Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='motyleqq']https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/576312_566061333409581_2039012976_n.jpg tu po minie widać, że ją zmuszasz do żarcia śniegu :shake:
a to akurat prawda, krzyczałam do niej "jedz, jedz!!!!!" :evil_lol:
z tym że później sama jadła, jak zaczęłam kopać kulę :grins: ona się strasznie wkurza, no strasznie, szczególnie jak dodam do tego "dawaj dawaj", no i się musiała wyżyć :grins:

a i ostatnio mam nowy sposób trolowania pieska, ale do tego chyba filmik nagram :evil_lol:

Posted

Nie zliczę nawet ile razy Brum mnie ugryzła przy nauce "daj głos":diabloti: Szczek ,chaps w udo:angryy: Podam cię do sądu!!
I jeszcze mój mały gruby ,zaniedbany ,nieON miał pełno strupów po zabawie z tą grubą i zaniedbaną borderką

Posted

ONnieON jest nieON ,bo ma ZŁY kolor:evil_lol: i takich Lucasów jest w schroniach 3/4.Gdzie ja swego czasu szukałem TAKIEGO psa właśnie i TAKIEGO psa NIGDZIE NIE BYŁO.:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Nie zliczę nawet ile razy Brum mnie ugryzła przy nauce "daj głos":diabloti: Szczek ,chaps w udo:angryy: Podam cię do sądu!!
I jeszcze mój mały gruby ,zaniedbany ,nieON miał pełno strupów po zabawie z tą grubą i zaniedbaną borderką
ale dalej nie umie dawać głosu, tylko tyle, co czasem ryja wydrze przy zabawie/pracy jak się podjara :diabloti:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']To jest on co nie wygląda jak on czy on co wygląda jak on ale nieON? :evil_lol: Bo wzorzec trzeba sprecyzować.[/QUOTE]

:mdleje: wolniej, proszę... :evil_lol:

Posted

Ja ją łapałem za ryj ,żeby się wkurzyła mówiłem głos to szczekała i mnie gryzła.A ty się z tego śmiałaś:-(I i i jeszcze uderzyłaś moim pieskiem o ściane:diabloti:

Posted

Moją było łatwo nauczyć, bo dziewczyna bardzo lubi sensownie sobie mordę podrzeć. Wystarczyło zmusić ją do szczekania na zabawkę powtarzając 'daj głos'. Dwie minuty i zakumała. To jej ulubiona komenda zaraz po hop :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a jednak boomer :loveu:[/QUOTE]
boomer już nie rzyje
[*] mam nadzieję że siostra zrobi kolejnego :evil_lol:

[quote name='Aleks89']Ja ją łapałem za ryj ,żeby się wkurzyła mówiłem głos to szczekała i mnie gryzła.A ty się z tego śmiałaś:-(I i i jeszcze uderzyłaś moim pieskiem o ściane:diabloti:[/QUOTE]
no bo to śmieszne jak mój pies kogoś gryzie dlatego że ta osoba go wkurza specjalnie :evil_lol:
uderzenie twoim biednym nieONkiem o ściane to jedno z najlepszych doświadczeń w moim życiu :loveu::evil_lol:

[quote name='omry']Moją było łatwo nauczyć, bo dziewczyna bardzo lubi sensownie sobie mordę podrzeć. Wystarczyło zmusić ją do szczekania na zabawkę powtarzając 'daj głos'. Dwie minuty i zakumała. To jej ulubiona komenda zaraz po hop :evil_lol:[/QUOTE]
Brum nie jest tak kumata :diabloti: ona w ogóle jest takim debilkiem, chyba najtrudniejsza komenda to było daj łapę, a zaraz po tym pokaż język :roll: otwieranie szuflady na przykład skumała w 3 minuty, bo można łapą, można zębami, można szybko i robi się hałas :grins::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']ale u Ciebie ładnie :loveu:
zazdroszczę zimy, bo u nas też zimno ale szaro buro bez śniegu :-(
Bruma nawet na inteligentną wygląda :diabloti:

chcesz jeszcze coś o inteligencji powiedzieć? :diabloti:
[quote name='Aleks89']Martyna:angryy:
:loveu: