Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 923
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nareszcie dotarlam przepraszam,ze tak dlugo ale droga byla maskaryczna...wszedzie rozkopy,wykopy itd wiec korki kilometrowe umordowalysmy sie strasznie..jutro z rana musze zadzwonic do agata zapytac kiedy mi kajunie podwiezie:)co do zorrusia to ten psiak mnie za serce chwycil jak zaden serio tez mialam lzy w oczach jak go opuszczalam a znalam go na zywo zaledwie kilka godzin..ale nie wiem ..ahh reniu nadal uwazam,ze on nigdzie nie bedzie mial jak u ciebie bo rozumiem cie jak najbardziej ze takiego psa sie nie da nie pokochac..jest boski cala droge sie tak tulil boze jak on musial z powodu braku czlowieka cierpiec w schronie...on kocha ludzi nad zycie!a co do nowego domku to naprawde panstwo przygotowani super profesjonalniej pelno zabawek suszonych kosci,dobra karma nowe miseczki dwie na wode jedna do domu druga do ogrodu zorro przeszczesliwy bawil sie szalal do dyspozycji ogrodek dzieci bardzo rozsadne delikatnie sie bawily z nim od kazdego dostal zabawke nie wiem mam nadzieje,ze bedzie mu tam dobrze..mam adres pana to sie wysle kontrolnie kogos na wizyte poadopcyjna koniecznie:)no ja za nim tesknie i to bardzo..naprawde wciaz czuje jego mordke wtulona we mnie i wiem co musisz czuc reniu..bo ja normalnie juz mi sie plakac chce naprawde niesamowity pies...jutro zadzwonie dowiem sie co i jak slychac tam i zdam relacje.
o umowie nie zapomnialam tylko gosia ma ja w samochodzie..

Posted

no i znow sie za nim poplakalam..ide spac i z rana dzwonie do pana zeby mi go oddal;)zartuje ale od razu sie dowiem jak minela noc

Posted

To naprawdę kochane psisko,niesamowicie ufne i wpatrzone w człowieka:loveu:
Króciutko był u nas,ale wszystkim nam jest za nim tęskno:-(
Kochana mordeczka,Słoneczko piękne:loveu:

Posted

[quote name='clo']no i znow sie za nim poplakalam..ide spac i z rana dzwonie do pana zeby mi go oddal;)zartuje ale od razu sie dowiem jak minela noc
To przywoź od razu do mnie:cool3::evil_lol:
Dziewczynki nie wiedzą co się dzieje...był Zorrus nie ma Zorrusia,tak cicho jest w domu:-(
Kurna nie płakać,tylko się cieszyć baby,ze Zorrus znalazł cudny domek i szanse na wyjście ze schronu dostanie inna bida:loveu:
No ale weź i nie płacz za tą mordą roześmianą:placz:

Posted

Bo to taka radośc pomieszana z tęsknotą, ale cieszmy się, że domek super i że będzie Mu tam dobrze.
Pomyśleć, że mógł nadal siedzieć w boksie, niekochany, niczyj - a teraz ma dom z ogrodem i wiele rąk do głaskania.

Clo, Gosiu - serdeczne dzięki za dowiezienie Go do Domu!!!

Posted

Kajusia dotarła i...brak mi słów.To niesamowicie kochana,ufna istotka,delikatna i drobniutka,cały czas chce być wtulona w człowieka...mateńko co za pies wspaniały:loveu:
Ona jest po prostu niesamowita,jestem nią zauroczona:loveu:
Truskaweczko czy Kajusia była kąpana?bo nie ma zapachu schroniska.Jeżeli nie była,to ją wykąpię,a jeżeli była,to nie ma sensu jej na nowo moczyć.
A książeczkę ze szczepieniami ma,czy trzeba jej wyrobić i pozaszczepiać?

Posted

[quote name='Renata5']Kajusia dotarła i...brak mi słów.To niesamowicie kochana,ufna istotka,delikatna i drobniutka,cały czas chce być wtulona w człowieka...mateńko co za pies wspaniały:loveu:
Ona jest po prostu niesamowita,jestem nią zauroczona:loveu:
Truskaweczko czy Kajusia była kąpana?bo nie ma zapachu schroniska.Jeżeli nie była,to ją wykąpię,a jeżeli była,to nie ma sensu jej na nowo moczyć.

Oj to wspaniale - ja Ja widziałam tylko przez chwilę w schronisku, ale na pierwszy rzut oka było widać, że bardzo łaknie kontaktu z człowiekiem - wyciągała przez kraty łapki, pyszczek.

Jeśłi była na coś szczepiona, to tylko na wściekliznę - ale to już Truskawa będzie pewnie wiedziała.

Nie sądzę, żeby była kąpana w schronisku - ale może nie śmierdzi, bo była teraz w takim boksie dla szczeniaków, gdzie jest przewiewnie

w zimie była w ogrzewanym budynku - Ona biedna chyba trafiła do schroniska jesienią, mniej więcej wtedy, kiedy Toffi, któa jest teraz u mojego brata.

(te 2 pozostałe sunieczki - Fibi i Bianka - mają już domy :loveu:
byly na DT u Amstafki, ale błyskawicznie poszło)

Posted

Renata5 napisał(a):

Bardzo możliwe bo wiem,ze była przeniesiona na jeden dzień do szpitala bo coś tam naprawiali w szczeniakowym boksie.
A nie dostałaś jej zaświadczenia o szczepieniu na wściekliznę? Jeszcze wczoraj wieczorem przypominałam kierownikowi żeby naszykował.

Posted

jestem:)ale meczacy dzien ale poznalam renatke osobiscie i psiaki to maja u niej jak w raju:)))na dodatek Renia zrobila mi i mamie tak pyszne ciasta,ze juz polowe zjadlysmy w samochodzie paluchami;PDZIEKUJE RENIU Z CALEGO SERCA!!!jestem twoja dluzniczka:)jak kajunia sie sprawuje?co do jej zaswiadczen o szczepieniu to agat zapomniala mi dac bo czas naglil i wszystko odbylo sie b.szybko ale to sie do niej napisze i wysle na twoj adres moze reniu?:)co do zorrusia to dzwonilam do pana i tak jak mowilam reni zorrus w nowym domku nocka minela mu super tylko rano troche siusiu popuscila ale to nic;)panstwo obiecali mi po swietach zdjecia i juz ja tego dopilnuje zeby byly:)))no i domek trzeba bedzie potem skontrolowac:)kajusia to super sunia!!trzrba tylko zebrac na nia deklaracje teraz co i jak i poprosze wszystkich co cos na zorrusia deklaowali zeby tez przeniesli na kajusie deklaracje:)fiziu czy zalozylabys kajuni watek?malutka jak sie jej porobi zdjecia i ogloszenia to domek powinien sie zjawic blyskawicznie:))tylko potrzebny watek ogloszenia i narazie zbieramy na hotelik:)
a i maly off..potrzebujemy transportu dla hebanka na 26 kwietnia do boleslawca:))

Posted

trzeba bedzie ten domke sprawdzic zorrusia po swietach jak sie maly miewa:)trzeba bedzie kogos z torunia znalezc kto sie zgodzi:)

kajunia jak sie miewasz?:)

Posted

nie przepraszam..przez swieta nie mialam glowy...poza tym zostala u gosi w samochodzie ale dzis sie z nia skontaktuje i postaram sie wyslac jakos w miare szybko

Posted

Kiedy bedą zdjecia Zorrusia z nowego domku?;)

Truskaweczko wysyłam dzisiaj książeczkę Zorrusia żeby wet przeprawił te szczepienie p/wirusówce.Wyślijcie ja potem do nowego domu Zorrusia,bo chyba macie adres,co?Clo na pewno ma.