Basik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ale jaja bydgoska wystawa w Toruniu:) To 5 min spacerkiem od mojego domu - będę na 100% Quote
Florka_xyz Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Basik napisał(a):Ale jaja bydgoska wystawa w Toruniu:) To 5 min spacerkiem od mojego domu - będę na 100% Mam pytanie ... A duza jest ta hala ?? Quote
zakla Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 No właśnie, mamy nadzieję, że warunki fajniejsze niż w Bydzi? Quote
Basik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Tam jeszcze nie była organizowana wystawa, parę lat temu byłam tam... Tam była największa toruńska hala dyscotekowa i koncertowa... Powinno być ok! Quote
Matusz Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Basik napisał(a):Tam jeszcze nie była organizowana wystawa, parę lat temu byłam tam... Tam była największa toruńska hala dyscotekowa i koncertowa... Powinno być ok! czy to jest daleko od dworca głównego ??? Quote
Matusz Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Gonia napisał(a):O ile znam Toruń,to daleko. to "ładnie":shake::shake: Goniu, będziecie?:loveu: Quote
Basik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Troszkę daleko... Musisz sie dostać do Placu Rapackiego autobusem, z przystanku przy dworcu głównym wszystkie jadą przez ten plac - wysiadasz zaraz za mostem - to dosłownie 2 przystanki. Przechodzisz na drugą stronę ulicy i wsiadasz w tramwaj - musisz tylko dopytać, czy jedzie do Merinotexu, czy na Reja - Ciebie interesuje ten, który skręca w Reja zazwyczaj to 1R, 3, i chyba 4 - w tramwaju już dopytasz, gdzie wysiąść. Tak jest normalnie - teraz jest to bardziej zagmatwane, ponieważ jedna z ulic jest w remoncie i za część trasy tramwajowej kursuje autobus - chyba w lutym już będzie ok. Jeśli by nadal trwały te remonty, to wówczas lepiej ci wysiąść na Toruń Wsch - wsiadasz w tramwaj nr 2 i jedziesz do skrzyżowania z ul. Reja. Idziesz tą ulicą 1 przystanek i już jesteś pod Central Parkiem - to ta hala. Przed wystawą napiszę jak sytuacja z komunikacją MZK :) Quote
Matusz Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Basik napisał(a):Troszkę daleko... Musisz sie dostać do Placu Rapackiego autobusem, z przystanku przy dworcu głównym wszystkie jadą przez ten plac - wysiadasz zaraz za mostem - to dosłownie 2 przystanki. Przechodzisz na drugą stronę ulicy i wsiadasz w tramwaj - musisz tylko dopytać, czy jedzie do Merinotexu, czy na Reja - Ciebie interesuje ten, który skręca w Reja zazwyczaj to 1R, 3, i chyba 4 - w tramwaju już dopytasz, gdzie wysiąść. Tak jest normalnie - teraz jest to bardziej zagmatwane, ponieważ jedna z ulic jest w remoncie i za część trasy tramwajowej kursuje autobus - chyba w lutym już będzie ok. Jeśli by nadal trwały te remonty, to wówczas lepiej ci wysiąść na Toruń Wsch - wsiadasz w tramwaj nr 2 i jedziesz do skrzyżowania z ul. Reja. Idziesz tą ulicą 1 przystanek i już jesteś pod Central Parkiem - to ta hala. Przed wystawą napiszę jak sytuacja z komunikacją MZK :) dzięki, to mówisz, że lepiej wysiąść od razu na wsch?? i jechać tym tramwajem?? Quote
Basik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Jeśli nie masz dużej ilości pakunków to pewnie tak, jedziesz tym tramwajem ok 20 min. idziesz ok 5 min. Możesz sobie sprawdzić na stronie mzk Toruń rozkład jazdy tramwajów - zazwyczaj jeżdżą planowo +/- 3 min.. Quote
Gonia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Matusz napisał(a):to "ładnie":shake::shake: Goniu, będziecie?:loveu:Jeszcze się zastanawiam,choć nie ukrywam,że Toruń to moje ukochane miasto:loveu: Quote
Basik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Miło czytać takie słowa o moim mieście :) My sie zastanawiamy, czy organizować toruńską wystawę właśnie w tym miejscu - w lutym zobaczymy jak będzie... Quote
KaRa_ Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 My jednak będizemy,zgłoszenie wysłane;) Quote
Gonia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Basik napisał(a):Miło czytać takie słowa o moim mieście :) My sie zastanawiamy, czy organizować toruńską wystawę właśnie w tym miejscu - w lutym zobaczymy jak będzie...Hehhh,a mnie za każdym razem kiedy tam jestem,robi się lekko na duszy:loveu:A jestem częstym gościem w Toruniu.Mam nadzieję,że spełni się moje marzenie i kiedyś powiem,że to moje miasto;)Na toruńskich wystawach jesteśmy już od kilku lat,a nasi znajomi śmieją się,że trzeba mi pod ringiem honorowym rozsypać szkło,bo co roku mam tę samą miejscówkę i od 3 lat Carelli bierze BOG(raz nawet II BIS).I jak nie kochać tego miasta?:evil_lol: Quote
zakla Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A nas jednak nie będzie:placz: jestem w tym czasie na desce, ehh... Quote
Amber Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Jak wygląda ta hala w Toruniu? Chciałam brać tylko jednego psa do Bydgoszczy bo słyszałam, że tam są bardzo złe warunki jeżeli chodzi o przestrzeń, ale skoro wystawa odbywa się w innym miejscu to może wezmę dwa, tylko czy w Toruniu ta hala jest jednak lepsza? ;) Quote
Basik Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ta hala to była wielka dyscoteka - bardzo dużo miejsca, dodatkowo na piętrze były jeszcze bary... Teraz organizowali tam jakieś targi. Była klimatyzacja. Jak to będzie w trakcie wystawy - nie wiem... Hala jest duża... Quote
zielony Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Witam serdecznie. Tu zobaczycie jak to wygląda. http://www.targitorunskie.pl/index.php?aid=113957584643ec8c26384a5 Quote
Gonia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Wow,robi wrażenie!Nie ma porównania do warunków na stadionie Zawiszy:shake: Quote
Monyka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Nieoczekiwany zwrot akcji :) Grupa VI 1. Wiera Stawiarska (Słowacja) basset hound, petit basset griffon vendeen, beagle, rhodesian ridgeback, dalmatyńczyk 2. Maciej Kozber pozostałe Jeszcze zobaczę co to za sędzina, ale chyba przyjedziemy :) Quote
panienkabubu Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Viera Staviarska? Bardzo miła sędzina, zawsze po ocenie mówi wystawcy dlaczego jest taka, a nie inna ocena, zwraca uwagę na wszystko, na ruch przede wszystkim, dotyka psa przy ocenianiu, sprawdza dokładnie zęby. Lubi duże i dobrze kątowane psy, z głęboką klatką piersiową i dobrym przedpiersiem ;) Quote
Monyka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A jest możliwość, że przeczyta wzorzec Beagle'a przed oceną? :cool3: Quote
panienkabubu Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Monyka napisał(a):A jest możliwość, że przeczyta wzorzec Beagle'a przed oceną? :cool3: Raczej na pewno ;) Quote
Monyka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No to mam nadzieję, bo już tyle razy oceniano Beagle na oko, a ja po ostatniej wystawie mam niedosyt profesjonalnej oceny mojej psiny :) Quote
niki_ill Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Miejsce sie zmienilo, wiec i my przyjedziemy :evil_lol: W koncu najmlodszy zadebiutuje :lol: Quote
Recommended Posts