Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sobote bylam u grysika, biedak jak mnie tylko widzi ze wchodze do schroniska to juz wciska lepek w kraty i mnie wola zaczepia lapka zeby go glaskac. Nie jestem w stanie zrozumiec czemu on jeszcze nie ma domu. cudowniejszego psiaka nigdy w zyciu nie spotkalam!!!

Posted

Miki napisał(a):
Jaki słodki !!! Dlaczego ciągle za tymi kratami ??? :placz::placz::placz:

On jest taki kochany tego nawet sie nieda opisac to chyba najcudowniejszy pies jakiego poznalam. Toleruje psy suki kocha ludzi a dizeci uwielbia!!!

Posted

betinka24 napisał(a):
jutro pojade do schroniska to moze chociaz Grysika zabiopre na spacer, on tak bardzo potrzebuje kontaktu z czlowiekiem!!!

Dałaś radę odwiedzić Grysika w taką pogodę?

Posted

Miki napisał(a):
Dałaś radę odwiedzić Grysika w taką pogodę?

Odwiedzilam Grysika, troszke sie z nim pobawilam ale niestety na spacerek nie dalo sie pojsc!!!
Boze tak mi zal tego psiaka, on jest taki cudowny tak bardzo potrzebuje kontaktu z czlowiekiem, gdy tylko wchodze do schroniska on odrazu leci do krat wpycha mordke i lapka prosi zeby go glaskac. Moje serce poprostu peka!!!:placz:

Posted

betinka24 napisał(a):
czy Grysik doczeka sie wreszczie tego szczesliwego dnia ze ktos go pokocha i zakonczy schroniskowy koszmar!!!

A jak to jest? Przychodzą teraz jacyś ludzie po pieski? Czy udało się komuś pokazać Grysika?Czy nikt nie widzi jaki jest słodki?

Posted

Miki napisał(a):
A jak to jest? Przychodzą teraz jacyś ludzie po pieski? Czy udało się komuś pokazać Grysika?Czy nikt nie widzi jaki jest słodki?

zawsze kazdemu pokazuje Grysika, mowi jaki to cudowny psiak!!!
Ale ludzie tylko wzdychaja zachwycaja sie nim i na tym sie konczy!!!:placz:

Posted

betinka24 napisał(a):
zawsze kazdemu pokazuje Grysika, mowi jaki to cudowny psiak!!!
Ale ludzie tylko wzdychaja zachwycaja sie nim i na tym sie konczy!!!:placz:

Musi Go zobaczyć ten właściwy człowiek!