Lemoniada Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dajcie numer konta, bo jak od razu nie wpłacę to potem mogę nie mieć;) Quote
clo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 juz ci lemoniada wysylam na pw:)napisz,ze na zorra zeby sie nie pomieszalo:)dziekuje!!! Quote
clo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 lemoniada poszlo:))zorro nadal prosi o wsparcie!:)) Quote
truskawa144 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Z dyskusji tu wynika,że Zorro nie pojedzie tam szybko,prawda? Co prawda ja sie finansowo nie dorzucę ale mogę pomóc w zmniejszeniu wydatków na niego jak już trafi go hoteliku. Mogę dokąd u nas jest załatwić kastracje,odrobaczenia i (tak na 60%) szczepienia pełne. Może nawet dzięki temu nie będzie musiał jechać na hotel bo już praktycznie będzie gotowy do adopcji,może akurat się dom znajdzie i na hotel wyślemy inną bide. A jeśli sie z DS nie uda to pojedzie na hotel czy DT,tak jak jest to planowane,co wy na to? Quote
clo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 o to super truskawa!!to jak mozesz to zalatwiaj jak najszybciej sie da wszystko co mozesz:)tj kastracja najwazniejsza moim zdaniem i te szczepienia..bo jesli sie moria zgodzi a jutro ma mi dac odp to my w przyszlym tyg mozemy po niego jechac:))wiec nie ma co zwlekac:))a moze kto wie w tym czasie i domek sie znajdzie...:))tylko tu potrzebna jest pomoc w ogloszeniach itd..not o truskawa jak tylko mozesz to dzialaj co tam moga niech mu w schronisku zrobia:)i wtedy po1 puszczamy ogloszenia a po 2 najwyzej pojedzie na tymczas i jak sie domek znajdzie to ja tych naszych miejscowek u mori i wiosny "nie puszczam"to od razu sie innego wyciagnie na jego miejsce:)) Quote
truskawa144 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Tylko to nie jest takie "hop siup". Muszę porozmawiać z kierownikiem kiedy była by możliwa kastracja,musi być wolny boks w szpitalu itd. No i przez kilka dni po samej kastracji nie wolno go przewozić autem (tzn tak daleko). Szczepienia też nie wolno robić tak od razu,min 7 dni przed lub po kastracji. Zbyt szybko mogło by mu zaszkodzić. Postaram się porozmawiać dzisiaj z kierownikiem i dowiem się co i kiedy da się zrobić. Na ciachanie mamy fundusze,gorzej może być ze szczepieniem. W najgorszym razie można go zaszczepić po cenach hurtowych za (o ile pamiętam) 30 lub 35 zł. Ale najpierw się dowiem i dam znać. Quote
clo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 dobra to ja czekam na wiesci bo i tak moria ma mi dzis dac odp kiedy moze zorro przyjechac:) Quote
clo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 fiziu podolamy tylko czy pomoglabys mi powysylac pw?ja juz kilka wyslalam..ale narazie nikt sie nie pojawil:(ale trzeba wysylac..moze to przyniesie szczescie jak w przypadku kory...przydalaby sie chociaz polowa kwoty..wiec trzeba sie zabrac do roboty i na watek ludzi sciagnac..moge liczyc na twoja pomoc:)? Quote
fizia Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 To już by była faktycznie duża oszczędność. Jejku, ale czy podołamy z tymi hotelikami finansowo, bez deklaracji na większą kwotę? Kurcze, żeby tak mieć duuużo pieniędzy - tylu psikom mogłoby się pomóc...tak dużo od nich zależy...:shake: Byłabym bardzo szczęśliwa, gdybyśmy mogli pomóc temu przystojniakowi. Quote
clo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 kurcze ale najbardziej tak sobie mysle przydaloby sie jakies allegro cegielkowe..na hotelik dla zorra np..to tez zawsze cos sie dozbiera\:)))tyle,ze ja nie umiem tego robic...jak juz pisalam na kory watku Quote
dorcass Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ja moge mu zrobic allegro, ale takie zwykle innego nie potrafie (takie jak dla Kiary- fizia powinna pamietac) cegielkowego nigdy nie robilam, tylko dzis nie dam rady, i tekst wrzuce ten z postu nr 1, przesle wam 50zl na niego, wiecej nie dam rady, mamy pilne wydatki i sama ledwo ciągne plus robie ogloszenia dla psiaków tyskich:) Quote
fizia Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 dorcass napisał(a):ja moge mu zrobic allegro, ale takie zwykle innego nie potrafie (takie jak dla Kiary- fizia powinna pamietac) cegielkowego nigdy nie robilam, tylko dzis nie dam rady, i tekst wrzuce ten z postu nr 1, przesle wam 50zl na niego, wiecej nie dam rady, mamy pilne wydatki i sama ledwo ciągne plus robie ogloszenia dla psiaków tyskich:) O to cudownie!!!! Serdeczne dzięki!!!!!:loveu::multi: Quote
clo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 dorcass dziekuje!!!!na pw przesle Ci numer konta!!jestes nie zrownana!!!napisalam Ci tez wczesniej cos na watku mikruska;)buziaki!!!dziekuje raz jeszcze!!i prosze o pozostanie z nami na watku zorro napenwo bedzie wdzieczny:P Quote
clo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 no to na dzis deklaracje na zorra wygladaj tak: Lemoniada 10 deklaracja stala moi znajomi jednorazowo 70zl dorcass jendorazowo 50zl! dziekujemy!!i zbieramy wciaz! Quote
dorcass Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 tak sie zastanawiam ze jak bede zakladala watek dla zorra to moge tam wrzucic numer konta, robilam tak kiedys na aukcji promyka, wystawie go jutro bo dzis juz nie dam rady i przelew tez zrobie jutro jak mi dziecko zasnie, a informacje o Mikrusie czytalam dzieki wielkie:) jestem dalej w nim zakochana:loveu: Quote
clo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 o ja mysle,ze z tym numerem konta w aukcji to dobry pomysl:)))moze ktos wplaci:)..no nie dziwie Ci sie mikrus to slodki psiak..niestety juz wiecej pewnie nie bede mogla Ci pomoc jesli chodzi o jego adopcje ale mam nadzieje,ze wszystko sie uda i potoczy tak jak to sobie wymarzysz!:) Quote
fizia Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Super! :) A nie będzie allegro robiło problemów z tym nuemrem konta? ja sie zupełnie nie znam na tym, ale wiem, ze czasem coś tam świrują :) Quote
fizia Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Narazie mamy: - Lemoniada - 10 zł miesięcznie - Dorcass - 50 zł jednorazowo - Znajomi Clo - 70 zł jednorazowo Quote
clo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 no wlasnie sie zastanawiam czy nie beda robic problemow?..bo ja to caly czas na to cegielkowe nalegam..ale nie umiem robic..tyle,ze skoro dorcass juz tak robila to powinno byc ok..:) Quote
dorcass Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ja nie mialam problemow, z tym ze to bylo konto fundacji, ale czy to przynioslo jakies pieniadze to nie wiem, bo ludzie wplacaja pieniadze na psy pokrzywdzone a nie zdrowe, tzn musi lac sie krew, polamane nogi, odrabane ogony to kreci i te aukcje przynosza najwieksze zyski, ja wstawilam tam numer konta bo byla pani ktora chciala wplacic na niego pieniadze( wyslala mi priv z allegro) wiec wstawilam konto mysle ze warto probowac:roll: Quote
clo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 tez tak uwazam..:))mozn by tez takie cegielkowe zrobic dla koruni...i wysylac ludziom zdjecia elektroniczne..naszej bidy..jej widok ludzi ruszy jestem przekonana...a wiem,ze w cegielkowym obowiazkowo musi byc ze za cos..tzn np zdjecie wlasnie Quote
dorcass Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 przelew poszedl *dla zorro* a teraz lece prasować:) Quote
Recommended Posts