Julie Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 przepraszam, że tak długo nie zaglądałam na wątek. Co u psiaka? Anitko a co z tym wilczkiem? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Julie napisał(a): Anitko a co z tym wilczkiem? Niestety, los Wilczka jest nieznany :-( Quote
Justyna.Justa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Hej Miśku Niedobra Ciocia Justynka nie zaglądała do ciebie, należy jej się kara. Ale postanowiłam się poprawić i jestem z powrotem. Powiem Ci że dobrze masz u River , lepiej nie mogłeś trafić. Z ulicy na pałace, jak ty to wykombinowałeś?:evil_lol: Pozdrawiam Ciebie i twoją cudowną Panią i mam nadzieje że zobaczymy się niedługo ! Quote
Julie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 oj miśku gdzie ten Twój domek... (ja jutro wyjeżdżam i wracam za ok tydzień) Quote
RIVER Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Prosimy o przeniesienie wątku do właściwego działu :eviltong: Dzisiaj mija dokładnie 8 miesięcy misiowego DT u mnie i pora "spojrzeć prawdzie w oczy" MISIEK MA U MNIE DOM!!! Quote
ala123 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 RIVER napisał(a):Prosimy o przeniesienie wątku do właściwego działu :eviltong: Dzisiaj mija dokładnie 8 miesięcy misiowego DT u mnie i pora "spojrzeć prawdzie w oczy" MISIEK MA U MNIE DOM!!! Tym optymistycznym akcentem zakończmy :p :lol::multi: Quote
Ajula Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 RIVER napisał(a): pora "spojrzeć prawdzie w oczy" MISIEK MA U MNIE DOM!!! gratulacje :lol: napisz może kilka słów, co u niego słychać, może jakaś foteczka malutka..:cool3: Quote
Poker Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Dnia 24.09.2017 o 12:26, RIVER napisał: Misio umarł 18 września 2017 r. Ale przez wiele lat był szczęśliwy i to jest najważniejsze. 1 Quote
Recommended Posts