Jump to content
Dogomania

Bell-kolejna ofiara ludzkiego BESTIALSTWA!! po 6 m-cach doczekał się nowego domu :)

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bell ma się dobrze i okazało się, że to pies o mocnym charakterze - potrzebuje doświadczonego opiekuna. Potrafi być stanowczy ;) . Dobrze spisywałby się jako pies stróżujący (oczywiście nie ma mowy o łańcuchu! ) - jest czujny, lubi przebywać na zewnątrz.

Posted

Tak jak napisałam - ten pies pokazuje charakter, nie proponowałabym go do małych dzieci.Z innymi psami/sukami różnie - z jednym dobrze, z innymi gorzej...

Posted

ech chodzi mi Bell po głowie ale u nas już jedno małe dziecko a drugie w drodze....Bo myślę, że z malamutką to by się dogadali... no nic mam nadzieję, że ten piękny pies znajdzie wspaniały domek!

Posted

Ewik :loveu:, nam wszystkim Bell zapadł w serce :loveu: ale trzeba patrzeć racjonalnie, ze względu na dobro Bella i nowego domu... Coraz więcej o Bellu wiemy, to ułatwi dobranie właściwego domu dla niego...
On musi dobrze trafić :bigok:

Posted

Do góry Belluś :shake:
**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego,
życzy...Oti :Dog_run:

Posted

W górę Belluś!
Z okazji Swiąt Wielkanocnych życze Wam:
Samych radości,
Kolorowych jajeczek,
Białych owieczek,
Uśmiechu bez liku
I bakalii w serniku
Kiełbaski tłuściutkiej
I atmosfery milutkiej

Posted

przepraszam Belluś, muszę... napiszę ciotkom o Twoim koledze, którego poznałeś jak wracaliśmy z nim z warszawy i znaleźliśmy Ciebie potrąconego w białej rawskiej...

pamiętacie Staśka? przemiłego i kochającego dzieci asta... na tym http://www.dogomania.pl/forum/showth...79#post9763279 wątku streściłam jego historię od listopada, odkąd go poznaliśmy.

teraz to Antek i jest znowu u nas. po raz drugi (a przynajmniej o tylu przypadkach wiemy) został zgubiony przez właścicieli. na obroży miał adresówkę z namiarami fundacji i dzięki temu trafił do nas. nie pozwolę mu wrócić do tamtych
nieodpowiedzialnych ludzi, zwłaszcza że złamali umowę adopcyjną.

Antoś to cudowny pies kanapowy. kocha dzieci, jest łagodny wobec innych zwierząt. ma półtora roku i jest już wykastrowany.

ma tymczas do wtorku, później znowu będzie walka o każdy kolejny dzień DT. marzę tylko o tym żeby trafił do domu, który już go nie zgubi ani nie odda... ;( on już tyle przeszedł... proszę, pomóżcie. jakkolwiek...

jeszcze raz link:
http://www.dogomania.pl/forum/showth...79#post9763279