Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja chętnie poprowadzę bazarek, tylko nie wiem jak by wyglądała sprawa z przekazaniem tych rzeczy, czy np. podjęłabyś się wysłania ich osobom, które zrobią zakupy?

• Replies 923
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bożka napisał(a):
Tyle tych piesków w potrzebie.

I kotków :( Naprawdę nie idzie ogarnąć tego wszystkiego:shake: Dobrze, że są takie fora jak dogo, miau, gryzoniowe i od innych zwierząt.

Posted

fizia napisał(a):
Ja chętnie poprowadzę bazarek, tylko nie wiem jak by wyglądała sprawa z przekazaniem tych rzeczy, czy np. podjęłabyś się wysłania ich osobom, które zrobią zakupy?

Wysłałabym, ale jak to na bazarkach bywa - na koszt kupującego.

Posted

Przecudny, taki radosny :loveu:

Ale jak Go widziałąm w sobotę w boksie, nie był radosny...stał tak spokojnie i patrzył smutnym wzrokiem...:-(

On jest niewielki, ja po zdjęciach myślałam, że jest większy, a On jest taki dośc drobny.

Posted

dziewczyny trzeba zaczac intensywna zbiorke na zorra!!zeby chociaz tak ze 150zl sie znalazlo..darow..postanowilysmy z gosia go wyciagac i to szybko wiec pisze dzis do mori czy go przyjmie bo wiosna narazie zapsiona jak widze...wiec zbiorka prosze..pomozcie trzeba to zorbic tak jak i z kora poprzez wysylanie pw uwazam..pojechalybysmy po niego wkrotce dzis podjeta zostala taka decyzja:)

Posted

lemoniada od ciebie bylo deklaracji 20zl stalych tak?:)zorro prosi kazdego o wsparcie przypominam!czy ktos pomoglby i porozsylal pw?tylko moze od konca alfabetu:Pbo kore wysylalysmy od poczatku:P

Posted

Jakos sie Fizia nie moge do Ciebie dostać na pw,więc pisze tutaj.
Warto by wszystko sprawdzić odnośnie Zorra i przemyśleć ten dt i dać pani namiary na psiaka...może sie uda?Warto spróbować

Posted

zorro masz 50zl od moich znajomych!co prawda jednorazowo ale zawsze cos!:multi:
czy pw juz sie rozchodzi?kto jesczez nam pomoze?chociaz w wysylaniu pw?