agniecha82x Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 betinka24 napisał(a):dostalam smsa od nowych opiekunów Szuna a wiec tak Szun nazywa sie teraz Szwejk napisały ze jest cudownym i kochanym pse, zostal juz wykapany i byl u weterynarza a teraz wlasnie spi z kotami które go zaakceptowaly juz po godzinie, pozniej maja mi przeslac fotki Szuna z nowego domku, napewno odrazu je tu zamieszcze wspaniale wiesci Betinko! :multi: Szwejk :loveu: z niecierpliwoscia czekam na fotki, tak bardzo chce zobaczyc w koncu szczescie na tym slicznym pyszczku i radosc w slicznych oczkach! Quote
Kasiek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Szunku kochany płacze z radosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kazdy kto Cie poznał wiedzial ze jestes kochany! Niech załuja Ci którzy Ci nie zaufali! Quote
agniecha82x Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 widze, ze tytul watku zmieniony, ten podoba mi sie o wiele bardziej :p :lol: Szunieczku czekam na foty z nowa rodzinka, chce w koncu ujrzec radosne i blyszczace szczesciem slepka :cool3: Quote
betinka24 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Oto e-mail jaki wczorej dostałam oraz kilka foteczek Szuna vel Szwejk :-) "Czesc :) przepraszamy ze dopiero dzis piszemy, ale z naszym nawym dzieckiem jest duzo roboty i zabiera nam prawie caly czas. Np dzisiaj byl u fryzjera, ale nie wytrwal do konca, choc w ogole jest bardzo grzeczny i spokojny. Obciety jest prawie caly oprocz mordki, co widac troszke na zdjeciach:D a w ogole nie pozwal sobie robic zdjec, ucieka przed aparatem, wiec niestety tylko tyle udalo sie zrobic, a ze nie chcemy go stresowac kolejne przeslemy dop jak sie troszke oswoi. uwielbia chodzic na spacery na smyczy- jak tylko widzi ze ja bierzemy zaczyna machac ogonkiem. A skad on w ogole wzial sie w schronisku, bo zachowuje sie tak, jakby od zawsze byl uczony chodzic przy nodze na smyczy??? Do tego umie ladnie jezdzic samochodem. Jak bedziesz chciala Go zobaczyc mozemy kiedys przyjechac na wspolny spacer! No to poki co tyle nowinek:) pozdrawiamy wszyscy troje:)" Quote
agniecha82x Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 oczy pelne lez mam normalnie... ale tym razem lez szczescia! wyglada przeslicznie!!! :loveu: na pierwszym zdjeciu taki rozlozony na kanapie, kudlacz niesamowity! :lol: teraz juz jestem i ja pewna, ze Szuniek vel Szwejk nie mogl trafic lepiej, bedzie szczesliwy w tym domku!!! Widac, ze Panie o niego dbaja, troszke jeszcze przestraszony, ale i tak sie szybko chyba zaczal aklimatyzowac w nowym miejscu!!! Jestem przeszczesliwa piesku, ze widze Cie w koncu w Twoim wlasnym domku!!! Quote
Kasiek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Tak sie balismy tej adopcji a tu prsze pies idealny!!! Buziaczek w Twój nosej Szuńku!!! Quote
malawaszka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 o rany ale wieści :mdleje: :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: uryczałam się jak nie wiem co - CUDNIE!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts