Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uwaga uwaga!!
Nasz Michulec podbija serce River. :loveu:

Pisze, że Misiek zachowuje czystość, jest przytulakiem, uwielbia się miziać, atakuje psiaki, a na suńki warczy :evil_lol: i 2 razy dziennie walczy z kotami :evil_lol:
Rozumiem, że nie ucieka już :multi:

Posted

nie ma sie co dziwić, mieszkał na powietrzu i robił co chciał - życie włóczęgi jest o wiele ciekawsze ;)

naszego bezdomnego Maciusia zgarnęlismy do domu prawie 5 miesięcy temu, a dopiero niedawno zaczął się nas bardziej trzymać - wczesniej po odpięciu smyczy po prostu szedł przed siebie w siną dal :roll:

mysle, że duże znaczenie ma tez kastracja - jak przestają działać hormony, to pies przestaje uciekać sladem zapachu suczki, a przy takim nasyceniu psami, zawsze się znajdzie jakas suczka w okolicy, ktora ma cieczkę

Posted

No cicho u Michulca
Anita musimy go odwiedzić u River , ja jeszcze nie mam tego aparatu brat nie przyjerzdza a czekam już tak długo .

Michulec też już tak długo u River siedzi, mógłby już znaleźć domek.

Potrzebne mu są nowe zdjęcia , ja dopiero za 2 tygodnie może dostanę ten aparat. To wtedy jak będziesz miała czas to byśmy pojechały do River i mu popstrykały zdjątka.

Misiu leć się przypomnieć!

Posted

nietsety, bez ładnych fotek rzeczywiście nic nie ruszy, nie ma co czarować :shake:
Możemy w weekend, tylko nie ten, a kolejny, no i oczywiście aby nie jechać na darmo musisz wziąć aparat, komórką to nic nie da. Ja wezmę jakieś chustki kolorowe i szeleczki Gacusia te w kratkę szkocką, to będzie atrakcyjnie wyglądał. Po prostu daj znać jak będzie aparat, a ja wtedy się dostosuję.

Posted

Super dziewczyny!:multi:
Ja ogłoszenia, banerki czy plakaciki ogłoszeniowe mogę porobić. Ogłoszenia psiaków też mogę porozwieszać po Lublinie w razie czego.

A ja już myślałam,że tu w Lublinie i okolicach to nie ma nikogo z dogo hehe:diabloti:

Posted

Właśnie gadałam z River, u Misiuli wszystko ok, lubi wylegiwać tyłczysko w domu, ale dnie spędza na dworku zanurzony w sianie :loveu:
Potrafi wytrzymać 11 godzin bez załatwienia się!!! :multi:

Będzie łądniejsza pogoda to lecimy na rekonesans i sesję zdjęciową!! :multi:

Posted

nowe zdjecia bardzo by sie przydaly do ogloszen.
jak macie czerwona/zielona chusteczke zawiazcie mu na szyi do zdjec.
nie wiem czemu, ale to na ludzi dziala :cool3:

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Tak, zdjęcia są diabelnie ważne, w związku z tym po tym allegro wstrzymuję się, pojedziemy na sesję i dopiero z mnóstwem pięknych fotuszek wrzucę go znowu. Wtedy po prostu MUSI podbić świat domków!!! :loveu:

No to czekamy na foteczki :loveu: