Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']http://www.ogloszenia4you.pl/detale.php?&anz_id=32593
http://portal.animalia.pl/ogloszenia...loszenie=13342
http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz...2324&id_kat=12
http://www.bono-polska.pl/index.php/...01/d/3/id/8255
http://www.eoferty.com.pl/id62002.html

Prosze tu są ogłoszenia Katty, jeśli ktoś ma chęci i czas może ogłosić ją jeszcze gdzie indziej.

Czy to ma znaczyć, że nie potrzebujesz wsparcia z ogłoszeniami?

Posted

wanda szostek napisał(a):

Ogłosiłam ją tam gdzie jestem zalogowana a pisałam że jeśli ktoś ma jeszcze gdzieś możliwość ogłoszenia jej to niech to zrobi...

Posted

Małe sprostowanie!
To nie znaczy że nie potrzeba wsparcia w dawaniu ogłoszeń, Paulina napisała tylko gdzie Katty jest już umieszczona! Czy tak ciężko to zrozumieć :roll:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
to jak jest tylko na adopcjach to na wszystkich innych można ogłaszać.
A więc niech się jedna osoba zadeklaruje z ogłaszaniem, bo nie wiem czy ja mam to zrobić, a równo ze mną bedzie robić to jeszcze ktoś.
Więc Paulina ogłosisz?

To nie tylko chodzi o ogłoszenie, ale również o pilnowanie tych ogłoszeń i wznawianie. Ja , żeby ogłoszenie nie spadało daję je na możliwie najkrótszy okres i wznawiam.

Czy któraś z Was próbowała, bez linku znaleźć ogłoszenie w kilka dni po jego umieszczeniu. Wątpię czy miałaby tyle cierpliwości do przerzucania stron.

ChiQuiTa skontaktuj się ze mną na Skypie w sprawie ogłoszeń, albo napisz na wątku gdzie możesz ogłosić

Czekam na zmniejszone fotki.

Posted

W górę śliczna Katty:loveu: ... Jest bardzo podobna do mojego Toffika :cool3: ... no słodziak.. Charakterek tez ma podobny- ludzie powinni po nią drzwiami i oknami walić tłumnie :mad:...
No dalej...gdzie wymarzony domek dla suni ? :roll:

Posted

To nie tylko chodzi o ogłoszenie, ale również o pilnowanie tych ogłoszeń i wznawianie. Ja , żeby ogłoszenie nie spadało daję je na możliwie najkrótszy okres i wznawiam.

Czy któraś z Was próbowała, bez linku znaleźć ogłoszenie w kilka dni po jego umieszczeniu. Wątpię czy miałaby tyle cierpliwości do przerzucania stron.

ChiQuiTa skontaktuj się ze mną na Skypie w sprawie ogłoszeń, albo napisz na wątku gdzie możesz ogłosić

Wando, ja Katty nie ogłaszałam i za ogłaszanie się nie brałam. Nie chcę robić zamieszania, przeważnie Paulina zajmuje się ogłaszaniem naszych psiaków, ona ma konta na większości serwisów, dlatego skontaktuj sie z nią proszę, ok?

Posted

[quote name='wanda szostek']To nie tylko chodzi o ogłoszenie, ale również o pilnowanie tych ogłoszeń i wznawianie. Ja , żeby ogłoszenie nie spadało daję je na możliwie najkrótszy okres i wznawiam.

O ile sobie przypominam to wysyłałam już fotki razem ze zdjęciami Kajtusia, był tam też opis.
A co do ogłoszeń to wraźnie napisałam, że jeśli ktoś chce i może ją ogłosić z własnej inicjatywy gdzie indziej to będzie mile widziane.

Posted

[quote name='Paulina_mickey']O ile sobie przypominam to wysyłałam już fotki razem ze zdjęciami Kajtusia, był tam też opis.
A co do ogłoszeń to wraźnie napisałam, że jeśli ktoś chce i może ją ogłosić z własnej inicjatywy gdzie indziej to będzie mile widziane.

Wybacz, ale w nawale różnych spraw rodzinnych i forumowych nie skojarzyłam, ze to o niej, Jutro coś z tym zrobię.

Posted

Z podanych informacji wiem, że:

Katty to urocza i piękna suczka. Ma około roku, jest niesamowicie przyjacielska zarówno do ludzi jak i do zwierząt, również kotów. Sięga do kolan i już większa nie urośnie. Jest odrobaczona
Czeka na wspaniały dom, który da jej duzo miłości i ciepła.

Co jeszcze można dodać?

Potrzebuję więcej informacji ten opis zbyt ubogi:[LIST]
[*]reaguje na imię?
[*]chodzi na smyczy?
[*]może zostawać sam w domu?
[*]czy wiemy coś o jego reakcji na inne zwierzęta?
[*]żywienie
[*]problemy zdrowotne, szczepienia , książeczka itd
[*]jakieś komendy?[/LIST]Wieczorem planuję moje psy zacząć ogłaszać.

Posted

nie mam pojęcia jak zrobić dla niej JEJ sobisty banerek,więc piszę o niej to co wiem... :oops: :roll: :-(:-(:-(

Wilczyca miała dom i człowieka, nie wiadomo, czy była kochana... Zestarzała się i stała się niepotrzebna. Ktoś przywiązał ją do drzewa koło schroniska, wyrzucił jak niepotrzebny śmieć. Ona nie może sobie poradzić z samotnością. Owczarki niemieckie to psy, które kochają pracować - pilnować lub brać udział w różnych zawodach, po prostu potrzebują zajęcia. Nie są to psy dla osób, które nie lubią ruchu. Z braku zajęć i tęsknoty Wilczyca biega całymi dniami dookoła drzewa, czeka i tęskni, choć nikt po nią nie przyjdzie...
Boi się ludzi - jak pracownik wchodzi do kojca, to wycofuje się.
Natomiast zza krat wydaje się być "bojowa" - obszczekuje wszystich, pilnuje swojego terenu. Dobrze byłoby, aby trafiła do domu z ogrodem, aby miała czego pilnować - w ten sposób zapracuje na swoją miskę i dach nad głową w nowym - miejmy nadzieję - lepszym domu...

Wilczyca jest starsza, ma jednak sprężyste chody, jest energiczna i ZDROWA - mimo to ma zostać uśpiona, bo zajmuje sama duży kojec,
z którego można zrobić dwa mniejsze.
W schronisku jest przepełnienie, a ona jest już stara i nikt jej nie chce... więc po co trzymać takiego psa? Najlepiej i najłatwiej uśpić... - problem z głowy...

Sunia znajduje się w schronisku w Cieszynie - jednak jeśli znajdzie się dla niej dobry dom,
możliwy jest dowóz dziewczynki na miejsce.
W sprawie adopcji oraz bliższych informacji w tej sprawie można zasięgać u jej opiekunki Kasi (Dea) tel. kom. 603-244-518.

POMÓŻCIE !!!

link na wątek dziewczynki:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74441

Posted

Z podanych informacji wiem, że:

Katty to urocza i piękna suczka. Ma około roku, jest niesamowicie przyjacielska zarówno do ludzi jak i do zwierząt, również kotów. Sięga do kolan i już większa nie urośnie. Jest odrobaczona
Czeka na wspaniały dom, który da jej duzo miłości i ciepła.

Co jeszcze można dodać?

Potrzebuję więcej informacji ten opis zbyt ubogi:

• reaguje na imię?
  • chodzi na smyczy?
  • może zostawać sam w domu?
  • czy wiemy coś o jego reakcji na inne zwierzęta?
  • żywienie
  • problemy zdrowotne, szczepienia , książeczka itd
  • jakieś komendy?
Wieczorem planuję moje psy zacząć ogłaszać.

Reguje na imie, nie umie chodzić na smyczy bo jak ją przywieźli to była pół dzika a tam gdzie przebywała na DT nie uczyli jej tego. Na psy i koty reaguje dobrze, nie ma nic przeciwko. Dawana była jej karma dla psów sucha i w puszkach. Była sterylizowana i ma książeczke zdrowia. Nie zna żadnych komend.

Posted

Może z tego DT by coś napisali. To bardzo ważne, chodzenie na smyczy, zostawanie samemu w domu bez demolek.
ona juz niestety nie przebywa w tym DT z którym miałam kontakt...musze sie dowiedzieć gdzie teraz jest, ale z tego co wiem miała tendencje do niszczenia różnych rzeczy, być może z nudów bo nie wiem czy poświecali jej aż tyle uwagi ile trzeba...

Posted

o matko jaka ona śliczna :loveu: ja się na zabój zakochałam w takich wilczastych psiakach a to jest po prostu cudo w czystej postaci :loveu: aż dziwne że do tej pory nie ma domu :shake: jest jakaś szansa na więcej fotek?? ;) za dużo pomóc nie mogę na taką odległość ale przynajmniej podrzucę od czasu do czasu :) jak znajdę chwilkę to może ją też gdzieś ogłoszę :) ;)

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
o matko jaka ona śliczna :loveu: ja się na zabój zakochałam w takich wilczastych psiakach a to jest po prostu cudo w czystej postaci :loveu: aż dziwne że do tej pory nie ma domu :shake: jest jakaś szansa na więcej fotek?? ;) za dużo pomóc nie mogę na taką odległość ale przynajmniej podrzucę od czasu do czasu :) jak znajdę chwilkę to może ją też gdzieś ogłoszę :) ;)
Na dzień dzisiejszy nie mam żadnych zdjęć ale postaram sie dowiedzieć gdzie teraz przeywa na dt sunia i jak będzie gdzieś gdzie będzie można bez problemu zrobić fotki to porobie.

Posted

Ogłoszenia mogę nawet i dzisiaj wstawić, ale to co ja mam , to mało informacji. Chyba, że na takie się decydujesz. Poza tym jakby nawet ktoś zadzwonił i chciał dopytać, to kogo? Kto jest kompetentny i coś na temat suczki i jej charakteru może powiedzieć?
Dzisiaj dałam ogłoszenie dla Mamby z Radomia
Link potem usunę, spójrz, może ktoś jeszcze coś o Katty dopowie

Posted

[quote name='wanda szostek']Ogłoszenia mogę nawet i dzisiaj wstawić, ale to co ja mam , to mało informacji. Chyba, że na takie się decydujesz. Poza tym jakby nawet ktoś zadzwonił i chciał dopytać, to kogo? Kto jest kompetentny i coś na temat suczki i jej charakteru może powiedzieć?
Dzisiaj dałam ogłoszenie dla Mamby z Radomia
Link potem usunę, spójrz, może ktoś jeszcze coś o Katty dopowie

http://www.eoferty.com.pl/id62545.html

Jeśli ktoś będzie na prawde zainteresowany to zadzwoni bezpośrednio do Stowarzyszenia i tam zapewne dowie sie wszystkiego.