Rodzice Maciusia :) Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Porobiłam Michulcowi trochę ogłoszonek, ale do allegro dobrze byłoby więcej jeszcze ładnych fotek, no i zgoda River na użyczenie numeru telefonu, aby chętni mogli kontaktować się bezpośrednio z nią. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 hooooppp hooooppp Misiura Jak tam River, można jakieś jeszcze fotuszki z Misiurą w np. kolorowej chusteczce?:loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 uwaga uwaga!! Nasz Michulec podbija serce River. :loveu: Pisze, że Misiek zachowuje czystość, jest przytulakiem, uwielbia się miziać, atakuje psiaki, a na suńki warczy :evil_lol: i 2 razy dziennie walczy z kotami :evil_lol: Rozumiem, że nie ucieka już :multi: Quote
Ajula Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 nie ma sie co dziwić, mieszkał na powietrzu i robił co chciał - życie włóczęgi jest o wiele ciekawsze ;) naszego bezdomnego Maciusia zgarnęlismy do domu prawie 5 miesięcy temu, a dopiero niedawno zaczął się nas bardziej trzymać - wczesniej po odpięciu smyczy po prostu szedł przed siebie w siną dal :roll: mysle, że duże znaczenie ma tez kastracja - jak przestają działać hormony, to pies przestaje uciekać sladem zapachu suczki, a przy takim nasyceniu psami, zawsze się znajdzie jakas suczka w okolicy, ktora ma cieczkę Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Pokochaj jedno z nas... (569113329) - Aukcje internetowe Allegro zrobiłam Misiulkowi allegro!! :multi: Ajula - masz rację z tą kastracją, tak też zroimy, ale jak River będzie miała chwilkę wytchnienia Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Hop hop Misiuleńko!! Ciekawe jak tam Wam leci z River, jutro nowy miesiąc, nowe minuty do wygadania to pewnie zadzwonię w Twojej sprawie :loveu: Quote
Julie Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Bo to jest śliczny psiak i podbije serce każdego:loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 I nie zadzwoniłam :shake: Nikt o Misia nie pyta :shake: Ma allegro razem z Imbirką, która się cieszy nawet powodzeniem, a on nie :-( Quote
Justyna.Justa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No cicho u Michulca Anita musimy go odwiedzić u River , ja jeszcze nie mam tego aparatu brat nie przyjerzdza a czekam już tak długo . Michulec też już tak długo u River siedzi, mógłby już znaleźć domek. Potrzebne mu są nowe zdjęcia , ja dopiero za 2 tygodnie może dostanę ten aparat. To wtedy jak będziesz miała czas to byśmy pojechały do River i mu popstrykały zdjątka. Misiu leć się przypomnieć! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 nietsety, bez ładnych fotek rzeczywiście nic nie ruszy, nie ma co czarować :shake: Możemy w weekend, tylko nie ten, a kolejny, no i oczywiście aby nie jechać na darmo musisz wziąć aparat, komórką to nic nie da. Ja wezmę jakieś chustki kolorowe i szeleczki Gacusia te w kratkę szkocką, to będzie atrakcyjnie wyglądał. Po prostu daj znać jak będzie aparat, a ja wtedy się dostosuję. Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Melduję się! podnoszę :multi: Jak macie jeszcze jakieś lubelskie wątki to dajcie znać, zawszę Wam pomogę:p Czy ogłoszenia czy cokolwiek. :cool3: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Paulina, dzięki. Na razie nasze wątki to tylko Misio i Imbirka, która cieszy się spotym zainteresowaniem, ale na 90 % jest już mojej cioci : http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-rudzinka-chcialaby-swoj-domek-132314/ Jak Imbircia "pójdzie" to bierzemy 2 kolejne psiaki - jeden do Justynki drugi do mnie. Tylko u Justynki musimy jeszcze w weekend podrasować budkę ;) Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Super dziewczyny!:multi: Ja ogłoszenia, banerki czy plakaciki ogłoszeniowe mogę porobić. Ogłoszenia psiaków też mogę porozwieszać po Lublinie w razie czego. A ja już myślałam,że tu w Lublinie i okolicach to nie ma nikogo z dogo hehe:diabloti: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Właśnie gadałam z River, u Misiuli wszystko ok, lubi wylegiwać tyłczysko w domu, ale dnie spędza na dworku zanurzony w sianie :loveu: Potrafi wytrzymać 11 godzin bez załatwienia się!!! :multi: Będzie łądniejsza pogoda to lecimy na rekonesans i sesję zdjęciową!! :multi: Quote
jotpeg Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 nowe zdjecia bardzo by sie przydaly do ogloszen. jak macie czerwona/zielona chusteczke zawiazcie mu na szyi do zdjec. nie wiem czemu, ale to na ludzi dziala :cool3: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Tak, zdjęcia są diabelnie ważne, w związku z tym po tym allegro wstrzymuję się, pojedziemy na sesję i dopiero z mnóstwem pięknych fotuszek wrzucę go znowu. Wtedy po prostu MUSI podbić świat domków!!! :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Tak, zdjęcia są diabelnie ważne, w związku z tym po tym allegro wstrzymuję się, pojedziemy na sesję i dopiero z mnóstwem pięknych fotuszek wrzucę go znowu. Wtedy po prostu MUSI podbić świat domków!!! :loveu: No to czekamy na foteczki :loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Czekamy tylko na aparat Justynki i hajda na sesję :loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 hoooop zapomniany Misiuleńko!!! :-( Quote
Recommended Posts