Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinabuck']yes yes yes:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
czyli właśnie zyskałam prywatnego wystawowego fotografa:evil_lol:w poznaniu się nie popisał bo się spóźnił ale zobacyzmy jak dalej będzie :evil_lol:

Posted

ahaahaahhahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kara a wiesz ze nawet tym samym pociagiem bedziemy jechaly do opola:diabloti::diabloti::diabloti:bo ten co ja jade ze szczecinna jest z przesiadka w poznaniu chyba:razz::razz:wiec licze na miejsce kolo mego Djuka:evil_lol:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ahaahaahhahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kara a wiesz ze nawet tym samym pociagiem bedziemy jechaly do opola:diabloti::diabloti::diabloti:bo ten co ja jade ze szczecinna jest z przesiadka w poznaniu chyba:razz::razz:wiec licze na miejsce kolo mego Djuka:evil_lol:

Dobra w pociągu mogę go wypożyczyć jako kaloryferek;)tylko ja bede pewnie jechala jakims baardzo wczesnie rano

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ja bede tez tym jechala on jest w opolu po 7 rano jakos tak :P

Ja tak by być już od poczatku na wystawie;)No i w Toruniu może tak zrobimy,albo przyjhedziemy dzień wcześniej już

Posted

A przepraszam bardzo, Ewelina wczoraj powiedziała mi że ta wystawa jest przeniesiona do Torunia. Czy na pewno tak jest, bo wszędzie czytam że Bydgoszcz zostaje w Bydgoszczy !

Nie klikajcie tyle off'a bo ciężko się przekopać przez wątek ;) .

Pozdrawiam

Posted

[quote name='palma']A przepraszam bardzo, Ewelina wczoraj powiedziała mi że ta wystawa jest przeniesiona do Torunia. Czy na pewno tak jest, bo wszędzie czytam że Bydgoszcz zostaje w Bydgoszczy !

Nie klikajcie tyle off'a bo ciężko się przekopać przez wątek ;) .

Pozdrawiam

Wystawa odbędzie się w Toruniu, kilka stron wcześnie było skopiowane ze strony związku info ;)

Posted

No znalazłam już, ale to będzie tak że w Bydgoszczy zostaje zwykła krajówka, a w Toruniu jest ta walentynkowa ? Czy jak, bo nie za bardzo wiem gdzie mam jechać. Pojadę do Torunia a będzie w Bydgoszczy lub na odwrót ... jak z rana to to trochę za trudne dla mnie :lol: . Chyba przerzucam się na Głogów choć Bydgoszcz kusi :lol: .

Posted

[quote name='ewelinabuck']musze wykabinowac jakos z ta sobota moze i sie skusze:diabloti::diabloti::diabloti:jezeli pewna pani mnie o 1 dzien dluzej przenocuje:razz:
Ciekawe o kogo chodziło :evil_lol: