Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 923
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to melduje sie na watku:))))nie moge..dopiero co hebanek wyrusza w droge a ja juz zaczynam kombinowac jak tego wyciagnac..:(((jaki on cudny....ja wogole nie powinnam zagladac na dogo...bo co i rusz kolejny taki cud biedny..

Posted

bozka ,lemoniada czy dolzycie cos zorrusiowi na pobyt w hoteliku?bo tu chlopiec juz kolejke wpisany do wiosny gdzie dzis jest juz jego kumpel heban:)):multi:

Posted

Niestety z Zorrem tak jest, prawie nikt tu nie zagląda...

Moze wątek jest już za długi, może ludzie szybciej zaglądają na nowe wątki?

Nie wiem

Posted

Deklaruję 10zł miesięcznie w razie, gdyby znalazł się hotelik dla Zorra (kto mu to imię wymyślał?:evil_lol:). Wiem, że to śmiesznie mało, ale moja pensja też jest śmieszna, a mam w sumie osiem psich, kocich i myszoskoczych brzuszków do wykarmienia:oops:

Posted

no to mamy 1 deklaracje:))))hotelik na zorra czeka jest zapisany w kolejce do wiosny albo do morii dlatego bedzie trzeba szybko szukac domku najlepszego dla hebanka potem jak kora dojdzie do siebie to i dla niej to zorro pojedzie a deklaracje wtedy moze przejda na zorrusia!dziekuje jeszcze raz lemoniada!

Posted

zorro cudnie prosi o pieniazki na hotelik...tylko jedna deklaracja jak narazie ale za to pierwsza i jakze wazna:) ahh malutki..prosi calym serduszkiem...

Posted

Tyle tych piesków w potrzebie. Sorry, może póżniej coś zadeklaruję. Mogę dać jakieś fanty na bazarek , może jest tutaj osoba która robi bazarki.