barkot Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 :multi::multi::multi: na jednych watkach sie czlek zalamuje, na innych podnosi znow na duchu historia Bianki buduje wiare, ze akcje dogomaniakow jednak maja sens. Hurrrrra! Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Bianeczka wypiekniala i wyglada jak by ja ktos podmienił :lol::lol: Quote
halcia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Czy jeszcze będą aktualne zdjęcia?Co słychać u Bianeczki,wszyscy szczęśliwi? Quote
irenaka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [FONT=Calibri][SIZE=3]U Bianki constans, czyli wszystko OK. Chodzi na długie spacery, goni zające ( prawie skutecznie) a Fanimo próbuje ją dogonić ale odpada w przedbiegach. Nie ma szans, ona ma fantastyczną kondycję. Bianka jest oczkiem w głowie Renatki, po prostu lgnie do niej niesamowicie. Kot też ustawiony i tylko od czasu do czasu próbuje bezczelnie przechadzać się koło nosa Bianki i na dodatek miziać ją ogonem. Ale ogólnie jest zgoda. [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Z jedzeniem też się uspokoiło, bo na początku Renatka z Januszem skupowali co się da aby sprawdzić co niejadek Bianka będzie akceptowała. Teraz menu ustalone i wszystko Biance smakuje. Nie mam następnych zdjęć, ale poproszę przy najbliższej rozmowie, może coś się znajdzie w domowym archiwum. [/SIZE][/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ciesze sie ze Bianka znalazła takich ludzi, poprosze o klonowanie ;) Quote
KrystynaS Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ciesze sie ze Bianka znalazła takich ludzi, poprosze o klonowanie ;)[/quote] Wieści wspaniałe :multi: :multi: A jeśli chodzi o klonowanie Domku no to jak najbardziej i to w dużej ilości egzemplarzy :evil_lol: :evil_lol: Quote
basiapron Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 nam też jeden sklonujcie koniecznie:)a te wierszyki na pierwszych stronach robią wrażenie... Quote
albiemu Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 basiapron wolałabym nie mieć powodu do takich twórczości ...... Bianka masz dom, miłość i spokój - wielkie szczęście Cie spotkało i Twoich towarzyszy. Dobrze że jest jak jest bo przyznaje u mnie takich motłoch życiowy, że chętnie dałabym się zaadoptować Twojemu państwu ... jak najdalej stąd ... Quote
halcia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Bianeczko,mysle ,ze jestes juz rozpieszczonym ,ufnym psiaczkiem. Quote
Romi Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='halcia']Bianeczko,mysle ,ze jestes juz rozpieszczonym ,ufnym psiaczkiem.[/quote] No właśnie, właśnie...Czy ktoś wie co słychać u Bianeczki ?! Czy szczeka jeszcze po polsku, czy już po niemiecku ?! No i komu kibicowała podczas meczu Polska - Niemcy ?! :lol: Quote
wellington Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dostalam od irenyK takie fotki bialej damy : [IMG]http://i42.tinypic.com/i6fqqe.jpg[/IMG] Quote
wellington Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [IMG]http://i43.tinypic.com/2uqolc3.jpg[/IMG] Quote
wellington Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 A tu jej kolezka, Famino : [IMG]http://i40.tinypic.com/9k85dk.jpg[/IMG] Quote
halcia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Super,podziekuj od nas!To juz nie to psisko,głowa dumnie uniesiona:multi: Quote
wellington Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jeszcze wiecej Bialej Damy : [IMG]http://i42.tinypic.com/15fipm8.jpg[/IMG] To moje ulubione, taki ma slodki podbrodek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wellington Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [IMG]http://i40.tinypic.com/1gn2j5.jpg[/IMG] Quote
magda z. Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 postawa mówi sama za siebie, superowa psica, kolezanka również:loveu: Quote
wellington Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 KOLEGA, nie kolezanka :lol: !!! Famino to chlopczyk !!! Quote
halcia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Super i nawet pozuje,a moje boja sie aparatu.Kto by pomyslał,ze az tak sie zmieni.Jak to cieszy:multi::multi::multi:Pełna dostojeństwa. Quote
magda z. Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='wellington']KOLEGA, nie kolezanka :lol: !!! Famino to chlopczyk !!![/quote] no ja tez tak myślałam, ale nie doczytałam, teraz spojrzałam, ze kolezka, a nie kolezanka:oops: Quote
Becia66 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Aż trudno uwierzyć że to ta sama Bianka......:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
albiemu Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 O naszej Biance opowiadali jej towarzysze na Polonii, nie wiem dokładnie co to był za program ale zadzwonili aby opowiedzieć :) Zadzwonił do mnie obecny kierownik schroniska który oglądał ten program. Ma naprawdę wielkie serce do zwierząt i rozmawialiśmy o Biance bo chciał się czegoś dowiedzieć ... Bianka ... to jedna z tych historii gdzie bieg ruletki zła obróciło w drugą stronę ludzkie serce ... :loveu: Quote
Recommended Posts