Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betinka24']Biedaku kiedy wreszczie i do ciebie los się uśmiechnie ile jeszcze bedziesz gnił w tym schronisku!!![/quote]

Tak, gnił to dobre określenie. Dlaczego nikt nie chce Ci Grysiczku zrobić nawet banerka????????????????????????????????????????

Ja nie umiem:placz:

:modla::modla::modla:Prosimy o banerek :modla::modla::modla:

To taki fajny pies, lata lecą, wygląd psiny się zmienia - zostanie tam na zawsze czy jak?

Za co? Za miłość do człowieka? Za machanie ogonem?

Posted

[quote name='Daga & Maks']tak pusto tu[/quote]

Całkiem pusto. Tyle jest psów na dogo. Tyle jest psów w potrzebie, chorych, rannych, biednych,
Kto ma czas zaglądać do Grysika i po co miałby to robić? :shake::shake::shake:

Posted

W sobote widzialam sie z Grysikiem, jak tylko zobaczyl ze wchodze do schroniska odrazu zaczal szzczekac i prosic zebym do niego przyszla. Poszlam poglaskalam popiescilam, dalam smakolyki ale to i tak malo dla takiego wielkiego pieszczocha, zawsze jak wychodze i widze jak on patyrzy za tych krat to lzy mi stoja w oczach. Jakbym mogla to bym go sama juz dawno zabrala do siebie!!!

Posted

Daga & Maks napisał(a):
na pierwszą stronę

Na pierwszą owszem, ale powiedzcie mi co z tego wynika. Betinka się stara - Grysik jest często na pierwszej i co z tego. Nie wiem co mogę zrobić. Do ds i dt wziąć go nie mogę. Co można zrobić????????:niewiem:

:wallbash::wallbash::wallbash:

Posted

Miki napisał(a):
Na pierwszą owszem, ale powiedzcie mi co z tego wynika. Betinka się stara - Grysik jest często na pierwszej i co z tego. Nie wiem co mogę zrobić. Do ds i dt wziąć go nie mogę. Co można zrobić????????:niewiem:

:wallbash::wallbash::wallbash:

no i co z mojego starania jak jeszcze nigdy nawet nie bylo jednego telefonu w sprawie Grysika :placz: Czas leci a jego zycie jest ciagle takei smutne ciagle jest zamkniety w tym schronisku. Nie wiem co juz robic coraz bardziej sie poddaje!!!!:placz:

Posted

Wczorej znow odwiedziłam Grysika on tak się cieszy jak mnie widzi, a ja ciagle nie moge mu powiedziec ze masz domek i wyjdziesz stąd . Jedyne co moge mu dac to troszke pieszczot które uwielbia caluje mnie po rekach gdy go glaszc ze tak bardzo sie przytula i jego oczka wtedy sie usmiechaja. a pozniej gdy odchodze stoi za tymi kratami jego oczka odrazu smutnieja i patrzy za mna a mi serce peka z bolu ze go znow tam zaostawiam!!!:placz:

Posted

Wczorej byłam dosłownie na chwilke w schronisku kochana mordka Grysika siedziała wciśnięta w kraty i prosiła zeby do niego podejsc chociaz na chwilke nie moglam przejsc koło niego obojetnie. Grysik byl taki szczesliwy jak go pogłaskałam tak bardzo sie cieszył a jego oczka odrazu zaczeły sie usmiechać.Tak mało potrzebuje zeby byc chociaż przez chwile szczęśliwy!!!