t_kasiek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ciekawe jak Zorro spedzil świeta w nowym domku ?? Quote
clo Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 no wiec mam wiesci znow z domku zorrus ma sie dobrze:)swieta spedzil rodzinnie podziwiany przez kazdego kto przyjechal;)najadl sie smakolykow ale bez przesady i chyba jest szczesliwy..chociaz ja to caly czas o niego drze i normalnie skradl mi serce ten chlopak cudny...ale pan obiecal,ze do niedzieli wysle mi zdjecia zorrusia i od razu je wstawie:)co do tej ksiazeczki to panstwo juz chyba zalozyli mu nowa..ale to mozecie potem mi ja wyslac i ja panstwu dosle jak cos.umowe wysle jak tylko sie spotkam z gosia zeby mi ja przekazala a i przypominam ze wciaz szukam kogos kto by zrobil wizyte poadopcyjna bo ja sie musze upewnic ze ten moj kochany ma dobrze:)chociaz mysle,ze ma bo panstwo naprawde okazali sie super ludzmi i przygotowali dla niego wszystko cudnie!a z Panem za kazdym razem rozmawia sie bardzo milo i konkretnie. Quote
truskawa144 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Renata5 napisał(a): Truskaweczko wysyłam dzisiaj książeczkę Zorrusia żeby wet przeprawił te szczepienie p/wirusówce.Wyślijcie ja potem do nowego domu Zorrusia,bo chyba macie adres,co?Clo na pewno ma. Jak będziemy mieć umowę to będę mogła wysłać bezpośrednio do nowego domu jego książeczkę. Z niecierpliwością czekam na fotki Zorra:loveu: Clo nie wiesz czy mu imię zostawili czy zmienili?:evil_lol: Quote
clo Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 imie zostalo i to wlasnie ono panstwa tez urzeklo;)kto je wymyslil? Quote
fizia Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 clo napisał(a):imie zostalo i to wlasnie ono panstwa tez urzeklo;)kto je wymyslil? Nie wiem, chyba Truskawa Quote
Lionees Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='truskawa144']Jak będziemy mieć umowę to będę mogła wysłać bezpośrednio do nowego domu jego książeczkę. Z niecierpliwością czekam na fotki Zorra:loveu: Clo nie wiesz czy mu imię zostawili czy zmienili?:evil_lol: Clo juz je ma i mi wysle na maila,to wrzucę;) Będę widziała je pierwsza(zaraz po Clo):cool3: Quote
clo Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 juz wyslalam razem z mailem od Pana chce wogole zaprosic panstwa na watek zorrusia:)ja sie tak ciesze!zorro nie mogl lepiej trafic!ma wspanialy dom i kochajaca rodzine dla takich chwil warto wierzyc i walczyc naprawde:)jego adopcja tak mi lezala na sercu ale jak zobaczylam te zdjecia to wiem,ze jest najszczesliwszy:):loveu::multi: Quote
Lionees Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 TAA DAAAM:loveu: Ale cudne zdjęcia:loveu: Łzy radości same się cisną do oczu...mój kochany Zorruś/Timuś:loveu: Quote
Lionees Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Po prostu brak słów jak sie patrzy na ten dom i szczęście Zorrusia:loveu: Dziewczyny-dobra robota:multi: Nowy domku-DZIĘKUJEMY:Rose::Rose::Rose: Quote
clo Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Reniu wszystko cudnie tylko sie zdjecia nie wyswietlaja;) Quote
truskawa144 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 clo napisał(a):imie zostalo i to wlasnie ono panstwa tez urzeklo;)kto je wymyslil? Ja:evil_lol: Tak mi wpadło do głowy jak go zobaczyłam. Fotki niestety mi się nie wyświetlają. Quote
fizia Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 No u mnie tez niestety nie widać.:shake: Ale cieszę się, że wszystko OK:multi: Quote
clo Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 to komu przeslac na maila by wkleil fiziu moge tobie? Quote
fizia Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Proszę bardzo - oto szczęściarz Zorro w SWOIM DOMU :multi: witam serdecznie na początku napiszę, że zorro chyba się już zaaklimatyzował dzieci sobie nie wyobrażają, żeby od nas odszedł na spacerze w lesie puściliśmy go samego i ... nawet wrócił niestety w mieście trzeba na niego bardzo uważać, nie wie co to samochód i jakie mogą być konsekwencje bezpośredniego kontaktu posikał nam drugi raz mieszkanie ale się tym aż tak bardzo nie przejmujemy, staramy się go wyprowadzać jak najpóźniej i potem wcześnie rano bardzo dużo je, my oczywiście mu nie żałujemy ale trochę się boję, żeby się za bardzo nie utuczył rano dostaje pełną michę kaszy lub makaronu z mięsem lub z wędliną, jak się naje dostaje jeszcze suchy pokarm, na obiad podobnie i na kolacje suchy plus jakiś chlebek z mleczkiem ostatnio zapoznał się z labladorką ( kawał baby 28 kg ) jest bardzo szczęśliwy jak wracamy z pracy a piszczy jak do niej wychodzimy poniżej trochę zdjęć pozdrawiamy serdecznie Quote
fizia Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dorcass Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 alez on wypiekniał te metaforofzy sa niesamowite:crazyeye: Quote
fizia Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 To ostatnie strasnzie mi się podoba, z wywalonym do góry brzuchem :) I to z tym super uśmiechem :) a jeszcze w lutym był taki smutny... Quote
fizia Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Zorro na metamorfozach http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/index478.html#post12155730 Quote
Lionees Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 clo napisał(a):Reniu wszystko cudnie tylko sie zdjecia nie wyswietlaja;) Ale jaja!:-D Mi sie wyświetlały,bo je po wstawieniu oglądałam i było ok.Teraz tez mi sie nie wyswietlają.... czary mary:evil_lol: Quote
max burka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Zorro wygląda super widac ze jest szczęśliwy Quote
clo Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 jutro zaprosze panstwa na watek:)bo to dzieki wam wszystkim on jest teraz taki szczesliwy!i dzieki nowym wlascicielom ktorzy okazali mu tyle serca!:)) Quote
Recommended Posts