Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 923
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wiec mam wiesci znow z domku zorrus ma sie dobrze:)swieta spedzil rodzinnie podziwiany przez kazdego kto przyjechal;)najadl sie smakolykow ale bez przesady i chyba jest szczesliwy..chociaz ja to caly czas o niego drze i normalnie skradl mi serce ten chlopak cudny...ale pan obiecal,ze do niedzieli wysle mi zdjecia zorrusia i od razu je wstawie:)co do tej ksiazeczki to panstwo juz chyba zalozyli mu nowa..ale to mozecie potem mi ja wyslac i ja panstwu dosle jak cos.umowe wysle jak tylko sie spotkam z gosia zeby mi ja przekazala a i przypominam ze wciaz szukam kogos kto by zrobil wizyte poadopcyjna bo ja sie musze upewnic ze ten moj kochany ma dobrze:)chociaz mysle,ze ma bo panstwo naprawde okazali sie super ludzmi i przygotowali dla niego wszystko cudnie!a z Panem za kazdym razem rozmawia sie bardzo milo i konkretnie.

Posted

Renata5 napisał(a):

Truskaweczko wysyłam dzisiaj książeczkę Zorrusia żeby wet przeprawił te szczepienie p/wirusówce.Wyślijcie ja potem do nowego domu Zorrusia,bo chyba macie adres,co?Clo na pewno ma.

Jak będziemy mieć umowę to będę mogła wysłać bezpośrednio do nowego domu jego książeczkę.

Z niecierpliwością czekam na fotki Zorra:loveu:
Clo nie wiesz czy mu imię zostawili czy zmienili?:evil_lol:

Posted

[quote name='truskawa144']Jak będziemy mieć umowę to będę mogła wysłać bezpośrednio do nowego domu jego książeczkę.

Z niecierpliwością czekam na fotki Zorra:loveu:
Clo nie wiesz czy mu imię zostawili czy zmienili?:evil_lol:
Clo juz je ma i mi wysle na maila,to wrzucę;)
Będę widziała je pierwsza(zaraz po Clo):cool3:

Posted

juz wyslalam razem z mailem od Pana chce wogole zaprosic panstwa na watek zorrusia:)ja sie tak ciesze!zorro nie mogl lepiej trafic!ma wspanialy dom i kochajaca rodzine dla takich chwil warto wierzyc i walczyc naprawde:)jego adopcja tak mi lezala na sercu ale jak zobaczylam te zdjecia to wiem,ze jest najszczesliwszy:):loveu::multi:

Posted

Proszę bardzo - oto szczęściarz Zorro w SWOIM DOMU :multi:

witam serdecznie
na początku napiszę, że zorro chyba się już zaaklimatyzował
dzieci sobie nie wyobrażają, żeby od nas odszedł
na spacerze w lesie puściliśmy go samego i ... nawet wrócił
niestety w mieście trzeba na niego bardzo uważać, nie wie co to samochód i jakie mogą być konsekwencje bezpośredniego kontaktu
posikał nam drugi raz mieszkanie ale się tym aż tak bardzo nie przejmujemy, staramy się go wyprowadzać jak najpóźniej i potem wcześnie rano
bardzo dużo je, my oczywiście mu nie żałujemy ale trochę się boję, żeby się za bardzo nie utuczył
rano dostaje pełną michę kaszy lub makaronu z mięsem lub z wędliną, jak się naje dostaje jeszcze suchy pokarm, na obiad podobnie i na kolacje suchy plus jakiś chlebek z mleczkiem
ostatnio zapoznał się z labladorką ( kawał baby 28 kg )
jest bardzo szczęśliwy jak wracamy z pracy
a piszczy jak do niej wychodzimy
poniżej trochę zdjęć
pozdrawiamy serdecznie

Posted

clo napisał(a):
Reniu wszystko cudnie tylko sie zdjecia nie wyswietlaja;)

Ale jaja!:-D
Mi sie wyświetlały,bo je po wstawieniu oglądałam i było ok.Teraz tez mi sie nie wyswietlają.... czary mary:evil_lol:

Posted

jutro zaprosze panstwa na watek:)bo to dzieki wam wszystkim on jest teraz taki szczesliwy!i dzieki nowym wlascicielom ktorzy okazali mu tyle serca!:))