sugarr Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 http://download.anashar.net/dogo/hotelik-5.04.-08/odi/1.jpg wygląda jak najprawdziwszy ON:loveu: Quote
agamika Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='fizia'] hihihihihiihi PS. Miałam dziś meila , odpowiedziałam na pytania , zobaczymy czy Pani odpisze . Kciuki potrzebne . Zleciłam na razie badanie krwi tylko , bo ja sie nie orientuje zupełnie w sytuacji finansowej Odiego , a za więcej nie byłabym w stanie założyć :oops:. Quote
agamika Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Cisza , bo u mojego smrodliwego cudeńka nic sie nie zmienia :roll: . Mam wyniki biochemii, a raczej stwierdzenie wetów, ze biochemia jest ok, czekam na wyniki morfologii . Jutro Odi ma być oglądany przez jedno małżeństwo, ale nadziei sobie nie robie, bo oglądany to on juz był z 10 razy i nigdy nic z tego nie wyszło :( Quote
weszka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='sugarr']http://download.anashar.net/dogo/hotelik-5.04.-08/odi/1.jpg wygląda jak najprawdziwszy ON:loveu: A tu jeszcze bardziej bo usi stoją :cool3: http://download.anashar.net/dogo/hotelik-5.04.-08/odi/2.jpg :loveu: Powodzenia jutro! Może akurat okażą się tymi jedynymi i wymarzonymi ludźmi dla Odiego. Ja nie wiem dlaczego nikt nie chce takiego cudeńka :shake: Co do chudości - jeśli wyniki będą ok to może być kwestia tego że Odi jest młodzieniaszek, a psy docelowo dużych rozmiarów w okresie młodzieżowym wyglądają raczej żałośnie i chuderlawo, a dopiero z czasem nabierają masy. Odi ma jeszcze sporo do nadrobienia a i tak zmiana jest gigantyczna :loveu::multi: Quote
moana Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 agamika napisał(a): Jutro Odi ma być oglądany przez jedno małżeństwo, :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
agamika Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Hmmm... ciężko powiedzieć . Przyjechało młode małżeństwo , chyba tak przed 30tką . Ubrani sportowo , ciemne okulary i te sprawy :cool1: ... Odi zaprezentował się z tej lepszej strony :cool3: , ładnie przychodził (no dobra ,nie będę kłamać, wlatywał mi w nogi ładnie) na zawołanie , robił pięknie siad , w ten swój gapowaty sposób , z napaskudzeniem w boksie zaczekał do po spacerku , więc był prawie że pachnący :evil_lol: . Ale ... Państwo na ten moment nawet sie nie dogadali czy chcą psa ( Pani typ ) czy kota ( typ Pana) , więc większych nadziei Sobie nie robię , i nie jestem pewna czy to jest typ ludzi którzy zdzierżyliby paskudzenie w mieszkaniu (mieszkają w mieszkaniu, z ogródkiem) a ja nie wiem ile zajmie Odiemu dojście dotego ze pewne sprawy to powinien tylko na dworze załatwiać :oops::roll:. Quote
weszka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Hmmmm ciekawe towarzystwo. Nie pokładałabym z tego co piszesz większych szans na dom. Bo skoro sami nie wiedzą czy chcą psa to już bardzo niepokojące. Takie sprawy są za poważne żeby nie wiedziec czy się chce :/ Quote
agamika Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 :diabloti:wiem i ja jeszcze ich "postraszyłam " że Odi boi sie trochę bardziej męszczyzn i na początku w pewnych sytuacjach może chcieć chapnąć szanownego Pana męża. Nie chodziło mi o straszenie, ale jeśli cokolwiek wiedzą o psach, to nie powinno ich to wystraszyć (ponieważ dokładnie wyjaśniłam na czym to chapanie polega i w jakiej sytuacji sie wydarzyło ) wiec jest to tez pewien rodzaj selekcji . A co do niewiedzenia czy chcą, to ja w sumie wole ze powiedzieli jasno, ze jeszcze nie podjęli decyzji i muszą to przemyśleć , ponieważ oboje pracują i stąd głównie dylemat pies czy kot .A nie najpierw zawracanie głowy przez tydzień pytaniami, a później ciiiisza .. i przypadkiem sie dowiaduje ze ten ktoś wział innego psa i nawet nie raczył dać znać ze nie jest jednak zainteresowany ... Quote
agamika Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106763 Patrzcie jaka śliczna bieda :-( , w jej przypadku, schronisko za dobrze karmi , za mało ruchu ... i łapka za bardzo obciążona będzie:shake: Wyniki morfologii , Odi tez ma dobre ( ufffff , ani śladu po anemii :loveu: ). Teraz będzie k:oops::oops:pa badana Quote
Avaloth Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 po lekkim zmniejszeniu banerek zmieścił się do podpisu :eviltong: w górę śliczniutki ! Quote
agamika Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 MagYa^^ :loveu: super :cool3: a bannerek nowy już podkradłam :razz: :loveu: Aleeee Nas dziś przemoczyyyło :shake: , wredna pogoda :roll: ... Quote
Avaloth Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 też wklejam nowy banerek :) proponuje zmienić Plafus na Odi w tytule ^^ Quote
agamika Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Pojawiła się iskierka nadziei na dom dla Odiego .. Kciuki w środę popołudniu, barrrrdzo potrzebne :cool1: Quote
MagYa^^ Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 agamika napisał(a):Pojawiła się iskierka nadziei na dom dla Odiego .. Kciuki w środę popołudniu, barrrrdzo potrzebne :cool1: ja kciukuje bez przerwy! taki cudak musi przeciez miec w koncu swoj dom! Quote
agamika Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 MagYa^^ napisał(a):ja kciukuje bez przerwy! taki cudak musi przeciez miec w koncu swoj dom! ciotka, to w środę dołącz jeszcze na stopach trzymanie :diabloti: Quote
Jagienka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Odi!!! Pokaż się z tej lepszej strony!!! Tak wiem wiem Odi nie ma stron gorszych :watpliwy: Kciuki! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
AMIGA Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja tam lepiej już zaczynam trzymać kciuki!!! Przecież w końcu dosyc już tego "waletowania" w hotelu :p Quote
Recommended Posts