betinka24 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Biedaku kiedy wreszczie i do ciebie los się uśmiechnie ile jeszcze bedziesz gnił w tym schronisku!!! Quote
Miki Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='betinka24']Biedaku kiedy wreszczie i do ciebie los się uśmiechnie ile jeszcze bedziesz gnił w tym schronisku!!![/quote] Tak, gnił to dobre określenie. Dlaczego nikt nie chce Ci Grysiczku zrobić nawet banerka???????????????????????????????????????? Ja nie umiem:placz: :modla::modla::modla:Prosimy o banerek :modla::modla::modla: To taki fajny pies, lata lecą, wygląd psiny się zmienia - zostanie tam na zawsze czy jak? Za co? Za miłość do człowieka? Za machanie ogonem? Quote
Miki Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Nikt nawet do Ciebie nie zajrzy :placz::placz::placz: Quote
Miki Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Daga & Maks']tak pusto tu[/quote] Całkiem pusto. Tyle jest psów na dogo. Tyle jest psów w potrzebie, chorych, rannych, biednych, Kto ma czas zaglądać do Grysika i po co miałby to robić? :shake::shake::shake: Quote
betinka24 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 W sobote widzialam sie z Grysikiem, jak tylko zobaczyl ze wchodze do schroniska odrazu zaczal szzczekac i prosic zebym do niego przyszla. Poszlam poglaskalam popiescilam, dalam smakolyki ale to i tak malo dla takiego wielkiego pieszczocha, zawsze jak wychodze i widze jak on patyrzy za tych krat to lzy mi stoja w oczach. Jakbym mogla to bym go sama juz dawno zabrala do siebie!!! Quote
Miki Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Daga & Maks napisał(a):na pierwszą stronę Na pierwszą owszem, ale powiedzcie mi co z tego wynika. Betinka się stara - Grysik jest często na pierwszej i co z tego. Nie wiem co mogę zrobić. Do ds i dt wziąć go nie mogę. Co można zrobić????????:niewiem: :wallbash::wallbash::wallbash: Quote
betinka24 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Miki napisał(a):Na pierwszą owszem, ale powiedzcie mi co z tego wynika. Betinka się stara - Grysik jest często na pierwszej i co z tego. Nie wiem co mogę zrobić. Do ds i dt wziąć go nie mogę. Co można zrobić????????:niewiem: :wallbash::wallbash::wallbash: no i co z mojego starania jak jeszcze nigdy nawet nie bylo jednego telefonu w sprawie Grysika :placz: Czas leci a jego zycie jest ciagle takei smutne ciagle jest zamkniety w tym schronisku. Nie wiem co juz robic coraz bardziej sie poddaje!!!!:placz: Quote
betinka24 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Wczorej znow odwiedziłam Grysika on tak się cieszy jak mnie widzi, a ja ciagle nie moge mu powiedziec ze masz domek i wyjdziesz stąd . Jedyne co moge mu dac to troszke pieszczot które uwielbia caluje mnie po rekach gdy go glaszc ze tak bardzo sie przytula i jego oczka wtedy sie usmiechaja. a pozniej gdy odchodze stoi za tymi kratami jego oczka odrazu smutnieja i patrzy za mna a mi serce peka z bolu ze go znow tam zaostawiam!!!:placz: Quote
betinka24 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 w ten pochmurny dzień znów biegniemy do góry w poszukiwaniu domku!!! Quote
Miki Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ciekawe Grysiku, czy u Ciebie też tak leje? Jak widzę taką pogodę, serce mi pęka na myśl o tych psiakach. :placz::placz::placz: Quote
betinka24 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Wczorej byłam dosłownie na chwilke w schronisku kochana mordka Grysika siedziała wciśnięta w kraty i prosiła zeby do niego podejsc chociaz na chwilke nie moglam przejsc koło niego obojetnie. Grysik byl taki szczesliwy jak go pogłaskałam tak bardzo sie cieszył a jego oczka odrazu zaczeły sie usmiechać.Tak mało potrzebuje zeby byc chociaż przez chwile szczęśliwy!!! Quote
betinka24 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Grysik co nam innego zostalo jak tylko pójść znów na poranny spacerek!!!:placz: Quote
betinka24 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 gdzie ten domek wreszczie dla ciebie kiedy wreszczie on cie zauwazy i pokocha i odmieni twoje zycie!!! Quote
Recommended Posts