oti Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Podbijamy podbijamy bo niestety nic więcej nie możemy :placz: Quote
Ania W Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Bell ma się dobrze i okazało się, że to pies o mocnym charakterze - potrzebuje doświadczonego opiekuna. Potrafi być stanowczy ;) . Dobrze spisywałby się jako pies stróżujący (oczywiście nie ma mowy o łańcuchu! ) - jest czujny, lubi przebywać na zewnątrz. Quote
katya Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Belluś, Łódź nadal trzyma kciuki, teraz za dobry domek! Quote
Fasolka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Na pierwszą, Bell - stróżujący psiaku!!!! :-) Quote
ewikS Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 czy wiadomo jak Bell reaguje w kontaktach z innymi psami/sukami/dziećmi? Quote
Mośka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ewiks, najlepiej zadzwon do EMira. Krystyna powie Ci wszystko co wie o Bellu. Tel.0601 300 726 Quote
Ania W Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Tak jak napisałam - ten pies pokazuje charakter, nie proponowałabym go do małych dzieci.Z innymi psami/sukami różnie - z jednym dobrze, z innymi gorzej... Quote
ewikS Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ech chodzi mi Bell po głowie ale u nas już jedno małe dziecko a drugie w drodze....Bo myślę, że z malamutką to by się dogadali... no nic mam nadzieję, że ten piękny pies znajdzie wspaniały domek! Quote
Fasolka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ewik :loveu:, nam wszystkim Bell zapadł w serce :loveu: ale trzeba patrzeć racjonalnie, ze względu na dobro Bella i nowego domu... Coraz więcej o Bellu wiemy, to ułatwi dobranie właściwego domu dla niego... On musi dobrze trafić :bigok: Quote
ewikS Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 wiem wiem... dlatego.. trzymam a niego kciuki bardzo mocno :) Quote
zdrojka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ja też trzymam, zaglądam, ale nic nie piszę, bo i tak fizycznie nie pomogę... Quote
Wiedźma Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Emi się doczekała, to i Belluś - mam nadzieję - trafi do najlepszego domu. Quote
AguśSosnowiec Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Dzień dobry Belluniu, skacz po domeczek Quote
oti Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Do góry Belluś :shake: **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego, życzy...Oti :Dog_run: Quote
tylko psy Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 W górę Belluś! Z okazji Swiąt Wielkanocnych życze Wam: Samych radości, Kolorowych jajeczek, Białych owieczek, Uśmiechu bez liku I bakalii w serniku Kiełbaski tłuściutkiej I atmosfery milutkiej Quote
nata od jadzi Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 przepraszam Belluś, muszę... napiszę ciotkom o Twoim koledze, którego poznałeś jak wracaliśmy z nim z warszawy i znaleźliśmy Ciebie potrąconego w białej rawskiej... pamiętacie Staśka? przemiłego i kochającego dzieci asta... na tym http://www.dogomania.pl/forum/showth...79#post9763279 wątku streściłam jego historię od listopada, odkąd go poznaliśmy. teraz to Antek i jest znowu u nas. po raz drugi (a przynajmniej o tylu przypadkach wiemy) został zgubiony przez właścicieli. na obroży miał adresówkę z namiarami fundacji i dzięki temu trafił do nas. nie pozwolę mu wrócić do tamtych nieodpowiedzialnych ludzi, zwłaszcza że złamali umowę adopcyjną. Antoś to cudowny pies kanapowy. kocha dzieci, jest łagodny wobec innych zwierząt. ma półtora roku i jest już wykastrowany. ma tymczas do wtorku, później znowu będzie walka o każdy kolejny dzień DT. marzę tylko o tym żeby trafił do domu, który już go nie zgubi ani nie odda... ;( on już tyle przeszedł... proszę, pomóżcie. jakkolwiek... jeszcze raz link: http://www.dogomania.pl/forum/showth...79#post9763279 Quote
Fasolka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Belluś na pierwszą, Antek pokaż się również biedaku... Quote
Wiedźma Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 No dajcie żyć... Bell, Antek, do domów z kanapami dla psów! Quote
agata51 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ludzie, widział ktoś piękniejszego psa? I co? I nic? Quote
Recommended Posts