KaRa_ Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='ewelinabuck']A W OPOLU TEZ BEDZIESZ?????????????????:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Tak zamierzamy być;)Ty również? Quote
ewelinabuck Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 yes yes yes:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
KaRa_ Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='ewelinabuck']yes yes yes:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: czyli właśnie zyskałam prywatnego wystawowego fotografa:evil_lol:w poznaniu się nie popisał bo się spóźnił ale zobacyzmy jak dalej będzie :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 ahaahaahhahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kara a wiesz ze nawet tym samym pociagiem bedziemy jechaly do opola:diabloti::diabloti::diabloti:bo ten co ja jade ze szczecinna jest z przesiadka w poznaniu chyba:razz::razz:wiec licze na miejsce kolo mego Djuka:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Matusz']no ja myślę :razz: Mateuszku przyjedź w sobotę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Rinuś']Mateuszku przyjedź w sobotę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Katarzyno, rozmawialiśmy już o tym:diabloti: Quote
KaRa_ Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 ewelinabuck napisał(a):ahaahaahhahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kara a wiesz ze nawet tym samym pociagiem bedziemy jechaly do opola:diabloti::diabloti::diabloti:bo ten co ja jade ze szczecinna jest z przesiadka w poznaniu chyba:razz::razz:wiec licze na miejsce kolo mego Djuka:evil_lol: Dobra w pociągu mogę go wypożyczyć jako kaloryferek;)tylko ja bede pewnie jechala jakims baardzo wczesnie rano Quote
Rinuś Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Matusz'] Katarzyno, rozmawialiśmy już o tym:diabloti: Ale ja tak baardzo chcę :loveu::loveu::loveu::evil_lol: dobra koniec offa :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 ja bede tez tym jechala on jest w opolu po 7 rano jakos tak :P Quote
KaRa_ Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 ewelinabuck napisał(a):ja bede tez tym jechala on jest w opolu po 7 rano jakos tak :P Ja tak by być już od poczatku na wystawie;)No i w Toruniu może tak zrobimy,albo przyjhedziemy dzień wcześniej już Quote
ewelinabuck Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 ale wy sie wystawiacie w sobote?????????????? ee to mnie w sobote nie bedzie:roll::roll: Quote
KaRa_ Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='ewelinabuck']ale wy sie wystawiacie w sobote?????????????? ee to mnie w sobote nie bedzie:roll::roll: No ba że w sobote:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 musze wykabinowac jakos z ta sobota moze i sie skusze:diabloti::diabloti::diabloti:jezeli pewna pani mnie o 1 dzien dluzej przenocuje:razz: Quote
BooBC Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 A przepraszam bardzo, Ewelina wczoraj powiedziała mi że ta wystawa jest przeniesiona do Torunia. Czy na pewno tak jest, bo wszędzie czytam że Bydgoszcz zostaje w Bydgoszczy ! Nie klikajcie tyle off'a bo ciężko się przekopać przez wątek ;) . Pozdrawiam Quote
Matusz Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='palma']A przepraszam bardzo, Ewelina wczoraj powiedziała mi że ta wystawa jest przeniesiona do Torunia. Czy na pewno tak jest, bo wszędzie czytam że Bydgoszcz zostaje w Bydgoszczy ! Nie klikajcie tyle off'a bo ciężko się przekopać przez wątek ;) . Pozdrawiam Wystawa odbędzie się w Toruniu, kilka stron wcześnie było skopiowane ze strony związku info ;) Quote
BooBC Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 No znalazłam już, ale to będzie tak że w Bydgoszczy zostaje zwykła krajówka, a w Toruniu jest ta walentynkowa ? Czy jak, bo nie za bardzo wiem gdzie mam jechać. Pojadę do Torunia a będzie w Bydgoszczy lub na odwrót ... jak z rana to to trochę za trudne dla mnie :lol: . Chyba przerzucam się na Głogów choć Bydgoszcz kusi :lol: . Quote
Rinuś Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='ewelinabuck']musze wykabinowac jakos z ta sobota moze i sie skusze:diabloti::diabloti::diabloti:jezeli pewna pani mnie o 1 dzien dluzej przenocuje:razz: Ciekawe o kogo chodziło :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 nie o ciebie Rinusiowa;););););)tylko o pania Ele z pewnej hodowli Quote
Rinuś Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='ewelinabuck']nie o ciebie Rinusiowa;););););)tylko o pania Ele z pewnej hodowli pfffff:evil_lol: Mateuszku zastanów się :cool3: Quote
ewelinabuck Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 widze ze ulzylo hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='ewelinabuck']widze ze ulzylo hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha i to jak :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 cieszem sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Czy mogłabym prosić o nie robienie z tego wątku pogaduszek? :watpliwy: Czekam na pewne informacje dotyczące tej wystawy i co wchodzę to 2 strony rozmów nie na temat :watpliwy: Quote
Rinuś Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 hmm ja myślę że na pierwszej stronie można wkleić linki do hoteli...jeśli ktoś będzie chciał nocować w Toruniu. Quote
Kaya Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ewelinabuck napisał(a):nie o ciebie Rinusiowa;););););)tylko o pania Ele z pewnej hodowli A z jakiej hodowli dokładnie? :razz: Quote
Recommended Posts