Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fizia']

hihihihihiihi

PS. Miałam dziś meila , odpowiedziałam na pytania , zobaczymy czy Pani odpisze . Kciuki potrzebne .

Zleciłam na razie badanie krwi tylko , bo ja sie nie orientuje zupełnie w sytuacji finansowej Odiego , a za więcej nie byłabym w stanie założyć :oops:.

Posted

Cisza , bo u mojego smrodliwego cudeńka nic sie nie zmienia :roll: .
Mam wyniki biochemii, a raczej stwierdzenie wetów, ze biochemia jest ok, czekam na wyniki morfologii .

Jutro Odi ma być oglądany przez jedno małżeństwo, ale nadziei sobie nie robie, bo oglądany to on juz był z 10 razy i nigdy nic z tego nie wyszło :(

Posted

[quote name='sugarr']http://download.anashar.net/dogo/hotelik-5.04.-08/odi/1.jpg wygląda jak najprawdziwszy ON:loveu:

A tu jeszcze bardziej bo usi stoją :cool3: http://download.anashar.net/dogo/hotelik-5.04.-08/odi/2.jpg :loveu:
Powodzenia jutro! Może akurat okażą się tymi jedynymi i wymarzonymi ludźmi dla Odiego.
Ja nie wiem dlaczego nikt nie chce takiego cudeńka :shake:
Co do chudości - jeśli wyniki będą ok to może być kwestia tego że Odi jest młodzieniaszek, a psy docelowo dużych rozmiarów w okresie młodzieżowym wyglądają raczej żałośnie i chuderlawo, a dopiero z czasem nabierają masy. Odi ma jeszcze sporo do nadrobienia a i tak zmiana jest gigantyczna :loveu::multi:

Posted

Hmmm... ciężko powiedzieć . Przyjechało młode małżeństwo , chyba tak przed 30tką . Ubrani sportowo , ciemne okulary i te sprawy :cool1: ...
Odi zaprezentował się z tej lepszej strony :cool3: , ładnie przychodził (no dobra ,nie będę kłamać, wlatywał mi w nogi ładnie) na zawołanie , robił pięknie siad , w ten swój gapowaty sposób , z napaskudzeniem w boksie zaczekał do po spacerku , więc był prawie że pachnący :evil_lol: .

Ale ... Państwo na ten moment nawet sie nie dogadali czy chcą psa ( Pani typ ) czy kota ( typ Pana) , więc większych nadziei Sobie nie robię , i nie jestem pewna czy to jest typ ludzi którzy zdzierżyliby paskudzenie w mieszkaniu (mieszkają w mieszkaniu, z ogródkiem) a ja nie wiem ile zajmie Odiemu dojście dotego ze pewne sprawy to powinien tylko na dworze załatwiać :oops::roll:.

Posted

Hmmmm ciekawe towarzystwo. Nie pokładałabym z tego co piszesz większych szans na dom. Bo skoro sami nie wiedzą czy chcą psa to już bardzo niepokojące. Takie sprawy są za poważne żeby nie wiedziec czy się chce :/

Posted

:diabloti:wiem

i ja jeszcze ich "postraszyłam " że Odi boi sie trochę bardziej męszczyzn i na początku w pewnych sytuacjach może chcieć chapnąć szanownego Pana męża. Nie chodziło mi o straszenie, ale jeśli cokolwiek wiedzą o psach, to nie powinno ich to wystraszyć (ponieważ dokładnie wyjaśniłam na czym to chapanie polega i w jakiej sytuacji sie wydarzyło ) wiec jest to tez pewien rodzaj selekcji .

A co do niewiedzenia czy chcą, to ja w sumie wole ze powiedzieli jasno, ze jeszcze nie podjęli decyzji i muszą to przemyśleć , ponieważ oboje pracują i stąd głównie dylemat pies czy kot .A nie najpierw zawracanie głowy przez tydzień pytaniami, a później ciiiisza .. i przypadkiem sie dowiaduje ze ten ktoś wział innego psa i nawet nie raczył dać znać ze nie jest jednak zainteresowany ...

Posted

agamika napisał(a):
Pojawiła się iskierka nadziei na dom dla Odiego .. Kciuki w środę popołudniu, barrrrdzo potrzebne :cool1:

ja kciukuje bez przerwy! taki cudak musi przeciez miec w koncu swoj dom!