i śliczny portrecik! :loveu: no rzuć że tą zabawkę! :mad: Quote
Russellka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Przekochana morda :loveu: mam też obrobione na konkurs jak chcesz to ci mogę dać w normalnych rozmiarach :diabloti: Quote
Russellka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 No powiedzcie coś jeszcze o moich aniołkach :D Quote
Unbelievable Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Russellka napisał(a):No powiedzcie coś jeszcze o moich aniołkach :D jakich aniołkach?:roll: :evil_lol: Quote
Russellka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Ano moich! :diabloti: No dobra jednym aniołku i jednym diabliku :D zdjęcie na konkursz: Jak oceniacie? Quote
Recommended Posts