gallegro Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 wanda szostek napisał(a):Co ja widzę? U Tomka stan pogłowia wzrasta. I kto to mówi :razz:. Tak jak prawdopodobnie również w Twoim przypadku, mam kliniczne objawy przerostu gruczołu współczucia, nad gruczołem rozsądku ;). Quote
red Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Jak się czuje Mamba i jej towarzysze? Makuu pewnie zapracowana, ale na pewno zrobi banerek. Quote
malagos Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ale sliczniaste te psiaki u gallegro :p Quote
gallegro Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 red napisał(a):Jak się czuje Mamba i jej towarzysze? Makuu pewnie zapracowana, ale na pewno zrobi banerek. Wszyskto jest w najlepszym porządku. Nawet Jurand jest już pogodzony ze swoim losem ;). Pani stasiu, masz absolutną rację... Mamba jest super czystą dziewczynką. Wczoraj wieczorem ostatni raz wyszły o godz. 22-giej, a dziś po moim powrocie tj. dopiero po 16-tej (pilny wyjazd), dom wyglądał dokładnie tak, jak go zostawiłem. Po wypuszczeniu psiaków, natychmiast nadrobiły zaległości. Mamba nie ma ochoty wracać do domu, dlatego muszę tego potfora łapać i przynosić na rękach. To co wyprawiają z Bonusem, nie da się opisać... Mamba jest bardzo szczęśliwa, kiedy psiak ją gania po całej posesji, a jest gdzie... Sunia pozwala mu nawet kłaść się obok na wersalce i obcałowywuje go po pysku. Bonus jeszcze nigdy żadnemu psiakowi nie pozwolił na takie poufałości. Dorka również dostaje czasem dyspensę i cichutko wślizguje się na łóżko. Jurand również jest w coraz lepszej komitywie. Na dworze chodzą obok siebie i jest sztama. Jutro zrobię kilka fotek i wrzucę na wątek... chyba, że nie chcecie :razz:. Quote
red Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Chcemy.........bardzo............ ale nie cieszę się, że Mamba kiedyś będzie musiała odejść, zostawić Bonusa, Dorkę i Juranda. Może preferujmy domek z ogrodem i drogim pieskiem? Czy będzie szczęśliwa w bloku? Quote
gallegro Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 red napisał(a):...Czy będzie szczęśliwa w bloku? Wszędzie, gdzie ktoś ofiaruje jej serducho. Drugi psiak mile widziany, ale nie jest to konieczne. Quote
gallegro Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Na "szarym" końcu... Schowałam się za Bonuskiem... Quote
red Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Zgrabniutka ta Mamba, czekamy na banerek...:shake: Quote
wanda szostek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='gallegro'] Na "szarym" końcu... Schowałam się za Bonuskiem... Widzę, że rezydencja zaczyna spełniać funkcje dla których tak Cię usilnie namawiałam. Quote
gallegro Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 wanda szostek napisał(a):Widzę, że rezydencja zaczyna spełniać funkcje dla których tak Cię usilnie namawiałam. Nie lubię się powtarzać, ale w tym konkretnym przypadku nie mam innego wyjścia... Wandziu, powiem wprost... przygadał kocioł garnkowi... :lol: Quote
pani_stanislawa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Przejawia ktoś jakieś zainteresowanie Mambą? Quote
gallegro Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 I owszem... Kolejno, zgodnie z zainteresowaniem (malejąco): gallegro, Bonus, Dolores, Jurand ;) Póki co, z Allegro nie było odzewu... Mamba jest bardzo grzeczną sunią. Jest jedynym psiakiem, którego całkowicie akceptuje Jurand. Quote
red Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jurand to stary wyga, zna się na dziewuchach..:lol: Quote
Tigraa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 red napisał(a):Jurand to stary wyga, zna się na dziewuchach..:lol: ... tak jak jego pan...;) :evil_lol: Quote
wanda szostek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ania-tygrysiczka napisał(a):... tak jak jego pan...;) :evil_lol: No no no.. Jak to rozumieć? Quote
Tigraa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 wanda szostek napisał(a):No no no.. Jak to rozumieć? dokładnie tak, jak napisałam :lol:, gallegro i Jurand znają się na dziewuchach :evil_lol:. Znawcy, można rzec :eviltong: Quote
gallegro Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Jak widać, skorzystałem z niego skrzętnie ;-) Quote
red Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Telefony dzwonić, bo Potem Mamba nie zechce odejść....:shake: Quote
gallegro Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Telefony dzwonić, bo Mambunia zaczyna się podkochiwać w Bonusku... z wzajemnością... Sorry za kiepską jakość zdjęć... Quote
red Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 I jak tu je rozdzielić???????? Czy naprawdę nikt nie dzwoni, taka super sunia... Quote
gallegro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Wiesz Aniu... myślę, że ten okres nie sprzyja adopcjom w ogóle, a adopcjom kundelków, w szczególności. Co innego, kiedy dziecko pod choinkę dostanie wypasionego rasowca za 1000pln. A co... tatusia i mamusi nie stać? :shake: Quote
wanda szostek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 gallegro napisał(a):Wiesz Aniu... myślę, że ten okres nie sprzyja adopcjom w ogóle, a adopcjom kundelków, w szczególności. Co innego, kiedy dziecko pod choinkę dostanie wypasionego rasowca za 1000pln. A co... tatusia i mamusi nie stać? :shake: Nie możesz mieć dwóch par? Zdjęcia szałowe. Quote
gallegro Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 wanda szostek napisał(a):Nie możesz mieć dwóch par?... Nie podjudzaj :razz: Od jutra przez 10 dni, będzie nawet superata... na Święta przyjedzie do mnie druga tymczasowiczka, 3 m-czny szczeniorek ;) Quote
Recommended Posts