fizia Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Ja chętnie poprowadzę bazarek, tylko nie wiem jak by wyglądała sprawa z przekazaniem tych rzeczy, czy np. podjęłabyś się wysłania ich osobom, które zrobią zakupy? Quote
Lemoniada Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Bożka napisał(a):Tyle tych piesków w potrzebie. I kotków :( Naprawdę nie idzie ogarnąć tego wszystkiego:shake: Dobrze, że są takie fora jak dogo, miau, gryzoniowe i od innych zwierząt. Quote
Bożka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 fizia napisał(a):Ja chętnie poprowadzę bazarek, tylko nie wiem jak by wyglądała sprawa z przekazaniem tych rzeczy, czy np. podjęłabyś się wysłania ich osobom, które zrobią zakupy? Wysłałabym, ale jak to na bazarkach bywa - na koszt kupującego. Quote
fizia Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 No jasne, że na koszt kupującego!!!:loveu: Quote
clo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jejku alez on jest slodki na tych zdjeciach fiziu. Quote
Lemoniada Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jak to nie, ja zaglądam:cool3: On ma super sierść, taki jakby puch. Kundel polski pospolity to najpiękniejsza ze wszystkich ras! Quote
fizia Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Przecudny, taki radosny :loveu: Ale jak Go widziałąm w sobotę w boksie, nie był radosny...stał tak spokojnie i patrzył smutnym wzrokiem...:-( On jest niewielki, ja po zdjęciach myślałam, że jest większy, a On jest taki dośc drobny. Quote
clo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 dziewczyny trzeba zaczac intensywna zbiorke na zorra!!zeby chociaz tak ze 150zl sie znalazlo..darow..postanowilysmy z gosia go wyciagac i to szybko wiec pisze dzis do mori czy go przyjmie bo wiosna narazie zapsiona jak widze...wiec zbiorka prosze..pomozcie trzeba to zorbic tak jak i z kora poprzez wysylanie pw uwazam..pojechalybysmy po niego wkrotce dzis podjeta zostala taka decyzja:) Quote
clo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 lemoniada od ciebie bylo deklaracji 20zl stalych tak?:)zorro prosi kazdego o wsparcie przypominam!czy ktos pomoglby i porozsylal pw?tylko moze od konca alfabetu:Pbo kore wysylalysmy od poczatku:P Quote
fizia Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 OK, to ja moge Z i W Pojechałybyście :crazyeye:?? Quote
fizia Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 ZORRO z całego serca prosi o pomoc!! Zbieramy pieniążki na hotelik 320 zł miesięcznie - liczy się każdy grosik, ale liczymy równiez na Twoje wsparcie, trzymacnie kciuków, odwiedzanie wątku i ciepłe myśli!:loveu: Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zorro-mlody-piekny-grzeczny-bezdomny-szuka-sponsorow-na-hotelik-100724/ Quote
clo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 dobra fizia to bierz z i w:)ja tez zaraz cos wezme moge wziac t i u? tak pojedziemy po niego:) Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jakos sie Fizia nie moge do Ciebie dostać na pw,więc pisze tutaj. Warto by wszystko sprawdzić odnośnie Zorra i przemyśleć ten dt i dać pani namiary na psiaka...może sie uda?Warto spróbować Quote
clo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 dom tymczasowy zaklepujemy my mamy juz sprawdzony problem jest tylko w funduszach.. bardzo liczymy na jakiekolwiek wplaty.. Quote
clo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 zorro masz 50zl od moich znajomych!co prawda jednorazowo ale zawsze cos!:multi: czy pw juz sie rozchodzi?kto jesczez nam pomoze?chociaz w wysylaniu pw? Quote
Zuza i Noddy Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ja chwilowo w pw nie pomogę bo utknęłam w literce A dla Kory. Quote
clo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 zorro ma 70zl bo udalo sie dozbierac jescze 20!:))czyli mamy juz jendorazowo 70zl i 10zl stalej deklaracji od lemoniady:):loveu: Quote
Recommended Posts