Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj miałam jeden tel w sprawie Odiego, Pan z kolegami wracając z pracy nawiedzili hotel , porobili zdjęcia komórkami ( to wiem od P.Tomka ) i ... od wczoraj cisza .. czyli nic z tego raczej .
Przed chwila tez miałam tel , z pytaniem w którym hotelu jest i czy pobieramy opłaty za psa i ile , odpowiedziałam usłyszałam dziękuje i dowidzenia ... niewiem czy śmiać sie czy płakać :diabloti: ... no nic w końcu musi pojawić sie odpowiedni człowiek , tylko co on karze na siebie tyle czekać :shake:

Posted

A Odi dziś spacerował z koleżanką :cool3: , niewiem tylko czy jakieś zdjęcia będą, bo dziś go niedoszła właścicielka spacerowała ( Zosia, która go wzięła na leczenia do domu, ale z powodów spięć w rodzinie, już nie mogła go zatrzymać ) więc ja się zajęłam wybieganiem innego psiaka;) . ALe Odi dobrze ją pamiętał , mimo ze w sumie u niej spędził tylko dobę .. słoneczko kochane :loveu: ucieszył sie na jej widok :loveu:

Posted

fizia :loveu: dziękuje :loveu: za tą ale gratke :loveu:

mam zdjęcia od Amigi :loveu: z piątku :cool3:

prezentujemy piękną kitę

i wypełnione boczki

iii ......

a kuku

:loveu:

Posted

Nie mam pojęcia. I tak przytył odkąd jest w hoteliku. Teraz jest na suchej karmie dla szczeniąt (załatwionej przez sponsora), ale w ost. sobotę miał biegunkę, ale nie był osłabiony. Nie wiem czy nie trzeba będzie znó z nim do weta jechać na jakieś badania.

Posted

Nie wiem co z ta ale.gratką - wysłałam smsa, żeby dostać kod do wyróżnienia, sms doszedł, a kodu od wczoraj nei dostałam...

No nic wyślę jeszcze raz