figa33 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 To się Rudolf ucieszy , bo zwiewa jak tylko widzi ,że szykuję mu strzykawkę:cool3: Quote
BIANKA1 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 figa33 napisał(a):To się Rudolf ucieszy , bo zwiewa jak tylko widzi ,że szykuję mu strzykawkę:cool3: A Ty mu dajesz zastrzyki ? Ja daje doustnie , strzykawką oczywiście :cool3: Quote
figa33 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 doustnie jak najbardziej, oj tylko nie zastrzyki , człowieka mogę kuć :cool3: , ale ze zwierzakiem mam problem Rudolf tylko usłyszy szelest wyjmowanej strzykawki , wcale nie musi jej widzieć to ucieka, musiałam zmieniać miejsca przygotowań , a ostatni w łazience przy zamkniętych drzwiach:evil_lol: , no nie wiem co on wyczynia, to chyba musi być ohydne w smaku Quote
BIANKA1 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 figa33 napisał(a): chyba musi być ohydne w smaku Spróbuj :evil_lol: To ma bardzo przyjemny smak , Zawsze próbowałam leki doustne , które podawałam dzieciom i to mi zostało :cool3: Rudolfek ma fobię na strzykawki :roll: Quote
figa33 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 pewnie tak go załatwiłam umiejętnie zastrzykami..:cool3: Quote
figa33 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 w sumie nic takiego , jedna mała fotka z dzisiejszego spaceru:lol: ja niestety byłam w pracy ,ale spacerek dłuższy pieskom się należał , chociaż trochę poźniej Quote
figa33 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 nie tak do końca jak bym chciała , kaszel momentami został , takie resztki , suchy ,powtórzę mu potem biostyminę , ale powinnam go teraz odrobaczyć i Figę Quote
BIANKA1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Bidulek . Kaszel minie . To jak u ludzi , kaszel trwa najdłużej :roll: Quote
BIANKA1 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ale super zdjęcie . Zwłaszcza Figa pieknie wyszła :lol: Quote
figa33 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 dzisiejszy spacerek, bardzo udany , przeszliśmy próbę nawet z huskim , który lekko uderzył zębami Rudolfa po grzbiecie, ja na szczęście tego nie widziałam , tylko mój Tz, widziałam tylko jak Rudy ucieka z podkulonym ogonem , a on raczej taki bohater... No i się okazało ,że jednak Figa to szefowa w tym teamie , która tylko pozawala młodemu porządzić , a myślałam ,że to taka melepeta:cool3: Moje ulubione:loveu::loveu: jaki jestem grzeczny bardzo przyjazny wyżełek :lol: Quote
figa33 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 jeszcze troszkę jest cała gromadka a to już jedziemy na późniejszy spacerek ,światło już nie takie , a Rudolf lubi tak jeździć samochodem , choć przypięty do pasów , nie wiem jak mu wygodnie , musi mieć baczenie na wszystko:lol: zbieramy liście i ostatnie , już prawie ciemno choć jeszcze nie ma 18.00:placz: wracamy do domu na michę:lol: Quote
BIANKA1 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Rudzik na tle rudych lisci wyglada fantastycznie :loveu: Fajnie że jest taka piekna jesień . Oby jak najdłużej .Ja nie moge puszczac psów miedzy inne , bo Kropka robi zadyme , a reszta pędzi jej pomagac :cool3: Quote
figa33 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 No tak , też muszę ich pilnować i ostrożnie wprowadzać do innych psów, jak jedno choćby "miauknie" to drugie leci w obronie , a już Figa to przoduje w narzekaniu:mad: i Rudolf daje się podpuszczać Quote
BIANKA1 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 figa33 napisał(a):No tak , też muszę ich pilnować i ostrożnie wprowadzać do innych psów, jak jedno choćby "miauknie" to drugie leci w obronie , a już Figa to przoduje w narzekaniu:mad: i Rudolf daje się podpuszczać U mnie tez tak . Wszyscy biegna Kropce z odsieczą , i awantura gotowa . Wczoraj mnie facet zrugał . " jak pani wychowała te psy " . Jełop jeden , nie zna postępowania sfory . Wlazł na mnie znienacka , i zamiast sie wycofac , to szedł prosto na mnie . Moje psy nie pozwola nikomu mnie minąc . Stoja wokoło mnie i warczą . Jak ktos się nie wycofa , to się rzucają . Musze mieć czas , żeby je pozapinać i przytrzymać . I miec siłe na to . Ale obcemu zwykle wystarczy jedno takie spotkanie . Potem wybiera inna scieżke . Ja nie chodze po parku , tylko bladym świtem po nadodrzańskich polderach . Tam zwykle nikogo nie ma . Ale czasem trafi się oszołom , co raz na rok poszedł pobiegać z pieskiem :shake: Quote
figa33 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 większość ludzi rozumie albo może posiada instynkt samozachowawczy:razz:,czasem trafi się "odważny" -co tam psy mu będą wchodzić w paradę, dwa psy to już sfora , a co dopiero taka drużyna obrońców Bianko jak Twoja:lol: ja nawet do tych sąsiednich z podwórka podchodzę ostrożnie a może nawet bardziej , zwłaszcza jak idę z Figą lub Rudkiem , wiadomo konkurencja Quote
figa33 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Tratamm !! Będę się chwalić , dostałam pozwolenie!! Nasz Rudolf i Figa wzięli udział w sesji fotograficznej na rzecz propagowania sterylizacji zwierząt.:loveu: Miałam stracha i podobno było widać po mnie ( słowa mojego Tz), zwłaszcza jak zobaczyłam jak grzecznie i karnie zachowywali się nasi poprzednicy , hmm.. Ale jedynie na początku został obszczekany pan fotograf ,a potem było ok. A teraz chodzę dumna jak paw :bigcool: , a Rudolf o tak Oto dowód Quote
BIANKA1 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Eeeeeeeeeee.................no Ciotka :lol: Gratulacje :loveu: Mamy gwiazdy wśród znajomych :lol: Quote
figa33 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Noooo, mój kochany Rudek , duma i radość mojego męża Quote
BIANKA1 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 figa33 napisał(a):Noooo, mój kochany Rudek , duma i radość mojego męża A jak . Chłopaki musza trzymać się razem :lol: Quote
agata-air Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 :loveu:Boże Rudolf I gdzie pojawią się fotki? Quote
LittleMy Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 wszedzie ! :) kampania sterylizacyjna zakrojona jest na duza skale, juz niedlugo ulotek z Rudolfem i innymi mozna szukac w sklepach zoologicznych, u weterynarza, w urzedzie miasta .... :p mała ruda gwiazda rośnie :razz: Quote
figa33 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 dzięki cioci LittleMy , która uznała , że się nadajemy do pokazania:sweetCyb: a plakaty mają być też w autobusach! kotki też miały być fotografowane , podobno są grzeczniejsze od piesków jak im się robi zdjęcia:cool3: a to już normalne gwiazdorskie;) zdjęcie Rudolfa relaksującego się na trawce:evil_lol: Quote
Recommended Posts