Paulina_mickey Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Katty pokaż się ślicznie :iloveyou: Gdzie ona teraz jest? Może jakiś spacerek ?hmm nie wiem dokładnie ale zdaje sie że dalej w lecznicy...a co do spacerku to może zapytaj Gosi Myszki bo ja sie nie orientuje... Quote
darunia-puma Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 no i na dobranoc sliczna katty na pierwsza po domek aniolku Quote
Paulina_mickey Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 teraz wiem już na 100% Katty jest na tymczasie u takiej dziewczyny, nie daleko tarnobrzega...ma ogród do dyspozycji no ale szuka oczywiście swojego stałego domku... Quote
wanda szostek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Paulina_mickey napisał(a):teraz wiem już na 100% Katty jest na tymczasie u takiej dziewczyny, nie daleko tarnobrzega...ma ogród do dyspozycji no ale szuka oczywiście swojego stałego domku... Wpisz na pierwszej stronie gdzie ona została ogłoszona i na których stronach są fotki Quote
Paulina_mickey Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 wanda szostek napisał(a):Wpisz na pierwszej stronie gdzie ona została ogłoszona i na których stronach są fotkiogłaszana była tylko na adopcjach a fotki na pierwszej stronie;) Quote
wanda szostek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Paulina_mickey napisał(a):ogłaszana była tylko na adopcjach a fotki na pierwszej stronie;) Czyli rozumiem, że na stronach ogłoszeniowych jej nie ma? Quote
Paulina_mickey Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 wanda szostek napisał(a):Czyli rozumiem, że na stronach ogłoszeniowych jej nie ma? niestety nie:-( Quote
wanda szostek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Tyle ciotek i nie ogłaszana? To jak ją domek ma znaleźć? Ja do świąt nie dam rady. Mogę ogłosić coś w czasie świąt i po. Jednak z braku czasu potrzebuję obrobionych zdjęć i wszelkich o niej informacji potrzebnych dla domu adopcyjnego. Nie znajdę czasu, aby wątek przekopać i sobie je skopiować. Ja sama, a rodzina zjedzie na święta. Może ktoś bardziej czasowy mógłby w ten sposób pomóc ? Quote
Paulina_mickey Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 wanda szostek napisał(a):Tyle ciotek i nie ogłaszana? To jak ją domek ma znaleźć? Ja do świąt nie dam rady. Mogę ogłosić coś w czasie świąt i po. Jednak z braku czasu potrzebuję obrobionych zdjęć i wszelkich o niej informacji potrzebnych dla domu adopcyjnego. Nie znajdę czasu, aby wątek przekopać i sobie je skopiować. Ja sama, a rodzina zjedzie na święta. Może ktoś bardziej czasowy mógłby w ten sposób pomóc ?powysyłam razem z Kajtkowymi zdjęciami:loveu: Quote
darunia-puma Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dobranoc aniołku śpij smacznie a od jutra rana szukaj malutka domku Quote
Paulina_mickey Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 dzień dobry Katty:loveu: Quote
darunia-puma Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 i jak tam nasza mala myszka?buziaczki na pochmurny wieczor Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jak się miewasz najdroższa ?:iloveyou: Quote
Paulina_mickey Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 dziewczynka ma sie na pewno bardzo dobrze,znam osobe u której przebywa sunia także jestem pewna na 100% że ma doskonała opiekę. No i może sobie biegać po ogrodzie, ma dużo miejca i ruchu.;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 W takim razie ciesze się bardzo :) A kto teraz pokocha Katty i weźmie do siebie na zawsze?? Quote
Paulina_mickey Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):W takim razie ciesze się bardzo :) A kto teraz pokocha Katty i weźmie do siebie na zawsze??no własnie!!!kto:mad: Quote
wanda szostek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Paulina_mickey napisał(a):no własnie!!!kto:mad: Zobaczymy. Quote
Paulina_mickey Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Katty:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Dzień dobry Katty:loveu: Quote
Recommended Posts