wanda szostek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Zrobiłam pierwsze ogłoszenie: http://kupiepsa.pl/latestads.php Mnie osobiście się nie podoba. Tekst zawiera mało informacji, zdjęcia też nie prezentują psa dobrze. Nie wiem tez w jakim województwie pies się znajduje, a w ogłoszeniu trzeba wybrać Quote
wanda szostek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 http://www.kokosy.pl/spolecznosc/zwierzeta/ http://www.eoferty.com.pl/id62575.html http://www.tablica.com/ Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Wanda Katty znajduje się na pewno w województwie podkarpackim :) Quote
Paulina_mickey Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Wanda dzieki za ogłoszenia :loveu: Quote
wanda szostek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='ewelinka_m']oby ogłoszenia nowy domek przyniosły[/quote] Obawiam się, że nic nie przyniosą. Ogłoszenie według mnie jest marne. Brak w nim serca. Jak zacznę ogłaszać pitbulkę Tinę z naszego DT, to jeszcze ją powklejam. Quote
Paulina_mickey Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Dziś może dowiem sie gdzie obecnie przebywa Katty i uda mi sie zdobić jakieś fotki, ale nie obiecuje...:roll: Quote
sara_rokitnica Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 super :multi: to trzymamy kciuki żebyś się dowiedziała i załatwiła jakieś foteczki :razz: w górę maleńka! :D Quote
wanda szostek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Niech ten DT coś adopcją się zainteresuje, bo inaczej piesek u nich zostanie Quote
Paulina_mickey Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='wanda szostek']Niech ten DT coś adopcją się zainteresuje, bo inaczej piesek u nich zostanienie zostanie, nie zostanie:cool3:. Ogłaszam wszem i wobec że Katty znalazła domek :BIG::laola: Quote
wanda szostek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Paulina_mickey']nie zostanie, nie zostanie:cool3:. Ogłaszam wszem i wobec że Katty znalazła domek :BIG::laola: Czy była kontrola przed adopcyjna? Czy domek zaloguje się na wątku i będzie wklejał informacje o Katti? Quote
ewelinka_m Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 :mdleje: ależ się cieszę :multi: Katty teraz już będzie tylko dobrze Quote
sara_rokitnica Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ale super :multi: :multi: :multi: ale szczęściara z Katty :loveu: jest szansa na fotki? :razz: Quote
Paulina_mickey Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='wanda szostek']Czy była kontrola przed adopcyjna? Czy domek zaloguje się na wątku i będzie wklejał informacje o Katti? Nie było kontroli....ta pani to znajoma naszej pani prezes. Raczej na pewno sie nie zalogują na dogo... sara_rokitnica udało mi sie zrobić kilka fotek, bo byłam przy przekazaniu jej nowej właścicielce, są strasznie nie wyraźne bo sunia była rozbrykana. Wstawie je potem. Ale pani, która ją wzieła jest bardzo fajna wczoraj kiedy ja brała zdechł jej szczeniak przywieziony z mielca i dlatego sie zdecydowała na naszą sunie. Ma w domu jeszcze jednego psiaka, pekińczyka też suczke.Mieszka na wsi ale sunie wzieła na domowego psiaka. A co najlepsze mieszka na wsi, w której mam koleżanke, wiec bede mogła od czasu do czasu zajrzeć do niej o ile trzeba będzie.:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Paulina to naprawdę świetna wiadomość. Katty czekała długo na domek i w końcu jest :) Oby jej tam dobrze było :) Quote
sara_rokitnica Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ale jej się poszczęściło :loveu: foteczki są super :loveu: Quote
Marlena:) Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Śliczne foteczki:loveu:...to teraz możecie ja chyba usunąć z podpisów?:mad: bo normalnie ciagle dostaje zawału,ze znowu ją oddali ... Quote
Paulina_mickey Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Marlena:)']Śliczne foteczki:loveu:...to teraz możecie ja chyba usunąć z podpisów?:mad: bo normalnie ciagle dostaje zawału,ze znowu ją oddali ...[/quote] no no z przyjemnością to zrobie:loveu: Quote
Recommended Posts