Lionees Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='fizia']Hmm nie wiem... Jeśłi chodzi o Kaję, to być może jeszcze uda się, żeby pojechała z Agat21 - ale ktoś musiałby Ją odebrac we czwartek w Warszawie Ja jej niestety nie mogę odebrać:shake::sad: Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Kochani - szukamy kogoś, kto odebrałby w czwartek w Warszawie szczeniaczkę Kajunię i zawióżł do Sochaczewa pod Warszawą, na DT do Renatki Quote
Lionees Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Zorrus był bardzo dzielny przy zdejmowaniu szwów,nawet nie pisnął.Po ranie nie ma śladu,chłopak jak malowany-może jechać do swojego domku:multi: jak do mnie przyjechał ważył 16,5 kg,w dniu kastracji ważył 18kg,a dzisiaj-20kg:sweetCyb: Jeszcze mu z 5 kg brakuje do normalnego wyglądu,ale podtuczeniem będzie musiał się już zająć nowy domek.A to nie będzie trudne,bo Zorruś ma mega apetyt:razz: Dziewczynki weźcie aparat,żeby chłopaczkowi porobić zdjęcia na do widzenia z mojego domu:-( i na dzień dobry z nowego domku:multi: Dajcie znać o której godzinie przyjedziecie Quote
clo Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 renatko jutro jak poustalam z gosia co i jak to zadzwonie do ciebie o ktorej bedziemy po zorrusia:))i rowniez ja przywioze ci w czwartek kajunie;)ciesze sie,ze nasz kochany byl taki dzielny..ale wiecie co..jakos tak mnie dzis wzielo,ze nie chce zeby zorrus opuszczal twoj domek..martwie sie ja go nigdy osobiscie nie poznalam ale jakos tak skradl mi absolutnie serce..i martwie sie czy ten domek okaze sie dobry,czy nie bedzie mu tam zle..czy nie bedzie tesknil i przezywal strasznie rozstania..on nie wie,ze twoj dom to dt..to jego pierwszy domek od dawna..i jakos tak..boje sie,ze ten w toruniu okaze sie nie taki..chociaz nic zupelnie na to nie wskazuje..to sie boje no..:((eh..glupia jestem i tyle;) Quote
Lionees Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='clo']renatko jutro jak poustalam z gosia co i jak to zadzwonie do ciebie o ktorej bedziemy po zorrusia:))i rowniez ja przywioze ci w czwartek kajunie;)ciesze sie,ze nasz kochany byl taki dzielny..ale wiecie co..jakos tak mnie dzis wzielo,ze nie chce zeby zorrus opuszczal twoj domek..martwie sie ja go nigdy osobiscie nie poznalam ale jakos tak skradl mi absolutnie serce..i martwie sie czy ten domek okaze sie dobry,czy nie bedzie mu tam zle..czy nie bedzie tesknil i przezywal strasznie rozstania..on nie wie,ze twoj dom to dt..to jego pierwszy domek od dawna..i jakos tak..boje sie,ze ten w toruniu okaze sie nie taki..chociaz nic zupelnie na to nie wskazuje..to sie boje no..:((eh..glupia jestem i tyle;) No to jesteśmy dwie głupie;). Quote
Lionees Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 POZDROWIENIA OD ZORRUSIA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Rozmawiałam dziś z panem podobno cała rodzina już czeka na zorrusia ale ja jakos wciąż mam mieszane uczucia jak patrzę jak mu u ciebie dobrze i jak on musi już was kochać reniu;/kurcze no naprawdę jak glupek sie zachowuje;)może reniu ty też chcesz zadzwonić do pana opowiedz mu z pierwszej ręki jaki o zorrusiu i jeszcze podpytasz o wszystko co uważasz za słuszne bo mi domek wydaje sie b fajny ale moze warto jeszcze powypytywac już sama nie wiek strasznie ta adopcję przeżywam aż sama mnie to szokuje;) Quote
Rybka_39 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 No to kiedy Zorruś jedzie do nowego domku dokladnie?:loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 clo napisał(a):Zorrus jutro jedzie Super!:multi::multi: Zatem 3mam kciuki!:razz: Quote
fizia Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Renata5']POZDROWIENIA OD ZORRUSIA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ależ On jest cudny!!!!:loveu::loveu::loveu: Ja też sie denerwuję, ale wierzę, że wszystko bedzie dobrze. Poza tym Clo zobaczysz dom na wąłsne oczy i w razie czego - uciekaj :) Quote
Lionees Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Zorruś uwielbia piłeczki,sznureczki,patyczki...;) dzisiaj pod ręką mieliśmy sznureczek(na dalszym planie jest) i butelkę po napoju.Wszystko jest dobre do zabawy,czym można rzucać i kopać:cool3: Zorruś to uwielbia:loveu: Tu już nie miał siły,bo zlatał się z tą butlą:evil_lol: Idziemy do domku jeszcze w miarę szybkim krokiem... A tu już zwalniamy,bo latanie za butelką dało mu się we znaki:cool3: Quote
clo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 o rany...alez to jest cudo...jutro o 12 sie poznamy na zywo moj kochany a jak cos mi nie bedzie pasowalo w tym domku to cie nie oddam:)jest ktos z torunia kto potem moze nam sprawdzic jak zorrus zyje.. Quote
fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Oj no to mamy ten wyjątkowy dzień - trzymam kciuki:loveu: Quote
fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Rozmawiałam z Clo - są w drodze, Zorro sie do Niej przytula :loveu: Pan już dzwonił, nie mogą się doczekać Quote
Lionees Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Zorrus nie chciał wsiąść do samochodu,jak od nas odjeżdżał:placz: Kochane psisko,nowy właściciel będzie miał z niego wiernego towarzysza:loveu: Teraz czekam na wiadomości... Quote
fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Z pewnością Cię bardzo pokochał Ale miejmy nadzieję, że obdarzony miłością w nowym Domu, szybko się przyzwyczai Renatko - jeszcze raz ogromne dzięki za DT dla Zorra Quote
Lionees Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Do dupy z tym wszystkim:shake: Nie chcę być już dt:placz: Przy dziewczynach byłam twarda i uśmiechałam się,a w domu nie było mi juz tak wesoło:-(...Zorruś jak Ci będzie źle,to WRACAJJJJJJ CHŁOPIE:placz: Quote
fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Renata5']Dzwoniła Clo,Zorruś został,dom jest SUPER :loveu::loveu::loveu: Powodzenia Słoneczko w nowym domku:placz::loveu: No to cudownie!!! Quote
Lionees Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Dzwoniła Clo,Zorruś został,dom jest SUPER :loveu::loveu::loveu: Powodzenia Słoneczko w nowym domku:placz::loveu: Quote
fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Renata5']Do dupy z tym wszystkim:shake: Nie chcę być już dt:placz: Przy dziewczynach byłam twarda i uśmiechałam się,a w domu nie było mi juz tak wesoło:-(...Zorruś jak Ci będzie źle,to WRACAJJJJJJ CHŁOPIE:placz: Ja Cię doskonale rozumiem, bo ja miałam tylko 2 maluchy na DT i tak się o nie martwiłam, tak mi było przykro, że je musze oddać, że myślałam, że nie będę mogła. Ale Figa trafiła do wspaniałego domu u Stokrotki, a Toffi do moich bratanków - obie sa szczęśliwe - więc ja też Quote
truskawa144 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Mam nadzieję,że Clo nie zapomniała o umowie adopcyjnej:cool3: Cieszę się,że domek super,Zorro tylko na taki zasługiwał. Renata5 - Dzięki za opiekę nad naszym przystojniakiem:loveu: Quote
fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 truskawa144 napisał(a):Mam nadzieję,że Clo nie zapomniała o umowie adopcyjnej:cool3: Cieszę się,że domek super,Zorro tylko na taki zasługiwał. Renata5 - Dzięki za opiekę nad naszym przystojniakiem:loveu: Nie, nie - nie zapomniała :) Quote
Recommended Posts