Okamia Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Vectra']cholerny czas , leci tak szybko[/QUOTE] Co prawda to prawda :roll: Martyna ani się nie obejrzysz a Was 10 razem stuknie ;) Quote
Vectra Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 24 listopada , będzie 11 lat z Lalką :crazyeye: a dopiero taka wysuszona , przerażona glizda była. 7 lat temu , była potwierdzona ciąża , nie byle jaka :diabloti: w brzuchu był Franio. a 4 lata temu , w brzuchu był Rekin :evil_lol: no i co pisałam u mnie , 6 lat i drugą noc , jest u mnie Klementyna leci czas leci ... co oznacza , że już za 10 miesięcy ... będzie 18 rocznica moich 18 urodzin :diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 moja najmłodsza siostra 13 października 2002 się urodziła, a teraz jest już starym koniem, który uczy się matmy : P pamiętam, że jak byłam na porodówce u mamy, to padał śnieg... byłam w podstawówce wtedy ;) 10 lat miałam ;) za 1,5 miesiąca Brumie stukną 2 lata... 3 tygodnie temu byłam wolnym człowiekiem i bardzo się nudziłam mając wakacje : P okrutnie ten czas ucieka, nie wiadomo kiedy, szczególnie jak się lata, i robi co chwila COŚ, nie obejrzysz się a tu pyk.... i kolejny dzień, tydzień, miesiąc, rok minął ;) tak to jest właśnie [IMG]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/996941_577121079007961_1423327496_n.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Moje pierwsze basenji urodzone u mnie .... maja juz prawie 13 lat... eh... Pzdr. Quote
Unbelievable Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 dla tych co nie mają fb, latające czarne futro [IMG]https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1466181_588804141172988_1490859817_n.jpg[/IMG] i czarny ryj :diabloti: [IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1383263_733546569994389_534994349_n.jpg[/IMG] Quote
Aleksandrossa Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Kurcze, jaka ona ładna jest :loveu: Może to dziwnie zabrzmi, ale dla mnie niektóre bordery wyglądają tak...kundlowato. A Broom jest dla mnie idealna :loveu: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Vectra']biały w czarne łatki :diabloti:[/QUOTE] czarne podniebienie, czarna dziura w mózgu, te białe to tylko dla niepoznaki :diabloti: [quote name='Aleksandrossa']Kurcze, jaka ona ładna jest :loveu: Może to dziwnie zabrzmi, ale dla mnie niektóre bordery wyglądają tak...kundlowato. A Broom jest dla mnie idealna :loveu:[/QUOTE] dziękujemy :loveu: Brumiś skończyła 2 lata tydzień temu ;) nie wiem jak to się stało, że nie wrzuciłam tutaj nic z tej okazji, więc jest spóźniony filmik [video=youtube;TCSap4a5q0Y]http://www.youtube.com/watch?v=TCSap4a5q0Y[/video] I kroniki komórkowe :diabloti: [IMG]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/935610_600444163342319_1333748342_n.jpg[/IMG] Quote
A&L Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Ona ma cudowny ryj :loveu: I jak, był już lincz? :razz: Chyba wiesz, co mam na myśli ;) Quote
Unbelievable Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='A&L']Ona ma cudowny ryj :loveu: I jak, był już lincz? :razz: Chyba wiesz, co mam na myśli ;)[/QUOTE] na razie jeszcze nie, ale ciągle czekam ;) kolejny filmik mimo, że nikt się nie interesuje, pfy :grins: [video=youtube_share;Q0Y2KoGhiis]http://youtu.be/Q0Y2KoGhiis[/video] Quote
Amber Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Zabawy w skateparku są fajne. Ja niestety mam cały w betonie, toteż ograniczam się do rzucania piłki na rampie... Choć to też ryzykowne, bo Jari się wali łbem w ścianę, a jak stoi taka metalowa rampa na środku to jest prawie pewne, że on w nią wleci... Chciałabym mieć taki "bezpieczny" skatepark z gąbką i piaskiem wszędzie, ale to raczej niemożliwe ze względu na innych użytkowników :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Ja tez ząłuję, że w mojej okolicy nie ma takiej "przeszkody". Pewnie baski-babaski chetnie sobie poćwiczyły:) Pzdr. Quote
Plutowa Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Nie powiem, że suka nie jest zarąbista. Po obczajeniu filmików zdjęć, zapowiada się imponująco :D Co do linczu, dogomania jest dobrym miejscem, wystarczy ogłosić się w odpowiednim dziale ;) Czekamy na filmik frisbee! Albo zalinkowanie, jeśli przeoczyliśmy :) Quote
Unbelievable Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 [quote name='Amber']Zabawy w skateparku są fajne. Ja niestety mam cały w betonie, toteż ograniczam się do rzucania piłki na rampie... Choć to też ryzykowne, bo Jari się wali łbem w ścianę, a jak stoi taka metalowa rampa na środku to jest prawie pewne, że on w nią wleci... Chciałabym mieć taki "bezpieczny" skatepark z gąbką i piaskiem wszędzie, ale to raczej niemożliwe ze względu na innych użytkowników :evil_lol:[/QUOTE] no zbyt bezpieczne to nie jest, dlatego tylko parę razy jej pozwoliłam wbiec, i to tylko dlatego, że jakoś całkiem mądrze zbiegała jak na nią :evil_lol: ale fakt, super sprawa. W gdańsku jest sporo takich miejsc ;) fajnych placów zabaw, przeszkód. Zaraz obok tej rampy są np. przeszkody z opon, po której też psy śmigały [quote name='Asiaczek']Ja tez ząłuję, że w mojej okolicy nie ma takiej "przeszkody". Pewnie baski-babaski chetnie sobie poćwiczyły:) Pzdr.[/QUOTE] pewnie by się coś znalazło, trzeba być kreatywnym ;) [quote name='Plutowa']Nie powiem, że suka nie jest zarąbista. Po obczajeniu filmików zdjęć, zapowiada się imponująco :D Co do linczu, dogomania jest dobrym miejscem, wystarczy ogłosić się w odpowiednim dziale ;) Czekamy na filmik frisbee! Albo zalinkowanie, jeśli przeoczyliśmy :)[/QUOTE] jakoś nie mam potrzeby ogłaszania się na dogo :diabloti: czekam, aż cioteczki same odkryją :evil_lol: wedle życzenia, filmik z dzisiaj ;) ona zdecydowanie potrzebuje lepszego właściciela, bo ja z moim ogarnięciem... no, słabo :evil_lol: szczególnie dzisiaj rzuty- masakra, zimno na dworze, palce zamarzają, ale cośtam wyszło ;) [video=youtube;y6_18yQNs64]http://www.youtube.com/watch?v=y6_18yQNs64[/video] Quote
Naklejka Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Moim zdaniem super Wam idzie :loveu: A co do właścicieli, to to ja jestem totalną dupą i to mój pies powinien zażyczyć sobie kogoś innego :eviltong: Quote
Unbelievable Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='Naklejka']Moim zdaniem super Wam idzie :loveu: A co do właścicieli, to to ja jestem totalną dupą i to mój pies powinien zażyczyć sobie kogoś innego :eviltong:[/QUOTE] dzięki ;) jeszcze dużo pracy przede mną :diabloti: ale dojdziemy do doskonałości i będziemy mistrzami świata :loveu::evil_lol: [IMG]https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1393270_607397412646994_983686501_n.jpg[/IMG] Quote
Aleksandrossa Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='Naklejka']Moim zdaniem super Wam idzie :loveu: A co do właścicieli, to to ja jestem totalną dupą i to mój pies powinien zażyczyć sobie kogoś innego :eviltong:[/QUOTE] Spoko, mój też jakby miał inną pańcią to byłby mega wyrąbistym pudelkiem :cool3: A tak to jest tylko fajny xd Quote
Asiaczek Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Totez jestem kreatywna i wynajduje różnego rodzaju przeszkody dla basków i spacery stają się ciekawsze... Pzdr. Quote
asiak_kasia Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Mina Grama ma tylko jeden przekaz "gardzę tobą plebsie!" :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Bruma "no weeeeeeeź się pobaw" Quote
Justa Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Super filmik ! Kurcze jakie te borderki są giętkie.. :p Quote
Bellis_perennis Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Super Wam idzie a Brum jest piękny :loveu: bordery to na prawdę jedna z najfajniejszych ras :loveu: Jako, że ja frisbowo bardzo początkująca będę śledzić Wasze postępy. Quote
Unbelievable Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Aleksandrossa']Spoko, mój też jakby miał inną pańcią to byłby mega wyrąbistym pudelkiem :cool3: A tak to jest tylko fajny xd[/QUOTE] cóż, właściciela się nie wybiera :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Totez jestem kreatywna i wynajduje różnego rodzaju przeszkody dla basków i spacery stają się ciekawsze... Pzdr.[/QUOTE] no i super, tak być powinno ;) [quote name='asiak_kasia']Mina Grama ma tylko jeden przekaz "gardzę tobą plebsie!" :evil_lol:[/QUOTE] No, on niby tak gardzi nią i jej nienawidzi, ale w tajemnicy powiem, że nawet się PRZYTULALI parę razy :grins: już nie mówię o tym, że on ją ciągle do zabawy zaczepia, dziad durny :evil_lol: [quote name='FredziaFredzia']Bruma "no weeeeeeeź się pobaw"[/QUOTE] to było raczej "a czeeemu ty chodzisz po kanaaapie a ja nie moooogeeeee" [quote name='Justa']Super filmik ! Kurcze jakie te borderki są giętkie.. :p[/QUOTE] są są, ale nie wszystkie :diabloti: [quote name='Bellis_perennis']Super Wam idzie a Brum jest piękny :loveu: bordery to na prawdę jedna z najfajniejszych ras :loveu: Jako, że ja frisbowo bardzo początkująca będę śledzić Wasze postępy.[/QUOTE] dzięki ;) trochę niewiele się tu dzieje, no ale :evil_lol: dla odmiany kilka sekund Grama ;) żebym jeszcze umiała rzucać :evil_lol: [video=youtube_share;ywHQ4HvRQ1Q]http://youtu.be/ywHQ4HvRQ1Q[/video] Quote
Recommended Posts