Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
taaak trzeba ją poogłaszać....:cool3:

Na pewno trzeba. Pytanie kto to zrobi i gdzie ogłosi? Zajrzałam na pierwsze dwie strony i nie znalazłam żadnej informacji gdzie suczka została ogłoszona.
Ogłoszeń nie należy dublować. Nie ma też informacji na jakich stronach są jej zdjęcia. Pierwszy post dobrze by było uaktualnić, bo na pewno są nowe informacje i spostrzeżenia dot. suczki i oczekiwań w stosunku do domu.
Zajrzałam z myślą o pomocy , ale potrzebuję informacji i kontaktu z tym kto ma kontakt z suczką

Posted

Ja zawsze ogłaszałam psiaki które dawałam na dogo minimum na 10 stronach z ogłoszeniami, teraz nie mam kompletnie czasu a po reszto nie mogę się połapać gdzie one już ogłaszane były. Katty ma allegro ;> jak nie poproszę którąś ciotkę o to...Ale chyba Luzia Ty coś mówiłaś, że mogłabyś zrobić Allegro ;>

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Ja zawsze ogłaszałam psiaki które dawałam na dogo minimum na 10 stronach z ogłoszeniami, teraz nie mam kompletnie czasu a po reszto nie mogę się połapać gdzie one już ogłaszane były. Katty ma allegro ;> jak nie poproszę którąś ciotkę o to...Ale chyba Luzia Ty coś mówiłaś, że mogłabyś zrobić Allegro ;>

Ja ją ogłosze na tych stronach co Kajtuś był ogłoszony, jutro...;)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Ja zawsze ogłaszałam psiaki które dawałam na dogo minimum na 10 stronach z ogłoszeniami, teraz nie mam kompletnie czasu a po reszto nie mogę się połapać gdzie one już ogłaszane były. Katty ma allegro ;> jak nie poproszę którąś ciotkę o to...Ale chyba Luzia Ty coś mówiłaś, że mogłabyś zrobić Allegro ;>

Właśnie dlatego zawsze proponuję zamieszczać to na pierwszej stronie. Pomogłabym chętnie, ale nie mam czasu na grzebanie i szukanie:
- informacji o psie
- zdjęć w tym zmniejszanie ich (jestem w tym bardzo kiepska , beznadziejna)
- gdzie już są ogłoszenia (żeby się nie powtarzały)

Mam nadzieję, że ktoś tutaj na wątku mógłby w tym pomóc.

Posted

Katty jest umieszczona tylko na adopcje org
Namiary do stowarzyszenia są na pierwszej stronie tak samo wszystkie zdjęcia jakich wymiarów potrzebujesz fotki to zmniejszę

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Katty jest umieszczona tylko na adopcje org
Namiary do stowarzyszenia są na pierwszej stronie tak samo wszystkie zdjęcia jakich wymiarów potrzebujesz fotki to zmniejszę

spoko Luiza;)ja sie tym zajmę dziś lub ostatecznie jutro, nie musisz nic zmiejszać:cool3:

Posted

to jak jest tylko na adopcjach to na wszystkich innych można ogłaszać.
A więc niech się jedna osoba zadeklaruje z ogłaszaniem, bo nie wiem czy ja mam to zrobić, a równo ze mną bedzie robić to jeszcze ktoś.
Więc Paulina ogłosisz?

Posted

Ja niby mam konto na allegro ale nigdy tam nie ogłaszałam więc nie umiem za bardzo :roll:
A i sunia jest chyba jeszcze na stronie wolfdog.org ale nie jestem pewna na 100%

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
to jak jest tylko na adopcjach to na wszystkich innych można ogłaszać.
A więc niech się jedna osoba zadeklaruje z ogłaszaniem, bo nie wiem czy ja mam to zrobić, a równo ze mną bedzie robić to jeszcze ktoś.
Więc Paulina ogłosisz?

Tak ogłosze ją na tych stronach co Kajtuś był ;)