Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak ma allegro, caly czas go odnawaiam, z ogłoszen nikt sie nie odezwał, byla w schronisku jedna Pani ktora myslala ze Szun to jej zaginiony psiak, niestety to nie byl jej piesek!!!
I szun dalej siedzi w schronisku i czeka na lepsze jutro!!!

Posted

betinka24 napisał(a):
Tak ma allegro, caly czas go odnawaiam, z ogłoszen nikt sie nie odezwał, byla w schronisku jedna Pani ktora myslala ze Szun to jej zaginiony psiak, niestety to nie byl jej piesek!!!
I szun dalej siedzi w schronisku i czeka na lepsze jutro!!!

To pewnie ta sama pani, co i Teodora ogladała. Szkoda chłopaka szkoda....

Posted

Edi100 napisał(a):
Gdzie On jest ogłoszony? Matko On tak długo juz czeka:(

Ja ogłaszam wszędzie gdzie jest to mozliwe allegro, gratka, kupsprzedaj i wiele jeszcze innych miejsc
Pozatym Szun w nastepnym tygodniu prawdopodobnie trafi do fryzjera, wiec bedzie piekny napewno zrobie mu foteczki jak slicznie wyglada!!!

Posted

betinka24 napisał(a):
Ja ogłaszam wszędzie gdzie jest to mozliwe allegro, gratka, kupsprzedaj i wiele jeszcze innych miejsc
Pozatym Szun w nastepnym tygodniu prawdopodobnie trafi do fryzjera, wiec bedzie piekny napewno zrobie mu foteczki jak slicznie wyglada!!!

Fotki gdzie na trawce, może bardziej by zadziałaly? On jest sliczny i taki biedny:(

Posted

Edi100 napisał(a):
Fotki gdzie na trawce, może bardziej by zadziałaly? On jest sliczny i taki biedny:(

watpie zeby udalo mi sie go wyciagnac na spacer na smyczy, ale bedziemy probowac!!!!