betinka24 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 kaja555 napisał(a):I nikt więcej się nie zainteresował? Nadal cisza :placz: Quote
żuraw Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Dziewczyny jak dojechać do tego schroniska i w jakich godzinach jest czynne? Quote
betinka24 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='żuraw']Dziewczyny jak dojechać do tego schroniska i w jakich godzinach jest czynne? Na stronie www.psy-warszawa.pl jest mapka jak dojechac do schroniska. Jak wjezdzasz do Legionowa to jedziesz caly czas prosto jak na Zegrze. W Legionowie bedzie wiadukt i za tym wiaduktem swiatla i na nich trzeba skrecic w prawo pozniej jedzie sie caly czas prosto tak jak droga prowadzi z jakies 2 km i po prawej stronie bedzie taka srebna brama i to wlasnie jest schronisko!!! Schronisko jest czynne od 11 do 17 ale zawsze ktos jest w schronisku wiec trzeba sie dobijac bo brama jest zamknieta jest dzwonek i trzeba dzwonic do upadlego!!! Quote
żuraw Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 dzięki za informację postaram się podjechać w tym tygodniu moze coś wymiślę Quote
betinka24 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Biedak nadal czeka na domke, wyobrażam sobie jak musiał sie bać gdy byly te burze!!! :-( Quote
malawaszka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 żuraw napisał(a):dzięki za informację postaram się podjechać w tym tygodniu moze coś wymiślę Żuraw i co i co? Quote
betinka24 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Szun biegnij do góry po domek!!! Może wreszczie ktoś cię zauważy!!! Quote
żuraw Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 mialam sie wybrac ale wyjazd służbowy pokrzyżował mi plany. Może teraz się uda-co tam musi się udać muszę go zobaczyć "na żywo" - jest taki jak moja sunia pzygarnięta w zeszłym roku od Iwop. Quote
betinka24 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 żuraw napisał(a):mialam sie wybrac ale wyjazd służbowy pokrzyżował mi plany. Może teraz się uda-co tam musi się udać muszę go zobaczyć "na żywo" - jest taki jak moja sunia pzygarnięta w zeszłym roku od Iwop. Ja byłam wczorej w schronisku. Szun cały czas jest niestety troszke chłopak już wygląda inaczej bo sierść już odrosła mu sporo. Szun mieszka w boksach na przeciwko kuchni chyba trzeci albo czwarty boks po prawej stronie!!! Quote
żuraw Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 wysłałam do Szunia znajomą (chcieli przygarnać psa) -byli ogladali ale chyba się wystraszyli tego biedaka, powiedzieli że pomyślą, naradzą się ale marnie to wygląda.. szkoda myslałam że coś pomogą. Popracuję nad nią i jej mężem ale nie wiem czy coś wskóram Quote
Kasiek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Wystarczyłoby go wziac do domu, byłby po paru dniach innym psam..ile takich przypadkw znamy, trzeba tylko sie zdobyc na to... trzymam kciuki! Quote
betinka24 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Szun musi dostać szanse a napewno by chlopak sie zmienil i nabral odwagi!!! Quote
betinka24 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Szun nadal czeka na domek!!!:placz: Quote
Edi100 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 betinka24 napisał(a):Szun nadal czeka na domek!!!:placz:Och, Matuchno to juz tak dłuuuuuuugo:placz: Quote
betinka24 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Edi100 napisał(a):Chyba bez DT się nie uda:( ale skad wziasc mu dom tymczasowy napewno w domku tymczasowym by sie oswoil i mialby wieksze szanse na dopcje do domu stalego Quote
Edi100 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 betinka24 napisał(a):ale skad wziasc mu dom tymczasowy napewno w domku tymczasowym by sie oswoil i mialby wieksze szanse na dopcje do domu stalego Napisz w tytule" Wystraszony Szuń, szuka DT inaczej marne szanse na dom..." Mam nadzieję że jakaś dobra dusza ma miejsce w dt:roll: Quote
Edi100 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Szuniu, nikt do Ciebie nawet nie zajrzał:( Szuń w pilnej potrzebie, inaczej ze schronu nigdy nie wyjdzie:( Quote
Recommended Posts