izabela.szczepaniak Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]u nas mróz...Ozzy całą noc śpi przyklejony do mnie ....nie powiem cby mi było wygodnie ...TZta połówka wyra jest swięta ...:razz::razz:[/FONT] A to masz pecha bo u mnie to moja połówka wyra jest święta a jeśli chodzi o TZ-a hmm.... no cóż jak to się mówi " widziały gały co brały" A jeśli chodzi o Teuilke to nie spała tylko wykładziną się zajmowała:oops: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 No tak Tequilka już nie jest małym słodkim klusiorkiem i tym sposobem niknie zainteresowanie :-( smutne to :roll: Quote
ATLANTYDA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wpadliśmy jeszcze dobranoc powiedzieć Tequilce ,a to że urosła wcale nie ujmuje jej uroku nadal jest cudna:loveu::loveu:.My właśnie po ostatnim spacerku i wcale mróz nam nie straszny wręcz przeciwnie ja uwielbiam jak skrzypi pod nogami i szczypie w nos ,Bono zresztą tez szalał cały szczęśliwy :evil_lol::evil_lol::lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Cześć :multi::multi: I co tam słychać z domkiem :roll:? Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]Wczoraj mnie nie było :cool1:ale dzis juz cioteczka przybiegła do Ciebie :loveu:[/FONT] Quote
Ewcia2000 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 prosze o jakis kontak z opiekunem psiaka Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ewcia2000 napisał(a):prosze o jakis kontak z opiekunem psiaka Sunia jest u Izy Z Nią się kontaktuj :p Quote
zoil Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Witamy! Dlatego w liczbie mnogiej, bo piszemy oboje - to znaczy Kasia (Zoil) i Przemek. Tequilka z państwem Szczepaniakami właśnie dziś nas odwiedzili i być może, jak będziemy mieć szczęście, Tequilka zamieszka u nas w Częstochowie:sweetCyb:. Cóż - zobaczymy :p. No i pozdrawiamy! Quote
andzia69 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 zoil - to trzymam kciuki za domek suni:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='zoil']Witamy! Dlatego w liczbie mnogiej, bo piszemy oboje - to znaczy Kasia (Zoil) i Przemek. Tequilka z państwem Szczepaniakami właśnie dziś nas odwiedzili i być może, jak będziemy mieć szczęście, Tequilka zamieszka u nas w Częstochowie:sweetCyb:. Cóż - zobaczymy :p. No i pozdrawiamy! [FONT=Arial]to MY całą rodzinka trzymamy :kciuki:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]to MY całą rodzinka trzymamy :kciuki:[/FONT] My tez [FONT=Arial]:kciuki:trzymamy[/FONT] Quote
zoil Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 my wlasnie na wiesci tez czekamy.. ech.. i znow nie bede mogla spac;] przed przyjazdem mialam takiego nerwa, ze sie mozemy przypadkiem nie spodobac, ze masakra po prostu..;) balam sie, ze przyjedzie, jak w koszmarze jakims;), ktos z kajecikiem i bedzie skrupulatnie notowal najdrobniejsze niedociagniecia.. wiem, wiem.. sama sobie stresa wyhodowalam;] a tu sie okazalo, ze ludzie swietni, a Tequila po prostu skradla mi i Przemkowi serca. jest jeszcze jedna rodzina, ktora chce Tequile.. a ja od zmyslow dochodze myslac, ze sunia moze nie zostac z nami.. ale wszystko sie okaze na dniach, wiec cierpliwosci zycze wszystkim.. a w szczegolnosci sobie;) Quote
clockwork Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Arial]łał...jest sznsa na domek.. to i ja zaciskam kciukasy i aż mi smutno że... to nie ja ją mogę wziąć .. moją bandosie :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Arial]Zaciskam nadal kciukaski :kciuki: za ten naj naj domeczek i czekam na konkrety :razz:[/FONT] Quote
Hotel KADIF Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 zoil napisał(a):Witamy! Dlatego w liczbie mnogiej, bo piszemy oboje - to znaczy Kasia (Zoil) i Przemek. Tequilka z państwem Szczepaniakami właśnie dziś nas odwiedzili i być może, jak będziemy mieć szczęście, Tequilka zamieszka u nas w Częstochowie:sweetCyb:. Cóż - zobaczymy :p. No i pozdrawiamy! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No....nowy domek i nowy dogomaniak!!!!! Oj.... Kochana! Uważaj.... Jak dostaniesz naszą faworytkę, będziemy Cię mieć na oku :mad::evil_lol::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:! ....i trzymam kciuki :thumbs::cool2: Quote
zoil Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 dogomaniak nie taki nowy, ale cichy;] poza tym, jesli Tequila zostanie z nami, bedziecie stale informowani o naszym 'pozyciu';) Quote
tygra Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 czy druga rodzinka chętna na sunię też dogomaniacka? Quote
Hotel KADIF Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 zoil napisał(a):dogomaniak nie taki nowy, ale cichy;] :loveu::loveu::loveu: Quote
basiagk Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Panienko pokaz sie! ps. amstaffowe pocztóweczki dla Abi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103100 Quote
izabela.szczepaniak Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='zoil']my wlasnie na wiesci tez czekamy.. ech.. i znow nie bede mogla spac;] przed przyjazdem mialam takiego nerwa, ze sie mozemy przypadkiem nie spodobac, ze masakra po prostu..;) balam sie, ze przyjedzie, jak w koszmarze jakims;), ktos z kajecikiem i bedzie skrupulatnie notowal najdrobniejsze niedociagniecia.. wiem, wiem.. sama sobie stresa wyhodowalam;]a tu sie okazalo, ze ludzie swietni, a Tequila po prostu skradla mi i Przemkowi serca. jest jeszcze jedna rodzina, ktora chce Tequile.. a ja od zmyslow dochodze myslac, ze sunia moze nie zostac z nami.. ale wszystko sie okaze na dniach, wiec cierpliwosci zycze wszystkim.. a w szczegolnosci sobie;) Witam i odpowiadam A no kajecik był zawsze go nosimy:diabloti: miło nam że ktoś o nas napisał miłe słowo :p:oops: ale bynajmniej jestem wredna baba jeżeli chodzi o moje skarby :loveu::diabloti::diabloti: Jeżeli chodzi o chętnych do adopcji Tequilki to tylko dzis były trzy rodziny:roll: nie mówiąc o tym że co chwile ktoś dzwoni. W Częstochowie mówiłam że dzis będę wiedzieć co i jak ale nie liczyliśmy że tu tyle chętnych więc żeby dać każdemu równą szansę z decyzją wstrzymamy się ostatecznie do piątku. A między czasie może ZOIL napisze coś o sobie ?? Quote
ATLANTYDA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='izabela.szczepaniak']Witam i odpowiadam A no kajecik był zawsze go nosimy:diabloti: miło nam że ktoś o nas napisał miłe słowo :p:oops: ale bynajmniej jestem wredna baba jeżeli chodzi o moje skarby :loveu::diabloti::diabloti: Jeżeli chodzi o chętnych do adopcji Tequilki to tylko dzis były trzy rodziny:roll: nie mówiąc o tym że co chwile ktoś dzwoni. W Częstochowie mówiłam że dzis będę wiedzieć co i jak ale nie liczyliśmy że tu tyle chętnych więc żeby dać każdemu równą szansę z decyzją wstrzymamy się ostatecznie do piątku. A między czasie może ZOIL napisze coś o sobie ??[/quote] A skąd taki nawał chętnych cały czas posucha czyżby w myśl przysłowia "Z NOWYM ROKIEM Z NOWYM KROKIEM " w sumie to dla suni dobrze że w końcu jakieś zainteresowanie należy jej sie najlepszy domek:multi::multi::lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='ATLANTYDA']A skąd taki nawał chętnych cały czas posucha czyżby w myśl przysłowia "Z NOWYM ROKIEM Z NOWYM KROKIEM " w sumie to dla suni dobrze że w końcu jakieś zainteresowanie należy jej sie najlepszy domek:multi::multi::lol: No właś nie że nie. Quote
Recommended Posts