Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

transport juz nie potrzebny,dzis bylam w schronie i przyszly dwie dziewczyny ktore chcialy obejrzec Szuna wlazły do boksu szun oczywiscie uciekl ale gdy pocchdzily powoli wystawil mordek i jedna z nich pocalowal, i wtedy obie powiedzialy juz on jest nas bierzemy go napewno. Maja go zabrac w ten piatek co bedzie , a poki co przez ten tydzien beda przyjezdzaly do niego i go przekonywaly do siebie i wychodzily na spacer. powiedzialy ze zabiora go na 100%, to bardzo rozsadne dziewczyny wiec napewno sie nie wycofaja!!!

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betinka24 napisał(a):
transport juz nie potrzebny,dzis bylam w schronie i przyszly dwie dziewczyny ktore chcialy obejrzec Szuna wlazły do boksu szun oczywiscie uciekl ale gdy pocchdzily powoli wystawil mordek i jedna z nich pocalowal, i wtedy obie powiedzialy juz on jest nas bierzemy go napewno. Maja go zabrac w ten piatek co bedzie , a poki co przez ten tydzien beda przyjezdzaly do niego i go przekonywaly do siebie i wychodzily na spacer. powiedzialy ze zabiora go na 100%, to bardzo rozsadne dziewczyny wiec napewno sie nie wycofaja!!!

Och jej, ale było by wspaniale!!!!
Ja myślę, jednak że w razie "W", tfu tfu, oczywiście, niech zostanie na transportowym info o transporcie. Jak Szuniek pojedzie do domku, wtedy transport nie będzie potrzebny. :p

Posted

betinka24 napisał(a):

o matko coz za wiadomosc!!! :multi: Betinko z dnia na dzien coraz lepsze wiesci nam tu przynosisz! to ja teraz trzymam kciuki baaardzo baaardzo mocno aby sie udalo i zeby Szuniek znalazl sie w nowym domku!! :thumbs:
jejku az sie boje cieszyc zeby nie zapeszyc! alez sie los do Szunka usmiechnal! :multi:

Posted

agniecha82x napisał(a):
Szuniek co tam piesku, mam nadzieje, ze Panie zgodnie z obietnica odwiedzaja Cie? :cool3: i ze za pare dni bedzie ten WIELKI DZIEN :loveu:

mysle ze napewno odwiedza dziewczyny byly naprawde super, jak to moja kolzenak powiedziala byly takie cudowne ze bez zadnego slowa oddala by im kazdego psa.Juz piatek coraz blizej wiec czekamy mniejmy nadzieje ze Szun juz w piatek pojedzie do domu

Posted

betinka24 napisał(a):
mysle ze napewno odwiedza dziewczyny byly naprawde super, jak to moja kolzenak powiedziala byly takie cudowne ze bez zadnego slowa oddala by im kazdego psa.Juz piatek coraz blizej wiec czekamy mniejmy nadzieje ze Szun juz w piatek pojedzie do domu

kurcze miejmy nadzieje, ze wszystko sie uda i ze juz w piatek bedzie w domku!! trzymam kciuki za niego :thumbs:

Posted

agniecha82x napisał(a):
Szuniek czy Ty juz powoli pakujesz manatki? :cool3: bo mnie juz kciuki zaczynaja bolec od tego sciskania!
:thumbs::thumbs::thumbs:

No ja tez ciagle trzymam kciuki, oby tylko napewno pojechal do domku!!!

Posted

betinka24 napisał(a):
No ja tez ciagle trzymam kciuki, oby tylko napewno pojechal do domku!!!

a mialas moze juz jakies wiesci nowe? np. czy Dziewczyny byly odwiedzic Szunka tak jak obiecaly... juz bym chciala, aby byl bezpieczny w swoim nowym domku!!! denerwuje sie :roll:

Posted

agniecha82x napisał(a):
a mialas moze juz jakies wiesci nowe? np. czy Dziewczyny byly odwiedzic Szunka tak jak obiecaly... juz bym chciala, aby byl bezpieczny w swoim nowym domku!!! denerwuje sie :roll:

Ja tez sie denerwoje ale niestety nie mam zadnych wiesci!!!

Posted

betinka24 napisał(a):
Mam super wiadomosc, juz dlugo nie musiscie trzymac kciuków Szun już jutro o 13 jedzie do domku na 100% :multi:

jaka wspaniala wiadomosc!!! :multi: :multi: :multi:
Szunieczku udalo sie tyle czekania i w koncu bedziesz mial swoj domek!!!
:laola:
:Cool!::bigcool::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

betinka24 napisał(a):
Mam super wiadomosc, juz dlugo nie musiscie trzymac kciuków Szun już jutro o 13 jedzie do domku na 100% :multi:

Ojej:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wspaniałości!
Będę się cieszyć jak już pojedzie:p

Posted

agniecha82x napisał(a):
Szuniek dzis wielki dzien, manatki spakowane? :razz:
teraz to czekam tu juz tylko na 1 wiadomosc - ze jestes juz szczesliwy w domku! :thumbs:

Ja też czekam!

Posted

Szun juz w nowym domku, narazie za wiele nie wiemy bo jego npwe Panie sa nim za brdzo zajete, napisaly tylko ze sa wlasnie na pierwszym spacerze, pozniej maja napisac cos wiecej, ale szun juz ma swoj domek!!!

Posted

betinka24 napisał(a):
Szun juz w nowym domku, narazie za wiele nie wiemy bo jego npwe Panie sa nim za brdzo zajete, napisaly tylko ze sa wlasnie na pierwszym spacerze, pozniej maja napisac cos wiecej, ale szun juz ma swoj domek!!!

jejku jak sie ciesze! w koncu moge odetchnac i kciuki rozprostowac!
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
mam nadzieje, ze Szuniek bedzie szczesliwy w swoim nowym domku!!!

Posted

agniecha82x napisał(a):
jejku jak sie ciesze! w koncu moge odetchnac i kciuki rozprostowac!
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
mam nadzieje, ze Szuniek bedzie szczesliwy w swoim nowym domku!!!

Napewno Szun bedzie szczesliwy ja to poprostu wiem bo poznalam te dziewczyny!!! Szun lepiej nie mogl trafic

Posted

dostalam smsa od nowych opiekunów Szuna a wiec tak Szun nazywa sie teraz Szwejk napisały ze jest cudownym i kochanym pse, zostal juz wykapany i byl u weterynarza a teraz wlasnie spi z kotami które go zaakceptowaly juz po godzinie, pozniej maja mi przeslac fotki Szuna z nowego domku, napewno odrazu je tu zamieszcze

Posted

betinka24 napisał(a):
dostalam smsa od nowych opiekunów Szuna a wiec tak Szun nazywa sie teraz Szwejk napisały ze jest cudownym i kochanym pse, zostal juz wykapany i byl u weterynarza a teraz wlasnie spi z kotami które go zaakceptowaly juz po godzinie, pozniej maja mi przeslac fotki Szuna z nowego domku, napewno odrazu je tu zamieszcze

Ach, serce mi urosło!:loveu::loveu::loveu::loveu: