Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='żuraw']Dziewczyny jak dojechać do tego schroniska i w jakich godzinach jest czynne?

Na stronie www.psy-warszawa.pl jest mapka jak dojechac do schroniska. Jak wjezdzasz do Legionowa to jedziesz caly czas prosto jak na Zegrze. W Legionowie bedzie wiadukt i za tym wiaduktem swiatla i na nich trzeba skrecic w prawo pozniej jedzie sie caly czas prosto tak jak droga prowadzi z jakies 2 km i po prawej stronie bedzie taka srebna brama i to wlasnie jest schronisko!!!
Schronisko jest czynne od 11 do 17 ale zawsze ktos jest w schronisku wiec trzeba sie dobijac bo brama jest zamknieta jest dzwonek i trzeba dzwonic do upadlego!!!

Posted

mialam sie wybrac ale wyjazd służbowy pokrzyżował mi plany. Może teraz się uda-co tam musi się udać muszę go zobaczyć "na żywo" - jest taki jak moja sunia pzygarnięta w zeszłym roku od Iwop.

Posted

żuraw napisał(a):
mialam sie wybrac ale wyjazd służbowy pokrzyżował mi plany. Może teraz się uda-co tam musi się udać muszę go zobaczyć "na żywo" - jest taki jak moja sunia pzygarnięta w zeszłym roku od Iwop.

Ja byłam wczorej w schronisku. Szun cały czas jest niestety troszke chłopak już wygląda inaczej bo sierść już odrosła mu sporo. Szun mieszka w boksach na przeciwko kuchni chyba trzeci albo czwarty boks po prawej stronie!!!

Posted

wysłałam do Szunia znajomą (chcieli przygarnać psa) -byli ogladali ale chyba się wystraszyli tego biedaka, powiedzieli że pomyślą, naradzą się ale marnie to wygląda..
szkoda myslałam że coś pomogą. Popracuję nad nią i jej mężem ale nie wiem czy coś wskóram

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

betinka24 napisał(a):
ale skad wziasc mu dom tymczasowy napewno w domku tymczasowym by sie oswoil i mialby wieksze szanse na dopcje do domu stalego

Napisz w tytule" Wystraszony Szuń, szuka DT inaczej marne szanse na dom..."
Mam nadzieję że jakaś dobra dusza ma miejsce w dt:roll: