Unbelievable Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='motyleqq']https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/576312_566061333409581_2039012976_n.jpg tu po minie widać, że ją zmuszasz do żarcia śniegu :shake: a to akurat prawda, krzyczałam do niej "jedz, jedz!!!!!" :evil_lol: z tym że później sama jadła, jak zaczęłam kopać kulę :grins: ona się strasznie wkurza, no strasznie, szczególnie jak dodam do tego "dawaj dawaj", no i się musiała wyżyć :grins: a i ostatnio mam nowy sposób trolowania pieska, ale do tego chyba filmik nagram :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Nie zliczę nawet ile razy Brum mnie ugryzła przy nauce "daj głos":diabloti: Szczek ,chaps w udo:angryy: Podam cię do sądu!! I jeszcze mój mały gruby ,zaniedbany ,nieON miał pełno strupów po zabawie z tą grubą i zaniedbaną borderką Quote
FredziaFredzia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 To jest on co nie wygląda jak on czy on co wygląda jak on ale nieON? :evil_lol: Bo wzorzec trzeba sprecyzować. Quote
Aleks89 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 ONnieON jest nieON ,bo ma ZŁY kolor:evil_lol: i takich Lucasów jest w schroniach 3/4.Gdzie ja swego czasu szukałem TAKIEGO psa właśnie i TAKIEGO psa NIGDZIE NIE BYŁO.:diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='Aleks89']Nie zliczę nawet ile razy Brum mnie ugryzła przy nauce "daj głos":diabloti: Szczek ,chaps w udo:angryy: Podam cię do sądu!! I jeszcze mój mały gruby ,zaniedbany ,nieON miał pełno strupów po zabawie z tą grubą i zaniedbaną borderką ale dalej nie umie dawać głosu, tylko tyle, co czasem ryja wydrze przy zabawie/pracy jak się podjara :diabloti: Quote
motyleqq Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='FredziaFredzia']To jest on co nie wygląda jak on czy on co wygląda jak on ale nieON? :evil_lol: Bo wzorzec trzeba sprecyzować.[/QUOTE] :mdleje: wolniej, proszę... :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Ja ją łapałem za ryj ,żeby się wkurzyła mówiłem głos to szczekała i mnie gryzła.A ty się z tego śmiałaś:-(I i i jeszcze uderzyłaś moim pieskiem o ściane:diabloti: Quote
Aleks89 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='motyleqq']:mdleje: wolniej, proszę... :evil_lol:[/QUOTE] Ona jest nawalona pewnie:evil_lol: Quote
omry Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Moją było łatwo nauczyć, bo dziewczyna bardzo lubi sensownie sobie mordę podrzeć. Wystarczyło zmusić ją do szczekania na zabawkę powtarzając 'daj głos'. Dwie minuty i zakumała. To jej ulubiona komenda zaraz po hop :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Aleks89']Ona jest nawalona pewnie:evil_lol:[/QUOTE] Właśnie dzisiaj nie. :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='Vectra']a jednak boomer :loveu:[/QUOTE] boomer już nie rzyje [*] mam nadzieję że siostra zrobi kolejnego :evil_lol: [quote name='Aleks89']Ja ją łapałem za ryj ,żeby się wkurzyła mówiłem głos to szczekała i mnie gryzła.A ty się z tego śmiałaś:-(I i i jeszcze uderzyłaś moim pieskiem o ściane:diabloti:[/QUOTE] no bo to śmieszne jak mój pies kogoś gryzie dlatego że ta osoba go wkurza specjalnie :evil_lol: uderzenie twoim biednym nieONkiem o ściane to jedno z najlepszych doświadczeń w moim życiu :loveu::evil_lol: [quote name='omry']Moją było łatwo nauczyć, bo dziewczyna bardzo lubi sensownie sobie mordę podrzeć. Wystarczyło zmusić ją do szczekania na zabawkę powtarzając 'daj głos'. Dwie minuty i zakumała. To jej ulubiona komenda zaraz po hop :evil_lol:[/QUOTE] Brum nie jest tak kumata :diabloti: ona w ogóle jest takim debilkiem, chyba najtrudniejsza komenda to było daj łapę, a zaraz po tym pokaż język :roll: otwieranie szuflady na przykład skumała w 3 minuty, bo można łapą, można zębami, można szybko i robi się hałas :grins::evil_lol: Quote
Aleks89 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Ale jaki Luc mądry od razu zakumał "Martyńci się nie dyma ,bo sie wali w ściane":evil_lol: Jeb jeb jeb w ściane "co to?" "a nic bawią sie":evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Specjalnie dla Olka, -15 w Łomży :diabloti: tak tak, zdjęcie przez okno, ale wierzcie, że nie mam ochoty spacerować z aparatem w takich warunkach :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 ale u Ciebie ładnie :loveu: zazdroszczę zimy, bo u nas też zimno ale szaro buro bez śniegu :-( Bruma nawet na inteligentną wygląda :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='Rinuś']ale u Ciebie ładnie :loveu: zazdroszczę zimy, bo u nas też zimno ale szaro buro bez śniegu :-( Bruma nawet na inteligentną wygląda :diabloti: chcesz jeszcze coś o inteligencji powiedzieć? :diabloti: [quote name='Aleks89']Martyna:angryy: :loveu: Quote
Aleks89 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 O tak na mnie PACZYŁA jak mnie gryzła:angryy: Quote
jonQuilla Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Aleks89']O tak na mnie PACZYŁA jak mnie gryzła:angryy:[/QUOTE] lubię to! zuch Brum! powinna była Cię pozbawić chociażby dwóch palców u ręki Quote
Rinuś Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='jonQuilla']lubię to! zuch Brum! powinna była Cię pozbawić chociażby dwóch palców u ręki Myślałam, że napiszesz jajek :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Jajka mogą mu się przydać, palce raczej nie. :lol: Quote
jonQuilla Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='Rinuś']Myślałam, że napiszesz jajek :evil_lol: nie chciałam być przewidywalna xD Quote
Unbelievable Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 znowu dedykacja dla olka :grins: czyli cut the christmas crap, filmik z szczekaczkiem z -15 :grins: [video=youtube_share;GfTHwvvjKIE]http://youtu.be/GfTHwvvjKIE[/video] Quote
Recommended Posts