fizia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Ja tez nie mogę w to uwierzyć.... Dzęki, ze zaglądnęłać do Niego A to smutny Zorro wczoraj...:-( Quote
clo Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 no to melduje sie na watku:))))nie moge..dopiero co hebanek wyrusza w droge a ja juz zaczynam kombinowac jak tego wyciagnac..:(((jaki on cudny....ja wogole nie powinnam zagladac na dogo...bo co i rusz kolejny taki cud biedny.. Quote
Bożka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Widać, że Zorro jest taki smutny, zrezygnowany. Gdzie jesteś domku ? Quote
clo Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 hop do gory zorro ty tez juz w kolejke zapisany wiec mozemy zaczac zbierac pieniazki:)) Quote
clo Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 bozka ,lemoniada czy dolzycie cos zorrusiowi na pobyt w hoteliku?bo tu chlopiec juz kolejke wpisany do wiosny gdzie dzis jest juz jego kumpel heban:)):multi: Quote
truskawa144 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 I to kolega który z Hebanem kiedyś w jednym boksie mieszkał. Quote
fizia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 :loveu: Zorro - Tobie też się uda kochany!!! Quote
clo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 zorro w gore!kto poratuje groszem i dolozy sie do hoteliku dla zorra? Quote
fizia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Niestety z Zorrem tak jest, prawie nikt tu nie zagląda... Moze wątek jest już za długi, może ludzie szybciej zaglądają na nowe wątki? Nie wiem Quote
clo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 zorro w gore!!!!nikt nie widzi pieknisia nikt nie zaglada nowy..:( Quote
Lemoniada Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Deklaruję 10zł miesięcznie w razie, gdyby znalazł się hotelik dla Zorra (kto mu to imię wymyślał?:evil_lol:). Wiem, że to śmiesznie mało, ale moja pensja też jest śmieszna, a mam w sumie osiem psich, kocich i myszoskoczych brzuszków do wykarmienia:oops: Quote
truskawa144 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Lemoniada napisał(a):(kto mu to imię wymyślał?:evil_lol:) Ja:cool3: Tak mi się skojarzył :P Quote
fizia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Lemoniada - serdeczne dzięki!!! :Rose::loveu::multi: Quote
clo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 no to mamy 1 deklaracje:))))hotelik na zorra czeka jest zapisany w kolejce do wiosny albo do morii dlatego bedzie trzeba szybko szukac domku najlepszego dla hebanka potem jak kora dojdzie do siebie to i dla niej to zorro pojedzie a deklaracje wtedy moze przejda na zorrusia!dziekuje jeszcze raz lemoniada! Quote
clo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 zorro cudnie prosi o pieniazki na hotelik...tylko jedna deklaracja jak narazie ale za to pierwsza i jakze wazna:) ahh malutki..prosi calym serduszkiem... Quote
fizia Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Miejmy nadzieję, że Heban znadzie szybko Dom, wtedy moje 50 zł przechdozi na Zorra Quote
Bożka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Tyle tych piesków w potrzebie. Sorry, może póżniej coś zadeklaruję. Mogę dać jakieś fanty na bazarek , może jest tutaj osoba która robi bazarki. Quote
Recommended Posts