Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wanda szostek napisał(a):
Co ja widzę? U Tomka stan pogłowia wzrasta.

I kto to mówi :razz:.
Tak jak prawdopodobnie również w Twoim przypadku, mam kliniczne objawy przerostu gruczołu współczucia, nad gruczołem rozsądku ;).

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

red napisał(a):
Jak się czuje Mamba i jej towarzysze? Makuu pewnie zapracowana, ale na pewno zrobi banerek.

Wszyskto jest w najlepszym porządku. Nawet Jurand jest już pogodzony ze swoim losem ;).
Pani stasiu, masz absolutną rację... Mamba jest super czystą dziewczynką.
Wczoraj wieczorem ostatni raz wyszły o godz. 22-giej, a dziś po moim powrocie tj. dopiero po 16-tej (pilny wyjazd), dom wyglądał dokładnie tak, jak go zostawiłem. Po wypuszczeniu psiaków, natychmiast nadrobiły zaległości.
Mamba nie ma ochoty wracać do domu, dlatego muszę tego potfora łapać i przynosić na rękach. To co wyprawiają z Bonusem, nie da się opisać... Mamba jest bardzo szczęśliwa, kiedy psiak ją gania po całej posesji, a jest gdzie... Sunia pozwala mu nawet kłaść się obok na wersalce i obcałowywuje go po pysku. Bonus jeszcze nigdy żadnemu psiakowi nie pozwolił na takie poufałości. Dorka również dostaje czasem dyspensę i cichutko wślizguje się na łóżko. Jurand również jest w coraz lepszej komitywie. Na dworze chodzą obok siebie i jest sztama. Jutro zrobię kilka fotek i wrzucę na wątek... chyba, że nie chcecie :razz:.

Posted

Chcemy.........bardzo............ ale nie cieszę się, że Mamba kiedyś będzie musiała odejść, zostawić Bonusa, Dorkę i Juranda. Może preferujmy domek z ogrodem i drogim pieskiem? Czy będzie szczęśliwa w bloku?

Posted

Widzę, że rezydencja zaczyna spełniać funkcje dla których tak Cię usilnie namawiałam.

Nie lubię się powtarzać, ale w tym konkretnym przypadku nie mam innego wyjścia... Wandziu, powiem wprost... przygadał kocioł garnkowi... :lol:

Posted

I owszem...
Kolejno, zgodnie z zainteresowaniem (malejąco):
gallegro, Bonus, Dolores, Jurand ;)

Póki co, z Allegro nie było odzewu...
Mamba jest bardzo grzeczną sunią. Jest jedynym psiakiem, którego całkowicie akceptuje Jurand.

Posted

No no no.. Jak to rozumieć?

dokładnie tak, jak napisałam :lol:, gallegro i Jurand znają się na dziewuchach :evil_lol:. Znawcy, można rzec :eviltong:

Posted

Wiesz Aniu... myślę, że ten okres nie sprzyja adopcjom w ogóle, a adopcjom kundelków, w szczególności. Co innego, kiedy dziecko pod choinkę dostanie wypasionego rasowca za 1000pln. A co... tatusia i mamusi nie stać? :shake:

Posted

gallegro napisał(a):
Wiesz Aniu... myślę, że ten okres nie sprzyja adopcjom w ogóle, a adopcjom kundelków, w szczególności. Co innego, kiedy dziecko pod choinkę dostanie wypasionego rasowca za 1000pln. A co... tatusia i mamusi nie stać? :shake: